foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ75
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ευρωλιγκίζοντας από 1.91 έως… 5.51 και 12.00!

Μποζιονέλος | 19 Νοε 2019 13:06
32400.jpg

Σύμφωνοι, πολύ νωρίς για συμπεράσματα και ουδείς λόγος για… πανηγύρια. Η Εθνική, με το 2-1 επί της Φινλανδίας, έκλεισε τα προκριματικά με τρεις σερί νίκες, κάτι που τα τελευταία χρόνια μας είχε λείψει. Μετρούν στο ranking και στο «χτίσιμο» της αυτοπεποίθησης, δεν μας στέλνουν στα τελικά του Euro 2020, που θα τα δούμε από τον… καναπέ αλλά, κακά τα ψέματα, οι βάσεις ενόψει Κατάρ τέθηκαν.

Εργο Τζον Φαν’τ Σχιπ βεβαίως βεβαίως και ένα πρώτο χειροκρότημα. Διότι από πότε, διάολε, είχαμε να δούμε την Εθνική να έχει, σε αγώνα, 26 τελικές (έναντι 4), 57% κατοχή και 636 πάσες (!); Η Φινλανδία, μετά τη Βοσνία και την Αρμενία, μας ένιωσε.

Και ο Ολλανδός γύρισε… το μπιφτέκι στο πιο δύσκολο ματς, με την Ιταλία στη Ρώμη, που το διαχειρίστηκε άριστα. Αν δεν το έπαιρνε πάνω του, το κοντέρ θα έγραφε πολλά, ρωτήστε και τους Αρμένιους πώς μέτρησαν… εννέα χθες.

Ανέκαθεν ήμουν της άποψης ότι ξεμείναμε από διεθνείς με ταλέντο. Ο Φαν’τ Σχιπ κατόρθωσε όμως να βρει τον «κορμό», αλλά και λύσεις. Ομάδα ξαναέχουμε, προπονητή βρήκαμε, τι απομένει; Να βρεθεί η έδρα.

Οχι άλλο άδειο ΟΑΚΑ.  Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ας μοιραστεί η Εθνική μεταξύ Παγκρητίου και γηπέδου Αρη, ειδικά το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι… άντρο και ό,τι πρέπει για δύσκολα ματς.


Και, μεταξύ μας, όταν βλέπετε κάνα συνάδελφο να απορεί που οι παίκτες της ομάδας του παίζουν πολύ ή… καθόλου, απλά διαολοστείλτε τον. Δεν αγαπά την Εθνική, αλλά τα non papers.

🦊💰 Το λάθος του Σταφυλίδη κόστισε και στο multiscore του 3.00, θαρρώ η Εθνική θα νικούσε χωρίς να δεχθεί γκολ αλλά, ας είναι. Πέρασε η έτερη χθεσινή επιλογή, το combo 1X με over 1,5 στο Ιρλανδία – Δανία, με τιμή 1.99. Συνεχίζουμε.



Οι σχέσεις Ζάλγκιρις και Παναθηναϊκού


Το Κάουνας είναι ίσως μια από τις πλέον… φιλόξενες έδρες για τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η Ζάλγκιρις μια από τις μεγαλύτερες «πελάτισσές» του. Επί συνόλου 26 αναμετρήσεων από το 1995-96 οι «πράσινοι» έχουν σημειώσει 20 νίκες, ήτοι ποσοστό νικών 76,9% ενώ στη λιθουανική πρωτεύουσα έχει επιβληθεί κατά… 61,5%, ήτοι οκτώ φορές σε 13 ταξίδια. Ωστόσο, η τελευταία του επιτυχία εκεί ήταν τον Δεκέμβρη του ’15 με 75-72, με «τιμονιέρη» τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους Καλάθη και Φελντέιν να σημειώνουν από 14 πόντους. Εκτοτε, και σε έξι… ανταμώματα ανεξαρτήτως έδρας, οι Λιθουανοί επιβλήθηκαν στα τέσσερα, νικώντας μάλιστα πέρυσι για πρώτη φορά στο ΟΑΚΑ και, εξίσου για πρώτη φορά, κάνοντας το 2/2 επί του «εξάστερου» στη σεζόν. Τούτη η αλλαγή… ισορροπιών οφείλεται φυσικά στην αλλαγή του dna της «Ζ» χάρη στην παρουσία του Σαρούνας Γιασικεβίσιους στον πάγκο της…

Γενικώς ομιλώντας, η Ζάλγκιρις έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τους «πράσινους». Ελάχιστοι θυμούνται ότι ο Σάρας συνάντησε, τη σεζόν 2009-10, τον Καλάθη στον Παναθηναϊκό πετώντας την ατάκα πως «οι πάσες του Νικ μπορούν να σου ψιθυρίσουν, περνώντας από τα αυτιά σου».

Οι «πράσινοι» την έχουν αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα των τριών από τις έξι εξορμήσεις τους, οι οποίες κατέληξαν με την… κούπα: 1995, 1999 και 2008, τη νίκησαν εκεί και το 2016, με Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο και το σερί… χάλασε. Με αντίπαλο τη «Ζ» δε, έχουν κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο αρκετοί… μύθοι του συλλόγου: στις 28 Σεπτεμβρίου του 1995 ο Ντομινίκ Γουίλκινς (59-56), στις 23 Σεπτεμβρίου 1999 ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (82-66), στις 6 Νοεμβρίου 2003 ο Μάικ Μπατίστ και στις 14 Οκτωβρίου 2016 ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Κρις Σίνγκλετον και ο Κέι Σι Ρίβερς! Ο Αμερικανός σταρ, με τεχνικό τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, είχε 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 λάθη και… απορούσε με το σκληρό παρκέ, «νόμιζα ότι ήταν… τσιμεντένιο», έλεγε αργότερα.

Εννέα ματς απόψε και αύριο, άλλα τόσα Πέμπτη και Παρασκευή στη δεύτερη… διαβολοβδομάδα της σεζόν. Και θυμίζω ότι αρκετές ομάδες… στοχεύουν σε συγκεκριμένα παιχνίδια, ειδικά όσες παίζουν και στα δύο εκτός, για να «χτυπήσουν» στο 100%. Είναι τόσο βαρύ το πρόγραμμα συχνά που η καταμέτρηση των νικών πάει… κάπως έτσι. Όχι ότι τους βγαίνει, τη λογική αναφέρω.



Αναλύσεις διημέρου


🦊🏀 🇱🇹🇬🇷 Ζάλγκιρις (3-5) – Παναθηναϊκός (4-4) στο Κάουνας. Από τον Δεκέμβρη του ’15 έχει να φύγει λοιπόν νικηφόρα από το Κάουνας ο Παναθηναϊκός (έκτοτε τρεις ήττες), στο πρώτο του ματς μετά την απόλυση του Αργύρη Πεδουλάκη παίζει ενάντια σε μια ασταθή μεν, μαχητική δε Ζάλγκιρις. Λίγο η συσπείρωση, λίγο το… ταρακούνημα, δεν είναι απίθανο να πάρει τη νίκη απόψε, είδαμε άλλωστε και την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο ΣΕΦ όπου έπαιξε με… θολωμένο μυαλό. Η αποτυχία με την Αλμπα ήταν καθαρά ευθύνη Πεδουλάκη και των επιλογών του, σημαντική η επάνοδος του Φριντέτ. Και… ξερό διπλό ποντάρεται.

🦊🏀 🇩🇪🇷🇸 Αλμπα (2-6) - Ερυθρός Αστέρας (2-6) στο Βερολίνο, μόνο το 2014-15 αντάμωσαν ξανά, στο To-16 με νίκες για καθεμιά στην έδρα της. Η Αλμπα… βγήκε και έκανε στο ΟΑΚΑ, και δη δίχως Σίβα, Κάβανο και Ερικσον, οι δύο πρώτοι χάνουν και το αποψινό για το ματς με τους Σέρβους του Αντριγια Γκαβρίλοβιτς, που έπεσαν κι άλλο βαθμολογικά μετά την ήττα στην παράταση από τη Βιλερμπάν. Χωρίς τον τραυματία Περπέρογλου και τον υπ’ ατμόν Γκιστ απόψε ο Αστέρας που σκοράρει με πολύ χαμηλό line (72 π.), πώς να αλλάξει αυτό απόψε; Σκέψη, όχι pick, για under 161,5 στο ματς, στο 1.80.

🇩🇪🇬🇷 🦊🏀 Μπάγερν (3-5) – Ολυμπιακός (3-5)… παραδίπλα, στο Μόναχο. Η Μπάγερν ήταν αποκαρδιωτική στη Βαλένθια, αν δεν πάρει νίκες εκτός Μονάχου θα είναι και φέτος κομπάρσος και υποδέχεται έναν Ολυμπιακό, τον οποίο δεν έχει νικήσει ποτέ σε τέσσερα… ευρωλιγκίστικα ματς. Αν οι Πειραιώτες παίξουν όπως με τη Ζάλγκιρις, έχουν ελπίδα σε ματς που δύσκολα θα έχει μεγάλο σκορ.

🦊🏀 🇮🇹🇮🇱 Αρμάνι (6-2) – Μακάμπι (6-2) στο Μιλάνο. Η… ματσάρα της βραδιάς, με τους Ισραηλινούς να έχουν επτά νίκες στα τελευταία, ανεξαρτήτως έδρας, δέκα μεταξύ τους, στο Μιλάνο η παράδοση είναι 5-3 στην εποχή της Euroleague και 11-5 συνολικά. Κι έχουν και την Μπάρτσα στο… καπάκι, την Παρασκευή, θαρρώ πως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει «στοχεύσει» στο αποψινό, έχοντας εκ νέου εκτός τον σταρ Ομρί Κάσπι, την ώρα που οι Λομβαρδοί στερούνται τον Γκουντάιτις κι έχουν αμφίβολο τον Ντέλα Βάλε.


Και επετειακό το ματς στο «Μεντιολάνουμ» αφού θα αποσυρθεί απόψε η φανέλα του τεράστιου Ντίνο Μενεγκίν. Στοιχηματικά η αξία, με τη φόρμα που έχει η Μακάμπι, είναι προς τα… δεξιά, αναμένω με ενδιαφέρον τι θα σκαρφιστεί ο Ετορε Μεσίνα για να μπλοκάρει τους Μακκαβαίους, που ποντάρονται (και) με μικρό αβάτζο, το διπλό από χθες άρχισε να υποχωρεί, από το αρχικό 2.60 πήγε έως και 2.20 σε μερικές…

🦊🏀 🇫🇷🇹🇷 Βιλερμπάν (5-3) – Εφές (6-2) στη Λιόν, στην πρώτη τους συνάντηση από το 2003-04 (τη μόνη σεζόν που αντάμωσαν στην Euroleague) και, συνολικά, στην ένατη μεταξύ τους, 5-3 ο απολογισμός υπέρ των Τούρκων και, επιμέρους, 2-1 για την ASVEL επί γαλλικού εδάφους. Η ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς εκπλήσσει μέχρι στιγμής, έκανε και νίκη εκτός (στο Βελιγράδι) και ο πήχης ανεβαίνει, μεγάλης δυσκολίας το αποψινό όμως καθώς η περσινή φιναλίστ του τελικού, Εφές, έχει ανέβει πολύ ως club από πέρυσι και, σε τρεις εξορμήσεις, μόνο στο ΟΑΚΑ ηττήθηκε. Καθαρά από ένστικτο, με τη σκέψη ότι οι Γάλλοι έχουν κάνει καλύτερα ματς στα β’ ημίχρονά τους κατά πλειονότητα, έριξα μια… πέλα. Funbetικα.

🦊🏀 🇪🇸🇷🇺 Βαλένθια (2-6) – Ζενίτ (2-6) στη Βαλένθια, οι Ρώσοι λίγο έλειψαν να… κλέψουν τη νίκη από την Εφές στο τελευταίο βάζοντας 38 πόντους στην τελευταία περίοδο (!), δίνουν δεύτερο συνεχόμενο εκτός κι ακολουθεί και η Μπασκόνια στη Βιτόρια. Στo Eurocup το 2009-10 και πέρυσι αντάμωσαν, 3-1 η παράδοση για τη Ζενίτ, η Βαλένθια άντλησε ψυχολογία με το εξαιρετικό ματς που έκανε με την Μπάγερν. Ματς μεταξύ ασταθών ομάδων, τραβηγμένος θαρρώ ο φαβοριτισμός της Βαλένθια, ίσως μια πιθανή έκπληξη.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊🏀 🇪🇸🇷🇺 Ρεάλ (5-3) – Χίμκι (6-2) στη Μαδρίτη, στο 7-5 για τη «βασίλισσα» η συνολική τους παράδοση, 4-2 επιμέρους στη Μαδρίτη, το ’15 και το ’18 οι ρώσικες νίκες. Η Ρεάλ έκανε, η αλήθεια είναι, το καλύτερο φετινό της ματς στο clasico με την Μπαρτσελόνα, η Χίμκι ήταν εξίσου εξαιρετική επικρατώντας της Αρμάνι, δεν είναι δα και εύκολο το αποψινό. Στοιχηματικά όμως, δεν ελκύει κάτι, αίσθησή μου είναι πως η Χίμκι θα ρίξει περισσότερο βάρος στο επόμενο, με τη Βαλένθια.

🦊🏀 🇪🇸🇷🇺 Μπασκόνια (3-5) – ΤΣΣΚΑ (6-2) στη Βιτόρια, στο 10-31 η συνολική τους παράδοση σε όλα και στο 6-13, επιμέρους, στη χώρα των Βάσκων. Η Μπασκόνια υπέστη την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της στη διοργάνωση με το 83-113 από την τρομερή Μακάμπι και υποδέχεται τη Ζενίτ μετά την ΤΣΣΚΑ. Η οποία ΤΣΣΚΑ διέλυσε με 88-70 τη Φενερμπαχτσέ με 31 π. του Μάικ Τζέιμς και το καλύτερο ματς ως τώρα του Στρέλνιεκς. Στο χέρι της ΤΣΣΚΑ το ματς, καθαρά.

🦊🏀 🇪🇸🇹🇷 Μπαρτσελόνα (6-2) – Φενερμπαχτσέ (2-6) στη Βαρκελώνη, στο 23-12 η συνολική τους παράδοση και, επιμέρους, στο 13-5 στην Καταλωνία. Η Φενέρ όμως νίκησε και στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», όπου είναι αήττητη από τις 6 Μαρτίου 2014 και το 93-73 της Μπάρτσα με 19 πόντους του Αντε Τόμιτς, 10 του Αμπρίνες και 12 του Ναβάρο, τεχνικό είχε τον Τσάβι Πασκουάλ. Από το… ναυάγιο, εκείνο το βράδυ, της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχαν διασωθεί ο Μπιέλιτσα με 15 π. και ο Μπογκντάνοβιτς με 11. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς έκανε, με τη Ρεάλ, το χειρότερο φετινό της ματς, η Φενέρ μετά το άθλιο (ένα ακόμη, φέτος) παιχνίδι της στη Μόσχα, όπου οι βρισιές του «Ζοτς» έγιναν… viral, αναζητά τρόπο ανάκαμψης εδώ και καιρό. Θα βρει; Οχι άμεσα.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Picks Τρίτης 19/11 

Μονά και δυάδα (απόδοσης 5.51), ρίσκου 💣 🏀 🏀 🇱🇹🇬🇷 🇮🇹🇮🇱

⏩ 19:30 Ζάλγκιρις – Παναθηναϊκός: 2 (2.43, Stoiximan)
⏩ 21:45 Αρμάνι – Μακάμπι Τελ Αβίβ: 2 (2.27, Stoiximan)

Αξία 🏀 🔝 🇮🇹🇮🇱

⏩ 21:45 ΑρμάνιΜακάμπι Τελ Αβίβ (+2,5): 2 (1.91, Sportingbet)

Fun bet 🏀 💣 🇫🇷🇹🇷

⏩ 21:45 ΒιλερμπάνΕφές: 2 ημίχ. / 1 τελ. (12.00, Novibet)

Picks Τετάρτης 20/11

 

Δυάδα (απόδοσης 3.319) 🏀 🏀 🇪🇸🇷🇺 🇪🇸🇹🇷

⏩ 22:00 ΜπασκόνιαΤΣΣΚΑ Μόσχας (-3,5): 2 (1.93, Betshop)
⏩ 22:00 ΜπαρτσελόναΦενερμπαχτσέ: Under 158,5 (1.72, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ