foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Μαραντόνα 24ετίας και... Μπρέσια 3.038 ημερών

Μποζιονέλος | 15 Σεπ 2019 11:57
70398075_10157787402414314_3791227207670562816_n.jpg

«…μα πώς μπορείς να μη με αγαπάς τα Σάββατα;» συχνά το λέω, τέτοιες (χθεσινές) ημέρες. Γενικώς τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε μια ημέρα που ίσως εντέλει το μυαλό να θολώνει από το πλήθος των αγώνων αλλά μου φαίνεται δεν αργεί η μέρα που το ρεπό θα είναι… σαββατιάτικο.

Κακές επιλογές, κακές εμπνεύσεις, καλά όταν κυνηγάς 5άρια και 7άρια, στο πρόγραμμα είναι και να πέσεις τελείως έξω.

Και, γενικώς, έχετε καταλάβει πως η «αξία» καθημερινά στα picks είναι, ας πούμε, το σημείο της ημέρας, τούτο πάει καλά, χθες στην Αττάλεια δεν… χάσαμε.

Θυμίζω πως υπάρχει ανοιχτό bet από χθες, η νίκη της Αργεντινής στον σημερινό τελικό με την Ισπανία, στην Κίνα.

Φρέσκια κουλούρια, πάντα με αναζήτηση σε αποδόσεις που ενδεχομένως να είναι λανθασμένες, άρα έχουν αξία, συν ό,τι εμπνεύσεις τυχόν βγουν.


🇫🇷 Ντερμπάκι στον γαλλικό νότο το ματς της Μονακό με τη Μαρσέιγ, πέντε σερί άσοι ως το περσινό 2-3 σε μια σεζόν όπου οι Μονεγάσκοι ήταν για… κλάματα ενώ έχουν εκκινήσει με 10 γκολ παθητικό στο πρώτο καρέ αγώνων ενώ το μεταγραφικά πάρε-δώσε συνεχίστηκε μέχρι τελευταία στιγμή, εξ ου και η ομοιογένεια λείπει, πλην ίσως μπροστά αφού Σλιμανί και Μπεν Γεντέρ έχουν σχεδόν μάθει ο ένας τον άλλο. Στη δε Μαρσέιγ το… πουλέν ονόματι Μπενεντέτο πήρε μπροστά, την κατάλληλη στιγμή αφού ο Τοβέν θα χάσει κάνα 4μηνο ελέω αρθροσκόπησης. Τον Ιανουάριο του ’11 η τελευταία μεταξύ τους ισοπαλία στο Πριγκιπάτο, 0-0 με τον Ντιντιέ Ντεσάν στον πάγκο της Ολιμπίκ και τον Λοράν Μπανίντ στων Μονεγάσκων.

🦊 Από τις περιπτώσεις που η ισοπαλία πληρώνει πολύ παραπάνω από ό,τι θα περίμενε κανείς.

🇬🇷 Ισπανική μονομαχία με ελληνική… αύρα στα Πηγάδια, η Ξάνθη του Κίκο Ραμίρεθ με τον Αστέρα του Μπόρχα Χιμένεθ. Ο οποίος Αστέρας έχει πέντε χρόνια να νικήσει, ανεξαρτήτως έδρας, τους ακρίτες, ήτοι από το 2-1 της Τρίπολης τον Δεκέμβρη του ’14, έκτοτε 0-7-2. Η Ξάνθη για πρώτη φορά στην ιστορία της ξεκίνησε με δύο εκτός έδρας νίκες στη μεγάλη κατηγορία, ο Αστέρας ηττήθηκε οριακά, στο τέλος, από την ΑΕΚ και δεν έχει βαθμό έως τώρα. Συν ότι στις τελευταίες πέντε εντός έδρας πρεμιέρες της, η Ξάνθη δεν έχει νίκη, τα κατάφερε για τελευταία φορά το 2013 με 1-0 τον Πανθρακικό.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



🦊 Σε υψηλές τιμές ο Αστέρας, κόντρα στην παράδοση και σε ματς όπου το σετ έπρεπε να ήταν πιο ισορροπημένο. Αξίζει το ρίσκο.

🇬🇷 Ο Παναθηναϊκός ήταν μέτριος προς κακός στη Λαμία, απ’ όπου έφυγε με 1-1, και ναυάγιο με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ όπου τα τρία γκολ ήταν μάλλον λίγα. Δεν δείχνει να έχει τρόπο βελτίωσης το «τριφύλλι» που άλλαξε… ρότα κι αντί για ταλαντούχους Ελληνες παίκτες, γέμισε την ομάδα με ξένους αμφιβόλου αξίας ενώ θα του λείψει και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης. Όχι δεν σκοράρει, δεν έχει τρόπο να παίξει για να σκοράρει. Ο Αρης είναι με υπηρεσιακό τον Απόστολο Τερζή μετά την ήττα στον Βόλο, εντός «Κλεάνθης Βικελίδης» πάντως βγάζει ανταγωνιστικότητα έως τώρα. Τελευταία του νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟ, το 1-0 του Φεβρουαρίου του ’13 με γκολ του Νούνο στο 89’ (έκτοτε έπαιξαν μόνο άλλες δύο φορές), στον αντίπαλο πάγκο τον Γιάννη Αναστασίου που έριξε τον… Καζιγιάμα και τον Ντίνα ως αλλαγές.

🦊 Ο Αρης γκολ στο «Βικελίδης», δύσκολα ή εύκολα, βρίσκει, δεν μπορώ να καταλάβω ή να φανταστώ πώς αυτός ο Παναθηναϊκός θα έχει διορθωθεί τόσο μέσα σε ένα 15ήμερο για να φύγει με αποτέλεσμα.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Επτά φορές την τελευταία 20ετία έχει παίξει στο Γουόφορντ η Αρσεναλ, έξι νίκες έκανε. Υστερα από οκτώ μήνες ο (πετυχημένος) Χάβι Γκράθια απολύθηκε από τη Γουότφορντ, προφανώς έψαχναν αφορμή οι ιδιοκτήτες για να επαναφέρουν μετά από τρία χρόνια τον Κίκε Σάντσες Φλόρες, που είχε φύγει για την Εσπανιόλ και μετά την Κίνα. Χωρίς Λακαζέτ οι Λονδρέζοι που μεσοεπιθετικά είναι αποτελεσματικά, στην άμυνα κλαίει η μάνα του Πελέ.

🦊 Δεν είναι κακό το 2.10 του διπλού, σε ματς που δύο γκολ ίσως τα έχει, αξίζει το combo.

🇮🇹 Η Μπρέσια δίνει αγώνα για τη Serie A εντός «Μάριο Ριγκαμόντι» ύστερα από… 3.038 ημέρες, ήτοι από το ματς με τη Φιορεντίνα στις 22 Μαΐου 2011, σεζόν που υποβιβάστηκε. Μάλιστα πήρε το «ΟΚ» για να το χρησιμοποιήσει τελευταία στιγμή αφού γίνονται έργα βελτίωσης. Συμπτωματικά τότε η Φιορεντίνα είχε προπονητή τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος σήμερα εργάζεται στην φιλοξενούμενη: της Μπολόνια. Οσο μπορεί, καθότι είναι εν μέσω χημειοθεραπειών… Τον αντικαθιστά σταθερά ο βοηθός του, Εμίλιο ντε Λέο.


Η οποία Μπολόνια έχει να νικήσει εκτός έδρας τους «ροντινέλε» από τον Απρίλιο του ’98, με 3-1 και δύο γκολ από τον Ρομπέρτο Μπάτζιο για τους «ροσομπλού», για την Μπρέσια είχε σκοράρει ένα πιτσιρικάς που έγραψε ιστορία στο Campionato: ο Αντρέα Πίρλο! Εκτοτε 3-7-0 για τους «ροντινέλε» στις όχθες της λίμνης Γκάρντα…

🦊 Χωρίς τον τιμωρημένο Μπαλοτέλι η Μπρέσια, που ακόμη «ψάχνεται» αγωνιστικά μεν αλλά βγάζει συνοχή, κόντρα σε μια Μπολόνια δεν δείχνει τόσο έτοιμη. Προς τα αριστερά η αξία.

🇦🇷 Παροξυσμός εδώ και ημέρες στη Λα Πλάτα με την πρόσληψη του Ντιέγο Μαραντόνα στον πάγκο. Δυστυχώς όμως, προπονητικά, δεν έχει κάνει και κάτι το αξιόλογο, περισσότερο έμεινε μόνο στην εθνική Αργεντινής, δύο χρόνια και αποχώρησε μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Στο παρελθόν έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στην Αλ Ουάσλ και την Φουζαϊριάχ των ΗΑΕ, στη SuperLiga είχε κάτσει για λίγο στον πάγκο της Ράσινγκ το ’95, ήτοι 24 χρόνια πριν (!). Την οποία Ράσινγκ αντιμετωπίζει σήμερα, στο ντεμπούτο του με τη Χιμνάσια.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Η οποία Χιμνάσια έχει από τον Φεβρουάριο του ’13 να νικήσει υποδεχόμενη τη Ράσινγκ, 0-1-3 έκτοτε με τρία σερί διπλά, μετράει τέσσερις σερί ήττες στο φετινό, η ρε Ράσινγκ έκανε την πρώτη της νίκη με 3-1 επί της Γοδόι.

🦊 Αγωνιστικά δεν τίθεται σύγκριση, αν η… αύρα του Ντιέγο φέρει κάτι, δεν το γνωρίζει κανείς εκ των προτέρων, ποιοτικά η Ράσινγκ υπερέχει. Ο Μαραντόνα είναι προπονητής ψυχολογίας, όχι παικτών, κι ανέλαβε το ρίσκο να κοουτσάρει μια μέτρια, ως κακή, ομάδα. Τίμιο το διπλό πέριξ του 2.15, καλύπτεται με την ισοπαλία και «αγοράζεται» με over 1,5 στο ματς.

Betting bullets 💣 σε… σκέψεις

🦊 🇩🇪 Δεν ποντάρεται σε τιμές φαβορί αυτή η Σάλκε, πολλώ δε μάλλον με μια Πάντερμπορν που είναι καλοδουλεμένη, αν στρώσει αμυντικά θα κάνει καλή σεζόν φέτος. Στο 3.05 (Bwin) ο άσος.

🦊 🇳🇱 Ανω… ποταμών η πορεία της Τβέντε στο ξεκίνημα της Eredivisie (2-3-0), παίζει έξυπνα και με έλλειψη φόβου, πάντως το Σιτάρντ (του Σιόρς Ούλτεϊ, πρόπερσι ήταν βοηθός προπονητή στην Τβέντε) είναι δύσκολη έδρα για κάθε μικρομεσαία ομάδα, συν ότι η Φορτούνα πήρε ορισμένους δανεικούς ή ελεύθερους ενισχύοντας το ρόστερ της. Στο 3.00 (Bwin) ο άσος.

🦊 🇧🇷 Στο («μουντιαλικό») «Μανέ Γκαρίντσα» της πρωτεύουσας Μπραζίλια, και όχι στο Ρίο, παίζουν η Φλουμινένσε με την Κορίνθιανς καθώς το ματς… δόθηκε στην τοπική ομοσπονδία έναντι καλού ποσού για να εξοφληθούν δεδουλευμένα υπαλλήλων (!) της «Φλου». Κατάντια. Από το 2.70 έπεσε στο 2.40-2.45 το διπλό, αλλά η «τιμάο» έχει την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε μεσοβδόμαδα, άρα rotation… Στο 2.20 ο άσος σε draw no bet (Novibet).

🦊 🇹🇷 11-3-2 έχει, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο υποδεχόμενη την Κόνιασπορ, η Ντενιζλίσπορ, η οποία έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στη σεζόν κι αντιμετωπίζει μια ομάδα που ξεκίνησε με 3/3 ισοπαλίες, είναι αήττητη εδώ και 10 αγωνιστικές (με τα περσινά, με 9 ισοπαλίες) και, γενικώς, στα τελευταία 18 ματς έχει κάνει μόνο μια νίκη και 13 ισοπαλίες (!). Δεν χάνει, αν της… κάτσει ματς, κάνει και ζημιές: στο 2.44 το draw no bet της στην Betshop).

🦊 🇨🇿 H Μπάνικ έχει 9-5-1 υποδεχόμενη την Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε στην Οστράβα, μόνο διπλό πριν από εννέα χρόνια. Η νεοφώτιστη έχει ξεκινήσει δυναμικά στη Fortuna Liga, η Μπάνικ είναι ασταθής, στο 2.35 η διπλή ευκαιρία του Χ2 (Stoiximan).

🦊 🇦🇷 Η Ιντεπεντιέντε έχει αρνητικό απολογισμό μέχρι στιγμής, ηττήθηκε και από τον Πατρονάτο (την οποία, ακολούθως, νίκησε στο Κύπελλο), γενικώς δεν… τραβάει. Και υποδέχεται μια Λανούς που προ της διακοπής έκανε τρεις σερί νίκες, στο Κύπελλο διέλυσε 4-1 την Αρχεντίνος και, γενικώς, παίζει εξαιρετικά. Αν επηρεάστηκε ή όχι από το break η ομάδα του Λουίς Σουμπέλδια θα φανεί απόψε, σε ένα δύσκολο ματς, αξίζει πάντως η κόντρα (στο 3.28 το draw no bet στην Betshop).

Picks

 

Αξία ⚽ 🇮🇹

➡️ 16:00 Μπρέσια – Μπολόνια: 1 dnb (2.55, Betshop)

Μονά και δυάδα (απόδοσης 4.56), combo 🔢 🇦🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

➡️ 17:00 Χιμνάσια – Ράσινγκ: Χ2 & over 1,5 (2.03, Stoiximan)
➡️ 18:30 Γουότφορντ – Αρσεναλ: 2 & over 1,5 (2.25, Stoiximan)

Fun bet 💣 🇬🇷

➡️ 19:30 Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης: 2 (3.50, Bwin)

Combo 🔢 🇬🇷

➡️ 21:30 Αρης – Παναθηναϊκός: 1 & over 1,5 (2.45, Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ