foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ56
SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
Η-ώρα-και-τα-μακροχρόνια-που-όλοι-περιμένατε.jpg

Η ώρα (και τα μακροχρόνια) που όλοι περιμένατε

L-Train
L-Train | Προγνωστικά NBA
21 Οκτ 2019 16:35

Και αφού χαλαρώσαμε δυο-τρεις ημέρες (τουλάχιστον εδώ στο foxbet) ως να ξεκινήσει η «τρέλα» της regular, ήρθε η ώρα να βγάλουμε και το καθιερωμένο μας κειμενάκι (κειμενάρα) με τα πρώτα μακροχρόνια της σεζόν. Μια ματιά 👀 έχω ήδη ρίξει από την περίοδο που έγραφα τα preview των Περιφερειών….

Ανοίγει παρένθεση

Preview Δύσης   Preview Ανατολής

Κλείνει παρένθεση

...οπότε πλέον ξέρω τι περίπου και που θα κρατήσουμε ένα δύο πονταρίσματα για να κυλάει με ενδιαφέρον όλη η σεζόν.

O Πρωταθλητής, η σφαγή της Δύσης κι η Ανατολή χωρίς αξίες

Όπως ήδη έχω γράψει εδώ και μέρες και στο αντίστοιχο κείμενο του NBAholics, φέτος ξεκάθαρο φαβορί πρωταθλήματος, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο «χάρτης» του NBA το καλοκαίρι άλλαξε δραματικά. Τούτη τη στιγμή στις στοιχηματικές εμφανίζονται ως φαβορί οι Lakers και οι Clippers (για πρώτη φορά στην ιστορία του NBA, από καταβολής στοιχήματος, δύο ομάδες από την ίδια πόλη χρίζονται το Νο1 και Νο2 φαβορί για πρωτάθλημα). Bucks, Rockets, 76ers, Warriors φτιάχνουν το top6. Οι Warriors έχουν στοιχηματική αξία (@15.00). Από κει και πέρα, ειλικρινά κάτι ξεκάθαρο εγώ δεν μπορώ να σας δώσω.

Ε, κατ΄ αντιστοιχία, η Δυτική Περιφέρεια είναι η Περιφέρεια των «σφαγών». Εξ, όσων τα μεγάλα φαβορί είναι από τη Δύση, αντιλαμβάνεται κανείς ότι πάλι πρόβλεψη ξεκάθαρη δεν μπορεί να γίνει. Εδώ οι Warriors χάνουν και τη στοιχηματική τους αξία (μόλις στο @7.00). Και γιατί να μην πάνε τελικό οι Blazers (@20.00);. Κορμό κρατήσαν ίδιο και πήραν και Whiteside.

Κι αν πεις να δοκιμάσεις στην Ανατολή; Bucks, 76ers, Χάος. @2.50, @3.00, @8.00. «Κάτσε ρε μεγάλε. Εδώ το 8άρι των Celtics δεν έχει στοιχηματική αξία;». Όχι. Πιθανώς οι Celtics για να φτάσουν ως το τέλος της Ανατολής, θα πρέπει να αποκλείσουν στα ημιτελικά έναν εκ των Bucks και 76ers και στους τελικούς θα παίξουν με έναν… εκ των Bucks και 76ers. Οι Nets σε απόδοση 10.00 είναι μια καλύτερη λύση. Προσωπικά μου αρέσουν πολύ σαν ομάδα και θα πόνταρα και με το ρίσκο να γυρίσει νωρίτερα του αναμενομένου ο KD. Κι εκεί ίσως γινόταν το «κόλπο».

Με τις Division τι γίνεται;

Πάντα μου αρέσει να ξεκινάω με τα εύκολα. Στη Southwest δεν βλέπω με ποιο τρόπο οι Rockets δε θα πάρουν την πρωτιά (@1.25). Δύσκολα να μην είναι πρώτοι και στην Atlantic οι 76ers. Βέβαια, το 1.57 ως απόδοση, για κάποιον που παίζει σε αυτές τις αποδόσεις, μεγάλα ποσά, δεν είναι κακό. Το 1.57 σε πιθανότητες απόδοσης «μεταφράζεται» σε 63%. Στο δικό μου το μυαλό οι 76ers έχουν πιθανότητα 80% να είναι πρώτοι (δηλαδή απόδοση 1.25). Ποντάρεται. Τέλος, νομίζω αδιάφορο και το τι θα γίνει στη Central, με τους book να δίνουν τους Bucks στο 1.08 να πάρουν την πρώτη θέση εκεί. Υπερβολικό, αλλά δεν βλέπω να γίνεται και κάτι άλλο.

Φαβορί του 1.80 οι Heat στην Southeast και με τα όσα είδαμε στην preseason, όχι κι άδικα. Οι Magic μπορεί να κάνουν την έκπληξη όπως πέρυσι, αλλά στην απόδοση του 2.30, δεν το συζητάμε. Καν. Βέβαια, από την άλλη δε θα έπαιζα και το 1.80 των Heat. Κι αυτό το ήθελα πιο πάνω. Πιο ορθολογικό βρίσκω το 2.55 των Nuggets στην Northwest. Η preseason μου έδειξε μια πολύ προβληματική Utah, οι Blazers ήταν καλοί, αλλά με προβλήματα στην επίθεση όταν κολλάνε οι Lillard και McCollum. Και τι μένει; Οι Nuggets. Μια ομάδα ίδια με πέρυσι, που έχει έναν top center, έναν top PG και πάρα πολλούς καλούς ρολίστες. Το 2.55 για τους Nuggets είναι αξιόλογο.

Και πάμε και στην Pacific, εκεί όπου ως πέρυσι είχαμε την κυριαρχία των Warriors και φέτος βλέπουμε τους Clippers στο 1.65. Δε θα το έπαιζα. Αφενός γιατί ο George είναι γνωστό ότι δε θα παίξει 10 ματς στην αρχή και εγώ θα σας πω ότι λόγω τραυματισμών θα χάσει κι άλλα μέσα στη σεζόν. Ο Leonard επίσης δε θα αγωνιστεί σε όλα τα ματς. Θα κάνει μια σχετική συντήρηση ο Rivers. Κι αυτό που μένει μετά, όπως είδαμε και στην pre-season, ζορίζεται αρκετά να κερδίσει και την Melbourne United. Εντάξει, προφανώς και δε θα είναι όπως το συγκεκριμένο ματς, αλλά δεν αξίζει να πονταριστούν τόσο χαμηλά. Για μένα, αξία υπάρχει και στο 3.50 των Lakers και στο 5.00 των Warriors.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτοί που μένουν κι αυτοί που φεύγουν

Και περνάμε στο πιο classic μέρος τούτης της στήλης, από εδώ όπου θα βρούμε πονταρίσματα. Ποιοι θα μπουν, ποιοι δε θα μπουν.

Για να σας το κάνω εύκολο παρακάτω γράφω τι βλέπω να μπαίνει στην Δύση και τι στην Ανατολή. Οι προβλέψεις μου (που πάντα γίνονται πριν δω αποδόσεις) έχουν σχεδόν συμπέσει με τις αποδόσεις.

Δύση (7):Clippers (@1.02),Lakers (@1.12),Rockets (@1.07),Nuggets (@1.10),Jazz (@1.07),Blazers (@1.33),Warriors (@1.27)

Ανατολή (6):76ers (@1.01),Bucks (@1.005),Celtics (@1.07),Nets (@1.22),Heat (@1.35),Pacers (@1.15)

Προσωπικά για αυτές τις ομάδες βάζω το χέρι μου στη 🔥 για την είσοδό τους στην οχτάδα, αλλά όπως βλέπουμε έχουν αποδόσεις «τοκογλυφίας». Βέβαια, εδώ που τα λέμε, δεν ανακάλυψα κάτι τρομερό, αυτά ο καθένας που έχει μια «ιδέα» NBA τα βλέπει. Εσείς εδώ είστε για τα άλλα. Για αυτή την μια θέση στην Δύση και τις δύο θέσεις της Ανατολής. Πάμε να τα δούμε ανά περιφέρεια.

ΔΥΣΗ

Τα πιθανά φαβορί:San Antonio Spurs (@1.50) – Να μην μπουν (@2.50)Sacramento Kings (@4.20) – Να μην μπουν (@1.20)New Orleans Pelicans (@3.05) – Να μην μπουν (@1.35)Dallas Mavericks (@3.05) – Να μην μπουν (@1.33)

Θέλει «άντερα» να αφήσεις σε πρόβλεψη εκτός οχτάδας τους Spurs. 21 σερί χρόνια είναι εκεί ο Popovich. Όσο μέτριο κι αν είναι το ρόστερ, είναι οι Spurs διάολε. Πως; Το πιο ωραίο ρίσκο είναι οι Mavericks. Τους Kings τους «καίω». Όχι εγώ. Ο Walton. Και το ρεπορτάζ. Ο Hield «τσινάει» που δεν του δίνουν όσα θέλουν. Ο Bogdan επίσης παίρνει λιγότερα από αυτά που θέλει. Το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι. Κι αν δεν βρεθεί χρυσή τομή, βλέπω να γίνονται ανταλλαγή μέσα στη σεζόν. Έχει και «παράσημα τραγικότητας» στην πλάτη το front office των «βασιλιάδων». Οι Pelicans είναι πολύ νέοι και πολλοί χωρίς συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Εντάξει, έχουν το «τανκ» (το οποίο πάντως ήδη έχει αρχίσει να βγάζει τραυματισμούς στα γόνατα… 140 κιλά είναι αυτά), αλλά όλο αυτό το ταλέντο που δεν έχει μπει ακόμα σε καλούπι. Θα κάνουν πράγματα. Αλλά όχι φέτος. Κι όπως ρισκάρει με Mavericks, απλά θα πρέπει να προσεύχεται για την υγεία του Porzingis. Είναι το μόνο μεγάλο ερωτηματικό. Μια «ψιλή» θα την ρίξω. Η ομάδα μου είναι. Τους γουστάρω τρελά, ας πληρώσω για να δω αν θα είναι playoffs.

ΑΝΑΤΟΛΗ

Τα πιθανά φαβορί:Detroit Pistons (@2.00) – Να μην μπουν (@1.75)Chicago Bulls (@4.20) – Να μην μπουν (@1.20)Orlando Magic (@1.55) – Να μην μπουν (@2.35)Toronto Raptors (@1.20) – Να μην μπουν (@4.30)

Εντάξει. Οι Book το κάνουν ξεκάθαρο. Raptors και Magic. Εγώ πιστεύω ότι ένας εξ αυτών δε θα μπει. Κι αν με ρωτάτε (κι από στοιχηματικής άποψης) θα έλεγα οι Raptors. Κι αν με ρωτάτε ποιος θα μπει στη θέση τους. Θα έλεγα οι Pistons. Οι Pistons έχουν έναν πολύ καλό προπονητή. Πέρυσι τους έβαλε playoffs. Θα το κάνει και φέτος. Θα το δείτε. Οριακά χωρίς αξία το 2.00 για να μπουν τα «πιστόνια». Εναλλακτικά παίζεται το 4.30 των Raptors για να μείνουν εκτός. Και περιμένεις μήπως μπουν οι Pistons ή γίνει κάνα θαύμα και παίξουν δυνατά κι οι Bulls.

Κι από νίκες; Τι γίνεται;

Πάντα με ενδιαφέρον το line με τις νίκες (over/under), ενώ φέτος στον Stoiximan έχουμε και την επιλογή του H2H ανάμεσα στις ομάδες με τις νίκες. Δεν καθυστερώ, πάνω κατευθείαν σε αυτά που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον και στις επιλογές για ποντάρισμα.

Θα μπουν, δε θα μπουν οι Spurs, 46 νίκες ΔΕΝ κάνουν. Πέρυσι, έφτασαν ως τις 48. Με τη Δύση να έχει γίνει πολύ δυνατή και το πρωτάθλημα γενικότερα να έχει φέτος περισσότερες καλές ομάδες, νομίζω ότι δε θα φτάσουν μόνο δύο πιο κάτω. 40-42. Αυτό θεωρώ ότι θα είναι το όριο τους. Και των ομάδων δηλαδή που θα διεκδικήσουν την όγδοη θέση στη Δύση. Όπερ. Spurs under45.5 νίκες. Το τελευταίο bet θα γίνει με το under23.5 για τις νίκες των Cavaliers. Μιλάμε για ότι χειρότερο έχουν δει τα μάτια μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εκτιμώ ότι αυτή η ομάδα με το ζόρι να φτάσει διψήφιο αριθμό νικών. Ένα τρίτο με ενδιαφέρον στοίχημα (αλλά δε θα το πάρω) είναι το line στις νίκες των Suns. Στην preseason είδα μια πολύ καλή ομάδα. Ο Monty Williams έδειξε πράγματα. Πολλά περισσότερα από τον Kokoskov. Δε θα είναι στο χάλι των προηγούμενων χρόνων. Και σε αυτό το μικρό line των 28.5 νικών, μπορεί να πονταριστεί ένα over.

Όσον αφορά τώρα το H2H ανάμεσα στις ομάδες, σχετικά με το πόσες νίκες θα κάνουν, μου φάνηκε πολύ λάθος το μοιρασμένο σετ στο Rockets – Jazz. Με δεδομένο ότι σε όλα τα στοιχήματα οι δύο ομάδες (βάση αποδόσεων) είχαν μεγάλη διαφορά (Rockets για κατάκτηση 9.00, Jazz 15.00), δε νομίζω ότι αυτό αποτυπώνεται στο 1.87-1.87. Οπότε εδώ εκτιμώ ότι υπάρχει λάθος κι η αγορά του 1.87 για τους Rockets είναι σωστή. Αξία θεωρώ ότι υπάρχει και στο H2H των Kings με τους Pistons. Τους πρώτους (για λόγους που έγραψα και παραπάνω), δεν τους πιστεύω. Συν το ότι οι Pistons έχουν και πιο εύκολη «περιφέρεια» από τους «βασιλιάδες» (όπως και Division… η Central έχει μέσα Cavaliers που φέτος θα κάνουν 10 νίκες).

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα «άπειρα» ειδικά στοιχήματα παιχτών, κι ο Davis

Κι αφού αφήσαμε πίσω τις ομάδες (με τις επιλογές που έβγαλαν) περνάμε για μια σύντομη ματιά από τους παίχτες, να δούμε τι θα κρατήσουμε και τι έχει αξία εδώ.

MVP, DPOY, MIP, 6th Player κι ο Rookie της Χρονιάς, που έκλεισε σαν στοίχημα. Μόνο για το τελευταίο θα σας μιλούσα. Ο τραυματισμός του Zion ανησυχεί κόσμο. Αυτό το «τραυματίας χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής» μπορεί να σημαίνει πολλά. Οι Pelicans θα αργήσουν να ανακοινώσουν αν είναι κάτι σοβαρό. Πάνω σε αυτό, αν η αγορά ήταν ακόμα ανοιχτή, θα δημιουργούνταν αξίες. Εκτιμώ ότι όταν θα ξανανοίξει η αγορά, οι book θα έχουν ενημερωθεί καλά για το ρεπορτάζ. Πάντως, το 1.50 στο οποίο κυκλοφορούσε ο Zion δεν είχε καμία αξία. Οποιαδήποτε έκπληξη (οι βασικές με Morant και Barrett) θα είχε αξία. Εγώ, που είμαι και τρελαμένος με τον Herro, θα πόνταρα πάνω του. Τώρα, για τα υπόλοιπα βραβεία… μη με ρωτάτε. Ίσως πόνταρα τον Γιάννη για καλύτερο αμυντικό της χρονιάς (@5.00). Και πέρυσι ήταν ο καλύτερος (για μένα) στο κομμάτι αυτό, αλλά επειδή πήρε το MVP πιστεύω πήγε ο τίτλος του αμυντικού στον Gobert. Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τον Γάλλο.

Από όλα τα στοιχήματα παιχτών πάντως, αυτό που σκοπεύω να κρατήσω, είναι το over46.5 double-double του Anthony Davis. Οι στοιχηματικές του βγάζουν ΜΟ πόντων, 28 και ριμπάουντ 11.3. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα σε όλα του τα παιχνίδια θα έχει διψήφιο αριθμό πόντων και ότι τα ριμπάουντ του θα πρέπει να «παίζουν» στο όριο από 8-14. Πέρυσι, που ήταν μια χρονιά όπου από τον Γενάρη-Φλεβάρη κι έπειτα, είχε και ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, έπαιξε σε 56 ματς κι έκανε 38 double-double. Κάτι όπου βάση μαθηματικών σημαίνει ότι φέτος θα φτάσει τα 55 ματς με double-double (αν παίξει και στα 82 παιχνίδια). Εφόσον και τραυματισμούς δεν βγάζει, το 82άρι δε μου φαίνεται μακρινό. Και συν τοις άλλοις, ξαναλέω ότι πέρυσι στα τελευταία 14 ματς με τους Pelicans, έπαιζε 20λεπτα (και μέτρησε κι εκεί 4 double-double).

Και κάπου εδώ κλείνουμε. Το κείμενο μεγάλο δεν ήταν και προσπάθησα να μην το «απλώσω» πολύ. Σκέψεις συγκεκριμένες, με πονταρίσματα και μερικά πολύ καλά που άφησα εκτός. Εν αναμονή πλέον της μεγάλης μας πρεμιέρας. Αύριο. Στο πρώτο «επίσημο» κείμενο της χρονιάς.

Και μην ξεχνάτε, ότι πλέον τα λέμε κι από εδώ, όπου θα μπορείτε να βλέπετε διάφορες επιλογές και picks που δε θα φαίνονται στις αναλύσεις των αγώνων στην ημερήσια στήλη. Καλή σεζόν να έχουμε…

👉Picks👈

✔️Dallas Mavericks – Playoffs: Yes (@3.05)✔️San Antonio Spurs – Under 45.5 νίκες (@1.87)✔️Cleveland Cavaliers – Under23.5 νίκες (@1.87)✔️H2Η νικών: Rockets – Jazz, Pick: Rockets (@1.87)✔️Anthony Davis – Over46.5 double-double (1.87)

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
16/04
07:00
Anthony Davis - Over/Under Total Double-Double Over46.5 10.00 26 -10.00
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/04
07:00
H2H Νικών - Rockets - Jazz Rockets 8.00 Rockets +6.96
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/04
07:00
Dallas Mavericks - Play-offs (Yes/No) Yes 6.00 Yes +12.30
3.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/04
07:00
Cleveland Cavaliers - Over/Under Total Wins Under23.5 8.00 19 +6.96
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
16/04
07:00
San Antonio Spurs - Over/Under Total Wins Under45.5 8.00 32 +6.96
1.87
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Anthony Davis - Over/Under Total Double-Double
16/04 | 07:00
Stake
10.00
Result
26
Profit
-10.00
Σημείο:
Over46.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
H2H Νικών - Rockets - Jazz
16/04 | 07:00
Stake
8.00
Result
Rockets
Profit
+6.96
Σημείο:
Rockets
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Dallas Mavericks - Play-offs (Yes/No)
16/04 | 07:00
Stake
6.00
Result
Yes
Profit
+12.30
Σημείο:
Yes
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Cleveland Cavaliers - Over/Under Total Wins
16/04 | 07:00
Stake
8.00
Result
19
Profit
+6.96
Σημείο:
Under23.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
San Antonio Spurs - Over/Under Total Wins
16/04 | 07:00
Stake
8.00
Result
32
Profit
+6.96
Σημείο:
Under45.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
08/05
04:30
L-Train Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks Gafford over 13.5π+ριμπ 15.00
1.83
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
07/05
03:07
US Lover Florida Panthers - Boston Bruins 2 5.00
2.50
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
07/05
02:40
US Lover Kansas City Royals - Milwaukee Brewers 2 5.00
2.25
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
23:05
US Lover Philadelphia Phillies - San Francisco Giants Under 8 5.00
1.86
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
21:45
Φίλιος Ντέρι - Σέλμπουρν 2 (+0,5 Α.Η.) 8.00
2.07
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
20:00
Δούκας Κόνιασπορ - Φενέρμπαχτσε Να δεχθεί κάρτα ο Καντίογλου 5.00
3.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
20:00
Δούκας Κόνιασπορ - Φενέρμπαχτσε Να δεχθεί κάρτα ο Τζέκο 5.00
4.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
20:00
Ραπτάκης Εστεγλάλ Τεχεράνης - Ζομπ Αχάν 1 (-1 Α.Η.) 5.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
06/05
14:15
Καπίρης Οραντίνι - Μοντέιρο 2 (-5.5 games) 8.00
1.80
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Gafford over 13.5π+ριμπ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Under 8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (+0,5 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Να δεχθεί κάρτα ο Καντίογλου
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Να δεχθεί κάρτα ο Τζέκο
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
1 (-1 Α.Η.)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-5.5 games)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος