foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Το κασκόλ στον Μπάτζιο, η παράταση και το 49άρι της PSV

Μποζιονέλος | 14 Σεπ 2019 11:11
baggio-fiorentina.jpg

Η μπασκετάρα πλήρωσε χθες… και καλοπλήρωσε. ΟΚ, για να πιάσεις παράταση σε απόδοση 10.00 πρέπει να γίνουν… όργια, να έχεις τύχη και τα «κοράκια» να σφυρίξουν περίεργα, ό,τι δηλαδή έγινε χθες με την Ισπανία η οποία καταφανώς βοηθήθηκε στο να… ροκανίσει τη διαφορά με την Αυστραλία και να πάει το ματς σε έξτρα 5λεπτο που πλήρωσε… 10.00.

Και, για να περάσει η δυάδα, έπρεπε να υπάρξει και δεύτερη παράταση ώστε να περάσει η Ισπανία τους 80,5 πόντους (σ.σ. άμα σε θέλει η… τατάνα η μπάλα, καμιά φορά). Το άλλο, κακά τα ψέματα, ήταν… εύκολο: Αργεντινή με αβάτζο. Η Γαλλία έπαθε ό,τι κι εμείς το 2006 μετά από νίκη επί των ΗΠΑ, «ξεφούσκωσε» και η παρέα του Σκόλα και του Καμπάτσο έκανε… πράματα και θαύματα στο παρκέ. Και εμείς πληρωθήκαμε τη δυάδα με 2.92.

Πολλοί θυμούνται από τον τελικό του 2002 στην Ιντιανάπολις το... μη φάουλ στην εκπνοή του Γιάριτς στον Σκονοκίνι. Η επαφή δεν σφυρίχτηκε, η Αργεντινή έχασε στην παράταση και μαζί την ευκαιρία να αναδειχτεί δεύτερη φορά παγκόσμια πρωταθλήτρια. Ωστόσο η μεγαλύτερη παράβαση σε εκείνο τον τελικό, προ της… σφαγής από τον Πιτσίλκα, είχε έρθει τρία δευτερόλεπτα νωρίτερα, όταν καθαρό κλέψιμο στον Ντίβατς χρεώθηκε φάουλ. Ο παίκτης που εφορμούσε προς το ανυπεράσπιστο γιουγκοσλαβικό καλάθι λεγόταν… Λουίς Σκόλα, ήταν το πέμπτο και παρακολούθησε το έξτρα πεντάλεπτο από τον πάγκο, ανήμπορος να βοηθήσει. Η ζωή κάνει κύκλους!

🇦🇷🇪🇸 Η «άλμα Αρχεντίνα», πλάκα πλάκα, έχει να νικήσει τους Ισπανούς σαν… χθες, το 2010, στο Παγκόσμιο της Τουρκίας, 86-81 και σε αγώνα για την 5η θέση. Συνολικά η «ρόχα» την… έχει στο 3-1 σε Mundobasket συν το 92-73 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το ’16, σε όμιλο, 23 είχε βάλει ο Ρούντι και 21 ο Λαπροβίτολα.

Οι μονοί τελικοί, σε Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ (και όχι όμιλος τελικής φάσης), άρχισαν από το 1978 και τις Φιλιππίνες όπου η Γιουγκοσλαβία νίκησε τη Σοβιετική Ενωση στην παράταση, συνολικά και σε δέκα τελικούς, μόνο δύο κρίθηκαν σε έξτρα χρόνο, ο άλλος ήταν με τους «πλάβι» να υποτάσσουν την Αργεντινή το 2002 στις ΗΠΑ.

Ωστόσο νομίζω ότι το momentum είναι ξεκάθαρο. Η Ισπανία έχει στο dna της το… refuse to lose αλλά η Αργεντινή πάει με… φόρα σε έναν τελικό που της χρωστά η ιστορία από εκείνη τη φάση με τον Σκόλα.



🦊 Και ποντάρονται ξεκάθαρα οι «γκαούτσος» αν και η Ισπανία έχει καλύτερες μονάδες και πιο έμπειρους παίκτες. Και ελέω απόδοσης αν θέλετε, κακώς υπάρχει τέτοια απόκλιση στον αυριανό τελικό… 

🇹🇷 12-7-5 η συνολική παράδοση για Αντάλιασπορ και Καϊσερίσπορ σε επίπεδο πρωταθλήματος, επιμέρους είναι 9-3-0 στην Αττάλεια. Χωρίς νίκη μετά από τρία ματς στη σεζόν η ομάδα από την Καισάρεια που ηττήθηκε in extremis στο τελευταίο από τη Γαλατά, χάνοντας με κάρτες τρεις νεοφερμένους, και βασικούς, τον στόπερ Αμπντενούρ, τον εξτρέμ Ενρίκε και τον φορ Μπουλούτ. Η δε Αντάλιασπορ, στο μόνο άλλο εντός φέτος, λύγισε απέναντι στην Ντενιζλίσπορ.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



🦊 Διαφωνώ με τον φαβοριτισμό της γηπεδούχου παρά το… ιατρικό δελτίο της Καϊσερίσπορ, δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές στο γήπεδο.

🇪🇸 Επίσημη… πρώτη για κάτι μοναδικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου: ξεχάστε το «Ανοέτα», πλέον ονομάζεται «Reale Arena» και μέσα σε δύο χρόνια όχι μόνο αύξησε τη χωρητικότητά του από τις 26.800 στις 39.000 θέσεις αλλά δεν έκλεισε ποτέ ελέω των εργασιών, συν ότι κατασκευάστηκαν και στέγαστρα και ανανεώθηκαν οι εσωτερικοί χώροι. Εξ ου και απόψε θα… σπάσει το ρεκόρ προσέλευσης που ήταν 31.500 από ένα ματς με τη Ρεάλ το ’02, άλλωστε πούλησε 29.000 διαρκείας.

Τρομερό το νέο γήπεδο της Σοσιεδάδ, η οποία αντιμετωπίζει απόψε την Ατλέτικο η οποία έφυγε νικηφόρα έξι φορές στις τελευταίες εννέα επισκέψεις της στο Σαν Σεμπαστιάν. Η Ατλέτι δεν ξεκίνησε καλά προ της διακοπής, φάνηκε και στο δύσκολο 3-2 με την Εΐμπαρ ενώ της λείπουν οι Μοράτα, Παρτέι και ο Ζοάο Φέλιξ ξεκινά εκ νέου δίπλα στον Ντιέγο Κόστα, είχαν καλή συνεργασία στο προηγούμενο. Χωρίς τον ηγέτη Ιγιαραμέντι οι Βάσκοι.

🦊 Unfair το 2.15 του διπλού, μπήκα στο τριπάκι πάντως να… κυνηγήσω σκόρερ στο ματς, τον Ζοάο Φέλιξ που έδειξε άμεση προσαρμοστικότητα στα ισπανικά δεδομένα.

🇳🇱 Συνεχίζει να μην πείθει η PSV, όπως και στο 3-1 με τη Βάαλβαϊκ (με ανατροπή) είχε αρκετά κενά διαστήματα στο παιχνίδι της. Υποδέχεται τη Φιτέσε η οποία είχε περιορίσει σε ισοπαλία τον Αγιαξ προ ενός μήνα και γενικώς παίζει πολύ καλύτερα, δεν είναι τυχαία πρωτοπόρος. Συν ότι η PSV «τρέχει» αήττητο σερί 49 εντός έδρας αγώνων στο πρωτάθλημα (!), 44-5-0 με τελευταία ήττα στις 18/9/16, 1-0 από τη Φέγενορντ.



🦊 ΟΚ, κυνηγάς… φαντάσματα αλλά το timing και το momentum ενίοτε βοηθούν. Γενικώς όταν είσαι νωρίς στη σεζόν, όταν έχει προηγηθεί διακοπή εθνικών ομάδων (οκτώ βασικοί της PSV έλειπαν) και όταν μια ομάδα έχει μπει καλά, αξίζει μια… τουφεκιά. Τι λέτε;

🇫🇷 Η Μονπελιέ μετά την εξαιρετική της εμφάνιση με τη Λιόν, ηττήθηκε δίκαια στη Νάντη. Εχει υποστεί μόνο μια ήττα τα τελευταία 24 χρόνια στο «Μοσόν» υποδεχόμενη τη Νις, η οποία έκανε δύσκολη, αλλά ψυχολογίας, νίκη με τη Ρεν και είναι πιθανό να κάνουν ντεμπούτο απόψε ο μεσοεπιθετικός Μορίς (Λοριάν) και ο επιθετικός Ντόλμπερκ (Αγιαξ) αλλά λείπει ο ηγετικός στόπερ Ντάντε όπως και από την άμυνα οι Ερέλ, Σισέ, Σαρ. Ο Πατρίκ Βιεϊρά εμμένει πάντως ότι έχει λύσει για τα μετόπισθεν.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Funbetιά αλλά έχει… επιχειρήματα, η Μονπελιέ παραμένει ασταθής και υποδέχεται μια Νις που έχει λύσεις σε σχεδόν κάθε θέση, ξεκινά και ο Ντόλμπεργκ μπροστά, γενικώς αν… στρώσει πάει για μεγάλα πράγματα φέτος…

🇮🇹 Φιορεντίνα και Γιουβέντους έχουν… λόγους να είναι αντίπαλοι. Μπορεί τα παιχνίδια τους να μην συνδυάζονται από κάποια θρησκευτική ή πολιτική ή γεωγραφική έχθρα, ωστόσο με την πάροδο των ετών στο Campionato «γεννήθηκε» ένα ντέρμπι που δεν μοιάζει με τα άλλα. Χωρίς τίτλο (Derbi della… κάτι), απλά με… αιτία. Διπλή.

Αρχικά, στις 16 Μαΐου 1982, τελευταία αγωνιστική τότε, Γιούβε και Φιόρε ισοβαθμούσαν στην κορυφή έχοντας από 44 βαθμούς και έπαιζαν εκτός, με Καταντζάρο και Κάλιαρι αντίστοιχα. Οι Τορινέζοι νίκησαν με 1-0 με πέναλτι του Μπρέιντι κι ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν νωρίτερα για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ τους. Στην Σαρδηνία, οι «βιόλα» έμειναν στο 0-0 με την Κάλιαρι όπου τους ακυρώθηκε (κακώς) γκολ του Γκρατσιάνι, για επιθετικό φάουλ στον πορτιέρε Μπερτόνι. Η Γιούβε έβαλε στη φανέλα το δεύτερο αστέρι την ίδια ημέρα που οι οπαδοί της Φιορεντίνα σκάρωσαν το σύνθημα «καλύτερα δεύτεροι, παρά κλέφτες».



Δεύτερον, η υπόθεση «Ρομπέρτο Μπάτζιο» τον Μάιο του 1990, ακριβώς όταν Γιούβε και Φιόρε ετοιμάζονταν για τους διπλούς τελικούς του Κυπέλλου UEFA. Ηταν κοινό μυστικό ότι είχε κλείσει στη «βέκια σινιόρα», ο «μικρός βούδας»… σέρνεται στο γήπεδο και η Γιούβε πήρε το τρόπαιο με 3-1 και 0-0. Υποτίθεται ότι ο Μπάτζιο δεν ήθελε να φύγει για το Τορίνο αλλά διαδιδόταν ότι είχε συμφωνήσει μήνες πριν. Ψέματα. Στις 7 Απριλίου 1991, στο πρώτο του ματς ως αντίπαλος στο «Αρτέμιο Φράνκι», η Γιούβε κέρδισε πέναλτι αλλά αρνήθηκε να το εκτελέσει! Κι όταν ο Τζίτζι Μαϊφρέντι τον έκανε αλλαγή, ένας φίλαθλος των «βιόλα» του πέταξε πετάει από την εξέδρα ένα κασκόλ της Φιορεντίνα. Ο Μπάτζιο σταμάτησε, το άρπαξε με το αριστερό χέρι και το έσφιξε με το δεξί κατευθυνόμενος προς τη φυσούνα, σε μια σουρεαλιστική στιγμή…

Μαζί με τα περσινά η Φιορεντίνα «τρέχει» σερί 16 αγωνιστικών χωρίς νίκη, παραδόξως ο Βιντσέντζο Μοντέλα δεν έχει απολυθεί αλλά οι μεταγραφές έφτασαν τις 17 μετά τους Νταλμπέρ, Ντάνκαν, Πέδρο Γκιγιέρμε, Γκεζάλ: ό,τι να’ ναι πήραν οι «βιόλα».

🦊 Δεν είναι τόσο γκραν φαβορί στη Φλωρεντία σήμερα η Γιουβέντους, σε ματς που περιμένεις να έχει γκολ. Το κάλυψα, με combo X2 και over 2,5.

🇧🇷🇦🇷 Κρίσιμο ματς και για τις δύο στο Σαπέκο, όπου η Βάσκο δεν έχει νικήσει ποτέ με μικρό… δείγμα πάντως (0-2-1). Πιο στρωμένη η ομάδα του Βαντερλέι Λουσεμπούργκο και προσγειωμένη με στόχο την παραμονή, είχε ελλείψεις ελέω διεθνών στην ήττα από την Μπαΐα. Η δε Σαπεκοένσε συνεχίζει με υπηρεσιακό διότι ακόμη δεν μπορεί να βρει, έχοντας τον στόπερ Γκουμ και τον μέσο Μάρσιο Αραούζο τιμωρημένους.

Η Κολόν δίνει το ματς της… ιστορία της μεσοβδόμαδα, υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο για τα ημιτελικά του Copa Sudamericana, ευλόγως αναμένεται rotation. Υποδέχεται την σταθερά πρώτη στη SuperLiga, Σαν Λορέντσο, η οποία νικά ακόμη κι όταν δεν παίζει καλά.

🦊 Latin δυάδα, θέλουν καλύψεις και η Βάσκο και η Σαν Λορέντσο, αμφότερες σε draw no bet.

Betting bullets 💣 σε… σκέψεις


🦊 🇬🇷 Ο ΠΑΟΚ από την περσινή ισοπαλία στο Περιστέρι, έκανε άλλες τρεις ισοπαλίες και 20 νίκες στο πρωτάθλημα, είναι αήττητος επί 37 σερί αγώνες (σκοράροντας σε όλους!) και, επιμέρους, 17 σερί ματς εκτός Τούμπας. Οποιος έχει έμπνευση, κοντράρει σήμερα…

🦊 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Εξι χρόνια, από το 2-0 τον Αύγουστο του 2013 (για την Championship, τότε) έχει να νικήσει την Μπέρνλι η Μπράιτον, έκτοτε 0-5-2 σε όλα. Πιο… σοβαρή η Μπέρνλι έως τώρα, κακώς είναι τόσο αουτσάιντερ: στο 3.50 το διπλό (Interwetten), στο 2.40 το draw no bet.

🦊 🇺🇦 Η Καρπάτι άλλαξε προπονητή για… δέκατη φορά την τελευταία τριετία, με τον 40χρονο Ρόμαν Σάνζαρ να αντικαθιστά τον Ολεξάντρ Σιζέφσκι, καίτοι απώλεσε με σοβαρό τραυματισμό τον ηγέτη μέσο Σέχιτς η Βόρσκλα κακώς είναι αουτσάιντερ του 2.80 (Novibet).

🦊 🇪🇸 Λογικά ντεμπούτο σήμερα για τον Εντέν Αζάρ με τη Ρεάλ, στο ματς της Μαδρίτης με τη Λεβάντε, στο 1.83 (Stoiximan) να κάνει ντεμπούτο με γκολ ο Βέλγος, στο 5.00 να ανοίξει το σκορ.

🦊 🇵🇹 14-2-4 η συνολική παράδοση για Φαμαλικάο και Πάσος Φερέιρα στην Μπράγκα, όλα σε χαμηλότερες κατηγορίες, πρώτη φορά ανταμώνουν σε επίπεδο πρώτης, πρωτοπόρος η νεοφώτιστη, με νέο τεχνικό τον Πέπε αντί του Φιλό η Πάσος που έχει καλύτερο ρόστερ από ό,τι δείχνει. Στο 2.18 (Betshop) το διπλό σε draw no bet.

🦊 🇵🇱 Τραβηγμένο το 3.75 (Stoiximan) του διπλού της Αρκα με τη Ράκοφ η οποία εξακολουθεί να στερείται της φυσικής της έδρας, το ματς διεξάγεται στο ουδέτερο γήπεδο του Μπέλσατοφ. Ναι μεν η νεοφώτιστη παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά σταδιακά θα χρειαστεί και ουσία, όχι μόνο αλέγρα

🦊 🇩🇪 Μεγάλο ντέρμπι στον Ρήνο, Κολωνία – Γκλάντμπαχ στο clasico της περιοχής, τρεις νίκες στις τελευταίες έξι επισκέψεις της έχει η Μπορούσια που έρχεται από την πρώτη της ήττα, από τη Λειψία. Εχει τύχη το 2.70 (Netbet) του διπλού.

Picks 14/9 


Combo 🔢 🇮🇹

➡️ 16:00 Φιορεντίνα – Γιουβέντους: Χ2 & over 2,5 (2.25, Stoiximan)

Σκόρερ 🥅 🇪🇸

➡️ 19:30 Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μ.: Γκολ Ζοάο Φέλιξ (3.20, Novibet)

Αξία  🇹🇷

➡️ 20:00 Αντάλιασπορ – Καϊσερίσπορ: 2 dnb (2.63, Betshop)

Fun bet 💣 🇳🇱 🇫🇷

➡️ 21:00 Μονπελιέ – Νις: 2 (4.60, Bwin)

Latin δυάδα (απόδοσης 4.025) ⚽⚽🇧🇷🇦🇷

➡️ 23:45 Κολόν – Σαν Λορέντσο: 2 dnb (1.89, Betshop)
➡️ 01:00 Σαπεκοένσε – Βάσκο: 2 dnb (2.13, Betshop)

Picks 15/9


Mundobasket 🏀🏆 🇦🇷🇪🇸

➡️15:00 Αργεντινή – Ισπανία: 1 (2.53, Sportingbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ