foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Από τον Ντι Κάνιο στον Κανουτέ κι από το 2.16 στο… 11άρι

Μποζιονέλος | 30 Νοε 2019 12:23
DUjIrisXkAUj66b.jpg

Τη νίκη της βραδιάς χθες δεν την έκανε η ΤΣΣΚΑ, στη Βαρκελώνη με… 30άρα. Ούτε ο Ολυμπιακός από τις Αρμάνι. Την έκανε ο… Λάρκιν, με τους 49 πόντους που έβαλε (επιδόσεις… Γκάλη, θα έλεγα) στο Εφές – Μπάγερν. Όχι μόνο αποτελεί ρεκόρ σκοραρίσματος στην Euroleague αλλά, από ό,τι έβλεπα σε ποστς και τουίτς, στο Fantasy αρκετοί τον είχατε και, δη, αρχηγό (χεχε).

Πού βρίσκετε χρόνο, αναρωτιέμαι…

Στα καθ’ ημάς λοιπόν, το ρίσκο με τα δύο μπασκετικά, ευρωλιγκίστικα combos πέρασε, τόσο στο Ζενίτ – Ρεάλ όσο και στο Εφές – Μπάγερν, 2.40 επί 2.30 ίσον 5.52 πλερουά η δυάδα, συν το καθένα, μονό. Και πλήρωσε τόσο καλά που μείωσε την απογοήτευσή μου για τη χθεσινή «αξία», ήτοι το διπλό της Αρμάνι στο ΣΕΦ, ήταν στο 2.18, προ του τζάμπολ είχε πάει στο 2.36. Τι να πω, ήξερα κάτι οι μάγειροι των αποδόσεων που δεν γνωρίζαμε;

Οσο για την ΤΣΣΚΑ ας πρόσεχα. Αφού το γράφω στην ανάλυση, άρα το σκέφτομαι, αλλά το περίμενα οριακό και πήγα στην… παράταση για fun bet.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλος Γιούργκεν είναι ο καλός…

🇩🇪 Η Χέρτα μετρά 14-9-9 υποδεχόμενη την Ντόρτμουντ στο Βερολίνο, όπου η Βεστφαλοί… υποφέρουν με μόνο μια νίκη, πέρυσι (κι αυτή με γκολ του Ρόις στο 92’) στις τελευταίες πέντε επισκέψεις τους. Για τη Χέρτα κάνει ντεμπούτο ο Γιούργκεν Κλίνσμαν αντί του απολυθέντος Αντε Κόβιτς, με τον «Κλίνσι» να επιστρέφει από την… ανεργία μετά από τρία χρόνια και την αποχώρησή του από την εθνική των ΗΠΑ.

Ισως τη μοίρα του Κόβιτς να έχει και ο Λουσιάν Φαβρ στην Μπορούσια η οποία διάγει ντεφορμάρισμα, πού πας με 9 νίκες σε 19 επίσημα βρε άτιμε; Αλλά, μεταξύ μας, άλλος Γιούργκεν είναι καλός…

🦊 Στο 1.85 το… απλό διπλό, στο 2.15 συνδυαστικά να έχει τουλάχιστον δύο γκολ το ματς. Ε, δεν θα έχει; Και ο Μπραντ, άμπαλος λίγο αλλά με τη Χέρτα έχει 5 γκολ, τα περισσότερα γκολ στην καριέρα του ενάντια σε οποιαδήποτε άλλη.

Μονό

⏩ 16:30 Χέρτα – Ντόρτμουντ: 2 & over 1,5 (2.16, Stoiximan)

17 χρόνια πριν

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Προπονητής ο Γκλεν Ρέντερ, τα γκολ ο Ζερμέν Ντεφό και, δύο, ο Πάολο Ντι Κάνιο, ομάδα που είχε τότε παίκτες όπως οι Κάρικ, Σινκλέρ, Λόμας, Κανουτέ, Ρέπκα, αυτή ήταν η Γουέστ Χαμ στις 27 Σεπτεμβρίου 2002 όταν νικούσε με 3-2 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Την Τσέλσι του Κλαούντιο Ρανιέρι, είχαν σκοράρει οι Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ και Τζιανφράνκο Τζόλα, είχε επίσης Γκούντιονσεν, Γκαλάς, Ζέντεν, Κουντιτσίνι και, φυσικά, τον… νυν προπονητή της Φρανκ Λάμπαρντ. Ο Λάμπαρντ που ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γουέστ Χαμ (1995-01) ενώ το 2014-15 είχε, στη Μάντσεστερ Σίτι, προπονητή τον… νυν αντίπαλό του, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Εκτοτε λοιπόν, 10-4-0 σε δύο διοργανώσεις για την Τσέλσι, οι τρεις ισοπαλίες στα τελευταία έξι. Το… γυροφέρνουν το διπλό οι «χάμερς»…

Η Τσέλσι είχε και το μεσοβδόμαδο 2-2 με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια», ο αρχισκόρερ Εϊμπραχαμ τέθηκε νοκ άουτ, η Γουέστ Χαμ είναι επί επτά ματς χωρίς νίκη (0-2-5) στο χειρότερο σερί της εδώ και μια διετία.

🦊 ΟΚ… φάντασμα ψάχνω αλλά η απουσία του Εϊμπραχαμ και η πίεση στους «χάμερς», που έχουν καλύτερη ομάδα από ό,τι αποτελέσματα έχουν φέρει, με οδήγησαν σε funbetιά στο ντερμπάκι του Λονδίνου.

Ποτέ διπλό στη Νέα Σμύρνη, τα stats του «Γεντί Κουλέ»

🇬🇷 Ο Πανιώνιος έκανε… κατάθεση ψυχής στο 1-1 με τον Ολυμπιακό, έβγαλε πάθος και άφησε να εννοηθεί ότι θα παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία. Από ανάλογο ματς, με το 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, έρχεται και ο Παναιτωλικός που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και δεν έχει νίκη ακόμη στη σεζόν (0-4-7). Μην… ήρθε η ώρα; Στο 7-2-0 η συνολική παράδοση στη μεγάλη κατηγορία (συν άλλους δύο… άσους στη β’).

Ιντριγκάρει για κόντρα, μη γελιόμαστε, δεν είναι για 2.05 – 2.10 ο άσος, ούτε ο Παναιτωλικό είναι τόσο κακός (όσο δείχνει) φέτος). Σκεφτείτε ότι τον Μάρτιο στο Αγρίνιο τον είχε νικήσει… 5-0, πρώτη του νίκη μάλιστα μετά από εννέα μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας.

🦊 Επιλογή, με το ανάλογο ρίσκο, η μη νίκη του Πανιωνίου.

🇬🇷 Χάνοντας 2-1 στα… χασομέρια του αγώνα με τον Ατρόμητο, ο ΟΦΗ υπέστη τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία ματς ενώ η ΑΕΚ έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία τέσσερα και το κλίμα είναι βαρύ μετά το 1-1 με τον Αρη των… δέκα παικτών. Ο 4ος της βαθμολογίας υποδέχεται την 3η, ενόψει play offs μετρά, βεβαίως.

Ο ΟΦΗ μάλιστα, αν και έβαλε μόλις ένα γκολ στα τελευταία δύο, έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 20 γκολ, δύο λιγότερα από τον ΠΑΟΚ.

Η δε ΑΕΚ βγαίνει για τέταρτη φορά στην επαρχία φέτος: νίκησε Τρίπολη και Αγρίνιο και έφερε ισοπαλία Λάρισα, στην επαρχία γενικώς είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ (5-3-0) με τελευταία ήττα πέρυσι στο Αγρίνιο. Ο ΟΦΗ έχει δύο νίκες στα έξι τελευταία μεταξύ τους, 15-11-13 η συνολική παράδοση στο Ηράκλειο.

🦊 Θαρρώ ότι το ματς στο «Γεντί Κουλέ» ξεκινά από το 1-1…

Αγκολέζοι εναντίον Ζαμπιανών

Champions League, ως γνωστόν, έχουν και σε άλλες ηπείρους, στην Αφρική καθιερώνουν τα ματς τα… ΠΚΣ αλλά δεν τραβάει, εμπορικά και χορηγικά, λογικά το επόμενο θα γίνει όπως το ευρωπαϊκό (Τρίτες και Τετάρτες). Πρεμιέρα τούτες τις ημέρες για τη φάση των ομίλων, τέσσερις όλοι κι όλοι.

🇦🇴🇿🇲 Στη Λουάντα αναμετρώνται η αγκολέζικη Πριμέιρο ντε Αγκόστο με τη ζαμπιανή ZESCO, τον όμιλο συμπληρώνουν η κογκολέζικη Μαζέμπε και η αιγυπτιακή Ζάμαλεκ που αναμετρώνται στη Λουμπουμπάσι. Η Πριμέιρο πήρε το πρωτάθλημα της Girabola για τέταρτη σερί σεζόν, στα προκριματικά απέκλεισε με δύο νίκες την ΚΜΚΜ από τη Ζανζιβάρη και τη ζαμπιανή Γκριν Ιγκλς με ήττα εντός και χάρη στα εκτός έδρας γκολ.

Η ZESCO, που κατέκτησε για τρίτη σερί σεζόν τον εγχώριο τίτλο και για πέμπτη στις τελευταίες έξι, απέκλεισε με δύο νίκες τη σουαζιλάνδικη Γκριν Μαμπά και λίγο πιο δύσκολα τη τανζανή Γιανγκ Αφρικανς, με «τραβηγμένο» πέναλτι στο 78’ της ρεβάνς. Και κατεβαίνει πλήρης η ομάδα του Τζορτζ Λβουανταμίνα πλην του τραυματία αμυντικού Μουαπέ.

Οι δύο ομάδες αντάμωσαν σε όμιλο και πρόπερσι, με τους Αγκολέζους να νικούν 2-1 εντός, να αποσπούν 0-0 εκτός και να συνοδεύουν τη τυνήσια Ετουάλ στην επόμενη φάση. Στα εγχώριά τους, αμφότερες είναι με άνεση πρωτοπόροι, η ZESCO «τρέχει» αήττητο 16 αγώνων (13-3-0) σε όλες τις διοργάνωσης, ήτοι από τον Μάιο, η Πριμέιρο έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 14-0-4 στα επίσημα.

🦊 Είναι πιο αμφίρροπο από ό,τι δείχνουν οι αποδόσεις, κράτησα το draw no bet της ZESCO σε ματς που έχει κατά… 55-60% ισοπαλία. Ζαριά.

Αξία

⏩ 18:00 Πριμέιρο ντε Αγκόστο – ZESCO: 2 dnb (2.18, Betshop)

Πού πας χωρίς Ντεπάι, στη νύχτα, στη βροχή

🇫🇷 Στο 19-9-15 η συνολική παράδοση στο Στρασβούργο, η Λιόν είχε 18 χρόνια να ηττηθεί στην Αλσατία (2000-18) αλλά την τελευταία διετία, καίτοι σε αμφότερα σκόραρε δις (3-2, 2-2) δε νίκησε, τελευταία φορά που δεν σκόραρε εκεί ήταν στο 0-0 του Αυγούστου του 1998, έχοντας Μπερνάρ Λακόμπ στον πάγκο και… μορφές όπως οι Κουπέ, Ντορασό, Βιολό, Νταλμό και Γκράσι στην ενδεκάδα ενώ είχε μπει αλλαγή ο Κανουτέ.

Το Στρασβούργο με το 4-0 στην Αμιένη (πρώτη φετινό διπλό) έκανε το καλύτερό του φετινό ματς, στοχεύει σε πέμπτη σερί νίκη εντός «Μενό» και πετυχαίνει τη Λιόν σε κακό mood, ερχόμενη από μεσοβδόμαδα ήττα στην Αγία Πετρούπολη, με φρέσκους απόντες τον μπακ Μαρσάλ και τον μέσο Μέντες, και εκ νέου εκτός του μέσο Αουάρ και τον σταρ Ντεπάι.

🦊 Δεν βλέπω διπλό, γκολ (τουλάχιστον δύο) βλέπω, προφανής η επιλογή. Θα πήγαινα και… ξερά στον άσο αλλά δεν υποτιμώ τη Λιόν…

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🇹🇷 Η παράδοση για Γκιόζτεπε και Φενερμπαχτσέ στη Σμύρνη είναι 6-11-8, ωστόσο η Φενέρ νίκησε μόλις μια φορά στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της, και δη από το 1979 ως σήμερα. Οι Σμυρνιοί ήταν τυχεροί με την Αλάνιασπορ παίρνοντας διπλό… από το πουθενά, η Φενέρ κόλλησε στο 0-0 με τη Μαλάτιασπορ έχοντας και χαμένο πέναλτι, αριθμεί μόνο μια νίκη στις τελευταίες πέντε εξορμήσεις της. Και χωρίς διπλά, δεν πας πουθενά. Σημαντικό όμως ότι επανέρχονται και ο αρχισκόρερ Μουρίκι και ο εξτρέμ Κρούζε, ο πρώτος λογικά ξεκινά από τον πάγκο.

🦊 Σύμφωνοι, δεν πείθει η Φενέρ αλλά διαφορά δυναμικής υπάρχει.

Η επιστροφή στο (ανακαινισμένο) «κλουβί» και το κίνητρο της «φογκάο»

🇦🇷 Η Εστουδιάντες επιστρέφει απόψε, ύστερα από πολύ καιρό, στο… νέο της γήπεδο. Το «Χόρχε Λουίς Χίρσχι» ανακαινίστηκε, έγινε… κουκλί αλλά παραμένει το παλιό, καλό «κλουβί» που θυμόμαστε. Γιορτή το ματς, βεβαίως, ωστόσο η ομάδα του Γκάμπι Μιλίτο αγωνιστικά δεν είναι και τόσο… αλά, έρχεται από ήττα από την Κολόν με 3-2 που τερμάτισε σερί τεσσάρων νικών, χωρίς όμως ανάλογες πειστικές εμφανίσεις.

Και υποδέχεται την αήττητη στα τελευταία έξι (5-1-0) Ατλέτικο Τουκουμάν, η οποία συγκυριακά δεν έκανε και έκτη συνεχόμενη νίκη στο 2-2 με τη Σαν Λορέντσο, δεχόμενη το γκολ στο τέλος και κόντρα στη ροή του ματς.

🦊 Δεν είναι για 1.88 ο άσος, είναι όμως ματς για γκολ. Κράτησα το combo της διπλής ευκαιρίας με τουλάχιστον δύο τέρματα στον αγώνα.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🇧🇷 Μποταφόγκο εναντίον Ιντερνασιονάλ, χωρίς διπλό από το 2011 με 0-3-2 έκτοτε, οι άσοι στα ισάριθμα τελευταία (και αμφότεροι με 1-0), κίνητρο δείχνει να έχει μεγαλύτερο η ομάδα του Αλμπέρτο Βαλεντίμ που είναι κοντά στην παραμονή μετά το διπλό επί της Σαπεκοένσε. Στόχος της Ιντερ η 8η θέση που «άνοιξε» για τα προκριματικά του Copa Libertadores μετά την κατάκτηση του τροπαίου από τη Φλαμένγκο. Αλλά με την ΓκοΑιάς ήταν άθλια, ηττήθηκε με 2-1 εν μέσω αποδοκιμασιών ενώ λείπουν ο τιμωρημένος Ντ’ Αλεσάντρο και ο τραυματίας φορ Βίλιαμ.

🦊 Απλή η επιλογή, η μη ήττα της «φογκάο».

Latin δυάδα (απόδοσης 2.92)

⏩ 22:35 Εστουδιάντες – Ατλέτικο Τουκουμάν: 1Χ & over 1,5 (1.75, Stoiximan)
⏩ 00:00 Μποταφόγκο – Ιντερνασιονάλ: 1Χ (1.67, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ