foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο πεναλτάκιας, ο Ντάρκο και η «τουφεκιά» στο… 13.50

Μποζιονέλος | 25 Αυγ 2019 11:39
5d7f12d159b5b2177294-1428190045.jpg

Μόνο ικανοποίηση για το χθεσινό… χτένισμα του κουπονιού και τις επιλογές. Από τα picks βγήκαν η Φενέρ στο 2.80 (με γκολ – ανδρική ονείρωξη στο 93’) και η Σαουθάμπτον στο 3.15 ενώ η Ουνιόν άντεξε στο Αουγκσμπουργκ και έφερε πίσω το ποντάρισμα, με draw no bet.

Ακόμη και ο Μουρίκι της Φενέρ σκόραρε, είχε αναφερθεί στο 2.60…

Δεν βγήκε το combo του Παναθηναϊκού στη Λαμία, όχι πως αν έπαιρνε και το πέναλτι στο χέρι νωρίς θα άλλαζε κάτι, η ομάδα του Γιώργου Δώνη προκάλεσε προβλήματα σε χιλιάδες ζευγάρια ματιών που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Και δεν βγήκε και το fun bet με τα δύο γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ στο Ρεάλ – Βαγιαδολίδ, εκεί κι αν πόνεσαν τα μάτια μας, πάντως ο Ουαλός ήταν δραστήριος και θα μπορούσε είχε σημειώσει ένα από νωρίς, ώστε να «λυθούν» τα πόδια του – αλλά και η ομάδα.

Στα «εκτός παιχνιδιού» επιβεβαιώθηκε εκ του αποτελέσματος ο λανθασμένος φαβοριτισμός της Λέχια με τη Σλασκ (1-1) και της Σιντ Τρουίντεν με τη Ζούλτε (0-0), αλλά και εκ της… εμφανίσεως στο Μπρεστ – Ρεμς όπου το 1-0 ήταν μαγική εικόνα.

Κατά τα λοιπά, VARάτε βιολιτζήδες με τον VAR στη χώρα μας. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος και, όντως, οι καταλογισμοί πέναλτι θα είναι αρκετά περισσότεροι, αρκεί το εκάστοτε «κοράκι» να μη τυφλώνεται. Ή να του δείχνουν, ρε παιδί μου, το σωστό βίντεο, για να μπορεί να κρίνει ο άνθρωπος. Σε Λαμία, «Βικελίδης» και Καραϊσκάκη, ισάριθμες περιπτώσεις. Αντε να δούμε και σήμερα…


🇬🇷 Πανιώνιoς – Βόλος στη Νέα Σμύρνη, καλύτερο ματς για την επάνοδο του Αχιλλέα Μπέου δεν θα μπορούσε να είχε βγάλει η πρεμιέρα, ίσως μάλιστα θα έπρεπε να είχε κληθεί και ο… Γεωργιανός πρέσβης. «Αγκάθι» για τον «ιστορικό» ότι ξεκινά… όπως ο Παναθηναϊκός πέρυσι, ήτοι με -6 και περιορισμό μεταγραφών και ο μόνος άνω των 23 που αποκτήθηκε, ο φορ Αραμπούλι, δεν προλαβαίνει το σημερινό για μια ομάδα που αποδυναμώθηκε εν συγκρίσει με πέρυσι χάνοντας 5-6 βασικούς. Ο δε Βόλος έχει φτάσει τις 17 μεταγραφές και αποχώρησαν 21 (!), δεν μπορώ να γνωρίζω τι ξέρουν οι oddsmakers και τον έχουν για την 8άδα-10άδα φέτος στο πρωτάθλημα (επί συνόλω 14 ομάδων πια). Είναι η 67η διαφορετική ομάδα που θα λάβει μέρος στην πρώτη κατηγορία αλλά και η πιο… νέα που ανεβαίνει ποτέ αφού ιδρύθηκε μόλις το 2017.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



🦊 Με δεδομένα τούτα, για ποντάρισμα δεν είναι. Τι άλλαξε όμως και από εκεί που είχε ανοίξει το σετ, μέσα Ιουλίου, με τον Βόλο στο 2.63 και τον Πανιώνιο στο 2.90, πλέον είναι 2.35 – 3.30; Εκριναν κάτι τα φιλικά ή οι μεταγραφές; Όχι και τόσο, δα… Από έμπνευση (και μόνο) νομίζω ότι ξεκινά από 1-1 και… ίσως μείνει εκεί, είναι στο 5.85 το ακριβές σκορ και στο 4.75 το combo ισοπαλίας με αμφίτερμα.

🇬🇷 Για πρώτη φορά στη σεζόν, αφού ήταν τιμωρημένη με Ουνιβερσιτάτεα και Τράμπζονσπορ, θα έχει κόσμο στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ αλλά… πόσο, μετά από τέτοια απογοήτευση; Ασύνδετη σε όλες τις γραμμές, ανύπαρκτο κέντρο κι ένας προπονητής που αλλού πατά κι αλλού βρίσκεται. Απορίας άξιον πως ο Μιγέλ Καρντόσο δεν απολύθηκε μετά το τούρκικο τρίμπαλο της Πέμπτης, ίσως για να μετρήσει μια συμμετοχή στη μαγική Super League… Η δε Ξάνθη πήρε τον αξιόλογο Κίκο Ραμίρεθ αντί του Μίλαν Ράσταβατς, δεν έπεισε στα φιλικά αλλά το ρόστερ δείχνει ανταγωνιστικό. Συν ότι (μετρήστε…) έχει να κάνει νίκη σε πρεμιέρα από τις 31 Αυγούστου 2008 και το 1-0 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο με γκολ του Ταϊντέρ, έχει να νικήσει την ΑΕΚ ανεξαρτήτως έδρας από τις 9 Ιανουαρίου 2012 (1-0 στα Πηγάδια με γκολ του Μαρκόφσκι και προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη) και δεν έχει νικήσει ποτέ εκτός έδρας την «Ενωση» από το 1989-90 που πρωτοεμφανίστηκε στην κατηγορία. Ναι, ποτέ, η ΑΕΚ έχει 23-5-0 ως γηπεδούχος, πάντα στο πρωτάθλημα, σερί που (για στατιστικολάγνους) ξεκίνησε με… 8-0 εκείνη, την πρώτη σεζόν των ακριτών, με χατ-τρικ του Χριστοδούλου, δύο του Πατίκα κι από ένα των Οκόνσκι, Φαμέλη και Καραγκιοζόπουλου… Στη δε ακριτική άμυνα έπαιζαν Ουζουνίδης και Νίκος Κωστένογλου, αμφότεροι αργότερα και έπαιξαν και κοούτσαραν την ΑΕΚ!

🦊 Ευλόγως, η funbetιά της ημέρας. Αυτό το «ποτέ» της Ξάνθης στην Αθήνα με αντίπαλο την ΑΕΚ, συν την οικτρή εικόνα της «Ενωσης» επί Καρντόσο, συνηγορεί για να πάρεις το… τουφέκι και να κυνηγήσεις.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η Τότεναμ είχε και τύχη αλλά και πυγμή με τη Σίτι, έφυγε με 2-2 από το Μάντσεστερ σκορπίζοντας χαμόγελα και στους της φίλους της (αλλά και σε εμάς, τους οπαδούς της Λίβερπουλ…), εμφανώς όμως δεν είναι απόλυτα έτοιμη, το παραδέχθηκε και ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Επανέρχεται ο Σον για το σημερινό με τη Νιούκαστλ η οποία στο 3-1 από τη Νόριτς έβγαλε πολλά προβλήματα. 11-0-7 από την τελευταία μεταξύ τους ισοπαλία στο Λονδίνο, 1-1 για το Κύπελλο τον Δεκέμβρη του ’99 (με γκολ Στέφεν Ιβερσεν και Γκάρι Σπιντ), επιμέρους σε πρωτάθλημα είναι 13-0-8 με έσχατη μοιρασιά τον Οκτώβρη του ’95, ξανά 1-1 (με Κρις Αρμστρονγκ και Νταβίντ Ζινολά!).

🦊 Δεν θα ασχολιόμουν αλλά σφυρίζει ο Μάικ Ντιν, ένας από τους πλέον πεναλτάκηδες διαιτητές στην κατηγορία: δίνει ένα ανά τρία ματς. Παρουσία VAR πια στο Νησί, και σε ένα ματς που η γηπεδούχος αναμένεται να ασκήσει πίεση, έχει λογική να το ποντάρεις.

🇪🇸 Μια στο τόσο η Σοσιεδάδ κάνει καλές χρονιές, ανταγωνιστικές. Αρκετοί είστε μικρής ηλικία και δεν θυμάστε ότι το 2002-03 οι Βάσκοι λίγο έλειψαν να πάρουν το πρωτάθλημα από τη Ρεάλ, μένοντας μόλις δύο βαθμούς πίσω, έχοντας στον πάγκο τον Ρεϊνάλντ Ντενουί και παίκτες όπως τον Ολλανδό κίπερ Φέστερφελντ, τον Νορβηγό μπακ Κβάρμε, τον Τσάμπι Αλόνσο, τον Ρώσο παιχταρά Βαλερί Κάρπιν και, φυσικά, τον (γνωστό μας) Σέρβο φορ Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Η Σοσιεδάδ έχει να νικήσει στις Βαλεαρίδες Νήσους τη Μαγιόρκα από… ακριβώς εκείνη τη σεζόν, και δη τη Μαγιόρκα του Σάμουελ Ετό τότε, με τον Ντάρκο ανάμεσα στους σκόρερ (3-1). Από εκείνο τον Μάη του 2003 έχει 0-2-4 σε όλες τις διοργανώσεις, φέτος αντιμετωπίζει μια νεοφώτιστη που είχε πάθος αλλά και πολύ τύχη στο 2-1 με την Εΐμπαρ ενώ η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ έδειξε χαρακτήρα ισοφαρίζοντας στο 101’ (!) τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» ενώ, η αντίπαλός της έχασε πέναλτι στο 95’ και η ίδια είχε νωρίτερα ευκαιρίες και ποδόσφαιρο κατοχής.

🦊 Στο 2.40 το διπλό, ψαγμένο μεν αλλά και οριακά κάτω από όσο θα το περίμενα. Με δεδομένη την επιθετική λογική στο παιχνίδι της Σοσιεδάδ αλλά και ότι η Μαγιόρκα είδε, στην πρεμιέρα, τους… Εϊμπαριανούς να της κάνουν αρκετές φάσεις, συνδυάζεται με over 1,5 στο ματς…

🇩🇪  20-14-16 συνολικά η παράδοση για τη Χέρτα και στις δύο έδρες σε επίπεδο πρωταθλήματος, επιμέρους 13-7-5 στο Βερολίνο και 2-4-3 στα τελευταία δέκα. Η Χέρτα άφησε υποσχέσεις στο 2-2 με την Μπάγερν στο Μόναχο, η Βόλφσμπουργκ δεν ήταν τόσο καλή όσο δείχνει το 2-1 με την Κολωνία (με μείωση του σκορ στο τέλος). Οι «λύκοι» του Ολιβερ Γκλάζνερ έπαιξαν προσεκτικά, ειδικά στα μετόπισθεν και τούτη η νέα λογική δείχνει να τους ταιριάζει.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Προφανώς και υπάρχει αξία προς τα δεξιά, όταν βλέπεις το διπλό στο 2.90 σε ένα σετ που όφειλε να είναι πιο ισορροπημένο.

Betting bullets 💣 σε… σκέψεις

🦊 🇹🇷 Η Αντάλιασπορ ξεκίνησε με διπλό επί της Γκιόζτεπε, σκόραρε και το κράτησε (1-0) αλλά για μια ομάδα που ξεκινά με άδεια ταμεία και κακούς οιωνούς, ήταν σπουδαίο. Το ματσάρισμα φέρνει στην Αττάλεια την Ντενίζλισπορ, από την οποία δεν έχει ήττα εκεί σε επίπεδο Super Lig από το 1983 και με τους νεοφώτιστους να φαβοριτίζονται… γιατί; Επειδή νίκησαν τη Γαλατά στην πρεμιέρα; Στο 2.83 ο άσος (Betshop).

🦊 🇦🇷 Με υπηρεσιακό προπονητή, μετά το 0/3 στο ξεκίνημα, υποδέχεται την Εστουδιάντες η Γοδόι Κρουζ, την ώρα που η ομάδα του Γκάμπι Μιλίτο στο 3-0 επί της Ιντεπεντιέντε έκανε… όργια. Φαβοριτισμός μεν στο διπλό αλλά στο 2.77 (Novibet) παίζεται, για όποιον… εμπλακεί.

🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η αήττητη σε επτά επίσημα φετινά (5-2-0) Γουλβς έχει ανέβει επίπεδο πια, όχι τυχαίο το διπλό (3-2) την Πέμπτη στο Τορίνο αλλά δεν έχει ακόμη την εμπειρία να διαχειριστεί ότι, φερ’ ειπείν, δίνει σήμερα με τη, σκληροτράχηλη και σοβαρή, Μπέρνλι έκτο ματς σε 17 ημέρες. Στο 2.10 το Χ2, στο 3.60 το draw no bet (Stoiximan).

 

🦊 🇪🇸 Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπέτις απόψε, από την οποία ηττήθηκε πέρυσι στο «Καμπ Νου», χωρίς Μέσι, Σουάρες και Ντεμπελέ, μόνο με τον Γκριζμάν απέμεινε για μπροστά (μετά και την αναχώρηση του Κοουτίνιο για την Μπάγερν, περαστικά φίλοι μου Βαυαροί…), με Ραφίνια και Κάρλες Πέρες η τριπλέτα ενώ μπήκε στην αποστολή ο ηλικίας 16 ετών και 298 ημερών φορ, Ανσού Φατί. 8.50 (Stoiximan) πληρώνει για any time…

🦊 🇮🇹 Εχει την… πλάκα του το Κάλιαρι – Μπρέσια, δεν στέκει να είναι τόσο χαμηλά ο άσος, δεν έχουν φέρει διπλό στη Σαρδηνία από τον Δεκέμβρη του 1980 (4-1-0 έκτοτε, 7-1-1 συνολικά) ενώ ο Μάσιμο Τσελίνο ήταν για 22 χρόνια (1992-2014) ιδιοκτήτης της Κάλιαρι προτού πάρει τη Λιντς και, από το ’17, τους «ροντινέλε». Στο 2.01 (Bwin) η διπλή ευκαιρία.

🦊 🇫🇷 Από τρίμπαλο σε τρίμπαλο… πετάει η Μονακό, μετά τη Λιόν την εξέθεσε και η Μετς, τα παρεδώσε στο ρόστερ συνεχίζονται και υποδέχεται τη Νιμ. Η οποία Νιμ έχει μόλις 4 νίκες σε 30 επισκέψεις στο Πριγκιπάτο, σε όλες τις διοργανώσεις, και καμία από το 1974 (4-6-0) και μπήκε επίσης με 2/2 ήττες. Μεταξύ τυφλών… το 1.65 δεν ποντάρεται, το 4.05 του draw no bet (Netbet), το σκέφτεσαι…

Picks

 

Special bet 🎁 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

➡️ 18:30 Τότεναμ – Νιούκαστλ: Καταλογισμός πέναλτι (3.05, Stoiximan)

Fun bet 💣 🇬🇷

➡️ 19:15 Πανιώνιος – Βόλος: Χ & goal/goal (4.75, Stoiximan)

Combo 🔢 🇪🇸

➡️ 18:00 ΜαγιόρκαΣοσιεδάδ: 2 & over 1,5 (3.21, Betshop)

Αξία ⚽ 🇩🇪

➡️ 19:00 ΧέρταΒόλφσμπουργκ: 2 (2.99, Novibet)

Fun bet 💣 🇬🇷

➡️ 22:00 ΑΕΚ – Ξάνθη: 2 (13.50, Bwin)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ