foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τα κορδόνια του Κλαύδιου για το 2.40 και το ντέρμπι του Φάρου (για 2.00)

Μποζιονέλος | 14 Δεκ 2019 12:11
derby-genoa-samp-tifosi.jpg
Χθες απείχα, ξύπνησα με πόνους, το αυχενικό επανήλθε και δεν με βλέπω να βγάζω καλά τούτο τον χειμώνα. Λίγο η ηλικία, λίγο το #όλημέρακάθομαιστοPCκαιγράφω, δεν θέλει και πολύ.

Προχθές η μέρα δεν ήταν καλή. Η Κρασνόνταρ το είχε ισορροπήσει με τη Χετάφε, δέχθηκε γκολ από το πουθενά και το σφύριξε στο τρίμπαλο.

Μπασκετικά, πλέρωσε το ημιχρόνιον στο Ρεάλ – Ολυμπιακός (2.07) αλλά στα άλλα βγήκα εκτός. Κυρίως επειδή, καίτοι (όχι… Φίνου) «φώναζαν» Εφές και Μπασκόνια, ως value bets, «θόλωσα» από τη μελέτη και βλέποντας Φενέρ και Αστέρα να είναι σε άνοδο.

Τέσπα, συνεχίζουμε.

Δέκα picks σήμερα, 2.02 το μικρότερο, 3.50 το μεγαλύτερο, «έσπασαν» σε δύο δυάδες, ένα παρολί μονό και δυάδων και τέσσερα μονά.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Να μη γίνουν εννιά


🇨🇿 Ουραγός στην τσέχικη Fortuna Liga, ισόβαθμη της Κάρβινα, η Πρίμπραμ, συμπλήρωσε 12 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-9) μετά την ήττα από την Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε αλλά δεν ήταν και τόσο κακή. Υποδέχεται τη Σλοβάτσκο η οποία, με το 2-1 επί της Πλζεν, έκανε νίκη ύστερα από ένα μήνα ωστόσο θα της λείψουν ελέω τιμωριών ο ηγετικός μέσος Πετρζέλα και ο μπακ Ντιβίσεκ. Οκτώ νίκες, ανεξαρτήτως έδρας στα ισάριθμα τελευταία, μετρά η Σλοβάτσκο, από τον Μάρτη του ’15 έχει να τη νικήσει η Πρίμπραμ, η οποία ως γηπεδούχος έχει να σκοράρει από τότε που ήταν παχιές οι μύγες (31 Αυγούστου).

🦊 Όχι ότι η Πρίμπραμ είναι καλύτερη αλλά λίγο η αστάθεια της Σλοβάτσκο, λίγο η τραβηγμένη παράδοση, λίγο το «τελείωνε, πάμε να φύγουμε» αφού το πρωτάθλημα επαναρχίζει στα μέσα Φλεβάρη, προς τα αριστερά η επιλογή καίτοι ο άσος υποχωρεί από χθες το βράδυ.

Μονό, ρίσκου 🇨🇿 ⚡⚡

⏩ 15:30 Πρίμπραμ – Σλοβάτσκο: 1 (2.80, Novibet)


20 σερί γλέντια μας έχουν κάνει οι αχώνευτοι


🇩🇪 Ηταν Σεπτέμβρης του 2010 όταν η Βέρντερ, με Τόμας Σάαφ στον πάγκο και Φρινγκς, Μάριν, Αρναούτοβιτς, Σιλβέστρ και Πασάνεν στην ενδεκάδα, όπως και τον γίγαντα Βίζε κάτω από τα γκολπόστ, αποσπούσε 0-0 από τους Βαν Μπόιτεν, Σβάινσταϊγκερ, Ολιτς, Μίλερ, Κλόζε, Λαμ, και άλλους, της Μπάγερν. Εκτοτε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, η Μπάγερν έκανε 20 σερί νίκες με γκολ 69-13! Ητοι, της έβαζε 3,45 κατά μέσο όρο ανά αγώνα…



Σαν… κατάρα, ύστερα από το αλησμόνητο 2-5 του Μονάχου, ξανά Σεπτέμβρης αλλά του 2008, με δύο γκολ του Ρόζενμπεργκ κι από έναν των Οζίλ, Πισάρο και Νάλδο κόντρα στην Μπάγερν του Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Μια Μπάγερν που με το 3-1 επί των… δεύτερων της Τότεναμ έγινε η πρώτη γερμανική ομάδα που κάνει το 6/6 στους ομίλους του Champions League ενώ πήρε… ρεπό ο Λεβαντόφσκι που έμεινε μένει «άσφαιρος» στα προηγούμενα δύο.

Χωρίς Κομάν, Μαρτίνεθ η Μπάγερν, γυρίζει ο Λεβαντόφσκι, αμφίβολος ο μέσος Μπιτενκουρτ στην αρμάδα μας που θα κατέβει με Οσάκο, Ράσιτσα μπροστά.

🦊 Ούτε για να δένουν τα κορδόνια του Κλαούδιο Πισάρο δεν κάνουν δαύτοι, αλλά αυτούς έχουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε. Ως και 20.00 το διπλό, η λογική λέει ότι θα φάμε από 4 ως 7. Ωστόσο, επειδή παραείναι τραβηγμένο το σερί νικών της Μπάγερν, ας πούμε ότι θα τους ιδρώσω σήμερα. Επιλογή το ασιατικό +2,25 των Βερντεραίων με πληρωμή σε Χ2 ή αν χάσουμε μέχρι ένα γκολ διαφορά, αν χάσουμε με δύο γκολ διαφορά πληρωνόμαστε τα μισά. Αν χάσουμε με 3+ διαφορά, παίρνουμε το τρίτο του Λεβαντόφσκι. ΟΚ;

Ασιατικό 🇩🇪 🈳

⏩ 16:30 Μπάγερν Μονάχου – Βέρντερ Βρέμης: 2 +2,25 ΑΗ (2.40, Netbet)


Εχει καλή παράδοση στο Σέφιλντ


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έγινε η πρώτη νεοφώτιστη από το 1992-93 που δεν έχει χάσει εκτός έδρας στις πρώτες οκτώ εξορμήσεις της σεζόν. Υποδέχεται την Αστον Βίλα που… νομοτελειακά ηττήθηκε από τη Λέστερ αλλά κάνει αρκετά καλή πορεία.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Η οποία Βίλα έχει τέσσερις νίκες στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της στο «Μπράμαλ Λέιν». Νοκ άουτ τέθηκε για τους «βίλατζερς» ο στόπερ Μινγκς.

🦊 Λογικά φαβορί ο άσος αλλά στοίχημα και λογική δεν είχαν ποτέ ερωτικές σχέσεις. Και η Βίλα παίζει σε μια έδρα που δεν τη δυσκόλευε στο παρελθόν. Προς τα δεξιά, στον διπλασιασμό η διπλή ευκαιρία, απορίας άξιον γιατί αν τούτη συνδυαστεί με under 4,5 πληρώνει αρκετά… παραπάνω.

Top class club, πλέον


🇩🇪 Στο 4-2-0 για τη Λειψία η συνολική παράδοση των αγώνων της εναντίον της Φορτούνα, πέρυσι έριξε 4άρα στο Ντίσελντορφ. Επί τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη η ομάδα του Φρίντχελμ Φούνκελ μετά το 5-0 από την Ντόρτμουντ, είχε όμως πολύ δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας με τις top ομάδες, και τούτο συνεχίζεται σήμερα. Διότι η Λειψία, πια, ανήκει στις top ομάδες της Bundesliga και ίσως αύριο η νύχτα τη βρει στην κορυφή… Η οποία Λειψία την Τρίτη πήρε 2-2 στη Λιόν και τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, μπαίνει με… αέρα στην κλήρωση της Δευτέρας ενώ «τρέχει» αήττητο σερί εννέα επίσημων αγώνων (7-2-0) με 34 γκολ ενεργητικό σε αυτά.

🦊 Όχι πως δεν κρύβει… ρίσκο να πας «μέχρι τόσα» σε γερμανικό ματς αλλά σε τούτο το μέχρι 4 «τρώγεται» κάπως, γκραν φαβορί οι Λειψιώτες, είχαν και ταξίδι μεσοβδόμαδα και την προσεχή Τρίτη παίζουν στο Ντόρτμουντ. Αρα χρειάζεται και διαχείριση δυνάμεων. Διπλό και μέχρι 4,5 «τεμάχια» λοιπόν…

⚽⚽ Combos, μονά και δυάδα (απόδοσης 4.47) 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇩🇪 🔢

⏩ 17:00 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Αστον Βίλα: Χ2 & under 4,5 (2.17, Stoiximan)
⏩ 19:30 Φορτούνα Ντίσελντορφ – Λειψία: 2 & under 4,5 (2.06, Stoiximan)


Δεν έχανε σε κανένα φετινό ημίχρονο


🇬🇷 Στο 26-14-37 η συνολική παράδοση στο πρωτάθλημα για ΟΦΗ και Αρη, επιμέρους 21-7-10 στο Ηράκλειο, το περσινό διπλό ήταν το πρώτο μετά από τέσσερις επισκέψεις για τον Αρη και επήλθε με γκολ του Γιουνές στο 89’ και στο 90’! Εκεί όπου φέτος ο ΟΦΗ έχει πάρει εκεί τους 15 από τους 19 φετινούς του βαθμούς ενώ ο Αρης καλείται να υπερασπιστεί αήττητο επτά αγώνων, που ξεκίνησε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μίκαελ Ενινγκ.



Επί των αριθμών, συνέχεια, ο ΟΦΗ έχει ακριβώς ένα γύρο πρωταθλήματος να φέρει ισοπαλία, ήτοι από την πρεμιέρα με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, 1-1 και με τον Ντιγκινί να αστοχεί σε πέναλτι. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο ΟΦΗ και στα έξι παιχνίδια του ως γηπεδούχος ήταν ισόπαλος στο ημίχρονο και σε συνολικά 13 στη σεζόν έχει… 3-10-0 ως την ανάπαυλα, έχει προηγηθεί σε τρία, όλα εκτός Κρήτης. Ο δε Αρης εκτός έδρας δεν έχει βρεθεί ακόμη πίσω στο σκορ στο ημίχρονο (1-5-0).

Πλήγμα με τον Ναμπί που τραυματίστηκε ενώ πήγε να πανηγυρίσει (ποντιακής καταγωγής, προφανώς), γυρίζει ο Ιντέγε στον Αρη.

🦊 Μια… τουφεκιά ημιχρόνου, ίσα ίσα διότι αρέσκομαι να κυνηγώ τερματισμό σερί: διπλό ως το ημίχρονο. Κι αν ντε και καλά έπαιζα και τελικό, θα ήταν ισοπαλία (στο 14.75 το 2 ημίχρονο, Χ τελικό στο 14.75 ή Χ2 τελικό στο matchcombo της Stoiximan).

Fun bet, ημιχρόνου 🇬🇷

⏩ 17:15 ΟΦΗ – Αρης: 2 ημίχρονο (3.50, Interwetten)


Σε άδειο γήπεδο


🇵🇱 Παρελθόν αποτελεί το σερί πέντε νικών της Σλασκ, σερί που την είχε επαναφέρει προσωπικά πρώτη. Δεν ήταν καλή με τη Λέγκια αλλά κατέρρευσε στο τέλος χάνοντας με 3-0, είχε βέβαια και χαμένο πέναλτι στο ξεκίνημα αλλά το χειρότερο ήταν η ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων, σήμερα, ελέω της συμπεριφοράς των οπαδών της. Συν ότι ο Βίτσεσλαβ Λαβίτσα δεν υπολογίζει στους στόπερ Τσέλεμπαν, Μπρος, τον μέσο Ραντέτσκι και τον Εσπόσιτο ελέω τραυματισμών. Η Σλασκ υποδέχεται στο Βρότσλαβ μια ανεβασμένη Λεχ Πόζναν, φάνηκε και στο 2-0 επί της Λοντζ και «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, διάστημα που κράτησε μάλιστα απαραβίαστη την εστία της.

🦊 Αλλού φαβορί, αλλού αουτσάιντερ η Λεχ, σε άδειο γήπεδο πάντως και με την άμυνα… σφιχτή εσχάτως, κόντρα σε μια Σλασκ που είχε μάθει να νικά, έχει λογική. Αλλά με κάλυψη…

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αήττητη στην Ξάνθη μετά την επάνοδο


🇬🇷 Εχει ενδιαφέρον το… pre game στο Ξάνθη – ΑΕΚ όπου ο Γιώργος Παράσχος, στο 55ο του ματς στη μεγάλη κατηγορία και στην τρίτη του θητεία στους ακρίτες (Γιάννης Ματζουράκης και Νίκος Καραγεωργίου έχουν άλλες τόσες) αντιμετωπίζει τον 21ο διαφορετικής εθνικότητας προπονητή της «Ενωσης» και πρώτο Ιταλό, Μάσιμο Καρέρα.



Ο οποίος Παράσχος έχει να νικήσει την ΑΕΚ από τη θητεία του στον Ατρόμητο, 1-0 τον Απρίλη του ’13 στο Περιστέρι με γκολ του Κώστα Γιαννούλη στο ’90, είναι η σεζόν που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε. Είχε τότε Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο και Ρίκα, Τσουκαλά, Φούντα, Βλάχο και Μπουγαΐδη στην ενδεκάδα… Εκτοτε σε δέκα ματς δεν τη νίκησε ξανά.

Η οποία ΑΕΚ ηττήθηκε για πρώτη φορά ως γηπεδούχος από την Ξάνθη με το 1-2 του πρώτου γύρου (να είναι καλά τα παιδιά και ο Καρντόσο, το 13.50 που πληρωθήκαμε ήταν η μεγαλύτερη απόδοση ως τώρα στη σεζόν) και δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε δύο συνεχόμενα, ούτε και στην Ξάνθη από το 2015 που η ΑΕΚ επανήλθε στη Super League (1-3-0, συνολικά 10-13-5 εκεί για την «Ενωση»). Και δεν έχει «διπλό» από τις 21 Σεπτεμβρίου και το Αγρίνιο...

🦊 Χωρίς Βράνιες, Κλωρανίδη, Σιμάο η ΑΕΚ, ερώτημα αν ο Καρέρα επιφυλάσσει κάποια έκπληξη, δύσκολα ή εύκολα νομίζω θα το πάρει η «Ενωση».

Βρήκε (άλλη) και τα έκανε


🇫🇷 Η Μπρεστ, μετά την 5άρα επί του Στρασβούργου, όπου μάλλον… βρήκε και έκανε, ηττήθηκε 1-0 στη Λίλλη κάνοντας κακή εμφάνιση ενάντια βέβαια σε μια καλύτερή της ομάδα. Τέταρτη ήττα στα τελευταία έξι κου υποδέχεται μια Νις η οποία έρχεται από έξι σερί ήττες εκτός Νίκαιας αλλά, εντός, κερδίζει εσχάτως άνετα βαθμούς. Σημαντική η επάνοδος του χαφ Ταμζέ για τον Βιεϊρά, τραυματίστηκαν και θα του λείψουν ο μέσος Ατάλ και ο αμυντικός Κολί αλλά φέτος κάνει όλο αλλαγές σε πρόσωπα.

🦊 Ασταθής η ομάδα της Βρέστης, περισσότερο πείθει το σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά ενώ ενδέχεται η Μπρεστ να παραταχθεί με λίγες αλλαγές καθώς την Τετάρτη για το Coupe de la Ligue υποδέχεται την Μπορντό. Μια καλή μπαλιά του Σιπριέν στον Ντόλμπεργκ και… φύγαμε, με το διπλό από το 2.65 ήδη στο 2.82…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ντέρμπι του… Φάρου


📜⏳ Ενα από τα σημαντικά λιμάνια της Ιταλίας είναι η Γένοβα, γενέτειρα του Χριστόφορου Κολόμβου και από τις πλέον πλούσιες πόλεις στον ιταλικό Βορρά και απέκτησε το προσωνύμιο «la Superba» ελέω του ένδοξου παρελθόντος καθώς και των εντυπωσιακών αξιοθεάτων της πόλης. Στις  14 Αυγούστου 2018 κατέρρευσε οδογέφυρα στον αυτοκινητόδρομο με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι και οι οπαδοί της Σαμπντόρια και της Τζένοα έσβησαν το αέναο μίσος που τις χωρίζει, με την εν λόγω φωτό να γίνεται viral τότε…



Το «Derby della Lanterna» της Γένοβας είναι βέβαια ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου, δίχως υπερβολή. Η Τζένοα ιδρύθηκε το 1893 ως σύλλογος κρίκετ από Αγγλους μετανάστες και αποτελεί σήμερα τον παλιότερο ιταλικό σύλλογο. Τρία χρόνια αργότερα, από παρότρυνση του Αγγλου γιατρού Τζέιμς Ρίτσαρσον Σπένσλι, ιδρύθηκε και ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Σπένσλι ήταν ο ήρωας της εποχής, είχε μετακομίσει στη Γένοβα για να φροντίζει τους Αγγλους ναυτικούς που εργάζονταν στο λιμάνι και σκοτώθηκε το 1917 στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο ενώ βοηθούσε έναν τραυματισμένο στρατιώτη των Γερμανών.

Η Σαμπντόρια ιδρύθηκε το 1946 από την ένωση δύο μικρών ομάδων της πόλης: της Σαμπιερνταρενέσε και της Αντρέα Ντόρια. Και κάπως έτσι… γεννήθηκε το «Derby della Lanterna», δηλαδή το «Ντέρμπι του Φάρου», ένα όνομα που οφείλει στο πιο διάσημο αξιοθέατο της πόλης που δεσπόζει στο λιμάνι της από το 1128.

Η Τζένοα κυριαρχούσε σε τίτλους ως και τη δεκαετία του ’20, η Σαμπντόρια έζησε μια χρυσή περίοδο στα τέλη των 80s και στις αρχές των 90s, όταν και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα, τέσσερα κύπελλα και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων ενώ έφτασε και σε δυο ακόμα ευρωπαϊκούς τελικούς.

Οι δυο τους μοιράζονται το ίδιο γήπεδο, κατά κόσμον «Μαράσι» και επισήμως «Λουίτζι Φεράρις» που ανακαινίστηκε για το Μουντιάλ του 1990 αλλά μάλλον προς… κατεδάφιση οδεύει αφού υπάρχει ήδη πλάνο κατασκευής νέου.



🇮🇹 Ωστόσο φέτος και οι δύο πάνε… κατά διαόλου αγωνιστικά και δεν αποκλείεται η Γένοβα να βιώσει διπλό υποβιβασμό στο τέλος. Χωρίς τον εξτρέμ Αγουδέλο και τον φορ Πάντεφ οι «ροσομπλού» του Τιάγο Μότα, χωρίς τον μπακ Μπερεζίνσκι, τους μέσους Μπερτολάτσι, Μπαρέτο και τον φορ Μπονατσόλι οι «μπλουτσερκιάτι» του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Στο 12-17-15 η συνολική παράδοση με γηπεδούχο την Τζένοα, 0-2-5 όμως στα τελευταία επτά, ήτοι από τον Μάη του 2011 με 2-1, με γκολ των Φλόρο Φλόρες και Μποσέλι τότε.

🦊 Τριπλή για… ΠΡΟ-ΠΟ το ματς, ντέρμπι στην κοινή τους έδρα, ίσως ένα… κλικ καλύτερη η Σαμπντόρια αλλά πιο δύστοκη επιθετικά.

⚽⚽ Δυάδα (απόδοσης 4.04) 🇫🇷 🇮🇹 🔢

⏩ 21:00 Μπρεστ – Νις: 2 dnb (2.02, Betshop)
⏩ 21:45 Τζένοα – Σαμπντόρια: 2 dnb (2.00, Betshop)

Είθισται να τη δυσκολεύει


🇪🇸 Στο Σαν Σεμπαστιάν η Μπαρτσελόνα δε νικούσε επί μια επταετία (5-2-0), τα κατάφερε όμως την τελευταία διετία ωστόσο η Σοσιεδάδ είναι από τις ομάδες που ανέκαθεν τη δυσκόλευαν, περισσότερο ίσως… και από τη Ρεάλ.


Οι Βάσκοι μπήκαν εξαιρετικά στη σεζόν αλλά έκτοτε έγιναν ασταθείς, στο 0-0 με τη Βαγιαδολίδ είχαν 16 τελικές και πετυχαίνουν τους Καταλανούς λίγα 24ωρα πριν το clasico της Τετάρτης, εξ ου και στο Μιλάνο, στο 2-1 επί της Ιντερ ο Ερνέστο Βαλβέρδε προφύλαξε τους μισούς βασικούς και, πλην Ντεμπελέ, δεν έχει άλλα θέματα για απόψε. Στη Σοσιεδάδ λείπουν ο στόπερ Λε Νορμάν, ο στόπερ Ελουστόνδο αλλά εξέτισε ο μπακ Θαλδούα.

🦊 Δύσκολα ή εύκολα η Μπάρτσα νομίζω θα το πάρει, για να ανέβει κάπως το 1.67 combάρεται και με το να σκοράρει ο κοντός, να είναι και σε mood πριν τη Ρεάλ…

Matchcombo 🇪🇸 🔢

⏩ 17:00 Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα: 2 & γκολ Μέσι (2.38, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ