foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ35
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ενας Τουρκοφάγος, ο Βαζέχα, ο Γκραντ και ο άπειρος σταρ

Μποζιονέλος | 06 Αυγ 2019 11:44
briz-pao-3-0.jpg

Πέντε ελληνικές ομάδες ρίχνονται στην ευρωπαϊκή μάχη τούτη την εβδομάδα. Αν θέλετε μπορούμε να το ρίξουμε στην πλάκα και στην τρελή.

Ας πούμε, στην Τουρκία είμαι Φενερμπαχτσέ αλλά σε αυτά δεν χωρούν οπαδικά, οπότε πάμε μωρή Μπασάκσεχιρ κλπ. Χαχα, posts, likes.

Το θέμα είναι ένα: στο ranking της UEFA καταρρέουμε. Και το νέο σύστημα διεξαγωγής σου… μαμάει τη μάνα στον 3ο προκριματικό γύρο. Αν δεν είσαι ισχυρός, ρίξτο στις προσευχές (καλό θα ήταν ο Αγγελος Αναστασιάδης να είχε πόστο στον ΠΑΟΚ ενόψει Αγιαξ, τώρα που το σκέφτομαι…).

Δείτε τον «δικέφαλο», επί παραδείγματι: ΑΠΟΕΛ ή Καραμπάγκ τον αναμένουν στα play offs, ήτοι βατός ο δρόμος για τους ομίλους, πιο βατός από ό,τι στον 3ο γύρο με τον «Αίαντα». Ανωμαλία αλλά σαφώς πιο εύκολη κλήρωση στον επόμενο γύρο από τον δευτεραθλητή Ολυμπιακό: μετά την Μπασάκσεχιρ, αν περάσει, έχει Κράσνονταρ ή Πόρτο. Αν αποκλειστεί όμως, άλλη ανωμαλία από εδώ, δεν παίζει play offs στο Europa αλλά πάει απευθείας στους ομίλους: σου λέει η κυρά-ΟΥΕΦΑ, σε πηδάω που σε πηδάω στα προκριματικά του Τσου-Λου, ας σε βοηθήσω εις τα Γιουρόπιαν.

Με την ευχή μου, ειλικρινά, να τα πάνε καλά. Ολες. Λίγο σοβαρότητα θέλει, πολλή τύχη και την… αγάπη μας.

Από την εποχή του πρίγκιπα του Νερέτβα…


Για δέκατη φορά στην ιστορία του θα εμφανιστεί επί ελληνικού εδάφους ο Αγιαξ, εκ των οποίων τρεις στη Θεσσαλονίκη, όλες στην Τούμπα. Στις εννέα προηγούμενες ηττήθηκε δις, αμφότερες από τον Ολυμπιακό αλλά η μία ήταν το ’83 στην παράταση, στο ΟΑΚΑ, άρα η μόνη του… υποταγή σε 90λεπτο ήταν προ 21 ετών: 1-0, ξανά στο ΟΑΚΑ με γκολ του Αλεξανδρή στο 38’. Στα άλλα; 5-3-0 με τρεις σερί νίκες: 2-1 τον ΠΑΟΚ το ’16, 2-1 τον Παναθηναϊκό λίγο αργότερα και 2-0 την ΑΕΚ πέρυσι.

Γενικώς ο «Αίαντας» έχει σχεδόν πάντα τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει από την Ελλάδα. Ακόμη ακόμη και στους αλήστου μνήμης ημιτελικούς του ’96, αφού ο Βαζέχα… πάγωσε το Αμστερνταμ, στο ΟΑΚΑ κατόρθωσε να βρει γκολ στο 4’ με τον Λίτμανεν και να πάρει εντέλει εύκολα την πρόκριση στον τελικό με τη Γιουβέντους – και, κατόπιν, έχασε το τρόπαιο στα πέναλτι. Ποιος θυμάται ότι η τέταρτη εκείνων των ημιτελικών ήταν… η Ναντ;


https://www.youtube.com/watch?v=9gB2NSCq7ag

Βεβαίως έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που τον Μάη ήταν στα ημιτελικά του Champions League, που πέρασε… αέρας από Μαδρίτη και Τορίνο, που έπαιξε μπαλάρα αλλά την πάτησε από την Τότεναμ. Και που οι παίκτες της περιμένουν, ευλόγως, τη μεταγραφή. Κι αν δεν έχουν φύγει μερικοί ακόμη, έρχεται η ώρα τους: ξεπούλημα, γαρ. Τούτο, η μια όψη: η άλλη είναι ότι διαχρονικά ο Αγιαξ είναι ένα… εργοστάσιο παικτών, ωσάν Λερναία Υδρα κάποιοι φεύγουν, κάποιοι έρχονται αλλά ούτε το σύστημα αλλάζει, ούτε η λογική στο γήπεδο (πάντα με 4-3-3). Μόνο, ίσως, θετικό για τον ΠΑΟΚ το timing, καλοκαιριάτικα, ή μπορεί να αποδεχθεί και δίκοπο μαχαίρι…

Ο δε ΠΑΟΚ έχει 1-7-6 ενάντια σε ολλανδικές ομάδες γενικά και, επιμέρους, 1-3-3 στην Τούμπα. Η μόνη του νίκη ήταν το ’01 με το 3-2 επί της PSV Αϊντχόφεν με δύο γκολ του Γιασεμάκη και ένα του… Ουντέζε, με Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο. Ωστόσο είχε αποκλειστεί, στον 3ο γύρο του UEFA τότε, με 4-1 στο «Φίλιπς».

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Ο ΠΑΟΚ, το ‘χω ξαναγράψει, έχει αποκλειστεί με κάθε πιθανό τρόπο προ των ομίλων του Champions League. Κάποια στιγμή θα του χαμογελάσει, ερώτημα πώς θα εμφανιστεί στο πρώτο του επίσημο ματς της σεζόν, εξίσου ερώτημα ο Αγιαξ, μεγάλη πάντως η απόκλιση στις τιμές και με το διπλό σχεδόν στον διπλασιασμό. Ευλόγως στα… αριστερά η επιλογή.

Δεν τραβάνε τα παλικάρια

Και μιας και έπιασα παλιά ματς ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, θυμάστε εκείνο το Μπριζ – Παναθηναϊκός 3-0 τον Αύγουστο του ’15 με «πράσινη»… κατάρρευση στο β’ ημίχρονο; Με Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο και Βέμερ, Καρέλη, Νίνη, Λαγό κλπ. στην ενδεκάδα. Ε, η εν λόγω νίκη είναι η τελευταία της Μπριζ για τη διοργάνωση στο «Γιαν Μπρεϊντέλ». Εκτοτε η μόνη της νίκη ήταν το φθινόπωρο του ’18 με 4-0 στο Μονακό, την οποία τη βρήκε… μπόσικη και ντεφορμέ, μεσολάβησαν 13 ματς (με απολογισμό 0-2-11) συν ισοπαλίες, μετά το Πριγκιπάτο, με Ατλέτικο και Ντόρτμουντ.

Γενικώς η Μπριζ τα τελευταία χρόνια με το Champions League δεν… το έχει. Μπήκε με 2/2 νίκες στο νέο πρωτάθλημα, σκορπά χαμόγελα η παρουσία του Φιλίπ Κλεμέν στον πάγκο αλλά… αρκεί; Ενδεια επικρατεί οικονομικά, εξ ου και πούλησε τον στόπερ Ντένσβιλ και τον εξτρέμ Γουέσλεϊ. Και απέναντί της είναι η Ντινάμο Κιέβου του Ολεξάντρ Κατσκέβιτς η οποία ξεκίνησε με 2-1 στο Σούπερ Καπ επί της Σαχτάρ και επίσης 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα, βγάζοντας σοβαρότητα και μεστότητα στο παιχνίδι της.

 Δεν βγαίνει από κάπου ο φαβοριτισμός της Μπριζ (κάτω του 2.00), δεν εξηγείται. Θα έπρεπε το σετ να ήταν πιο ισορροπημένο και οι Ουκρανοί πείθουν. Εχουν και τη ρεβάνς εντός αλλά και από το πρώτο έχουν τύχη, θαρρώ, είναι μια ομάδα στρωμένη επί ημερών Κατσκέβιτς που πέρυσι σταμάτησε στην Ευρώπη μόνο επειδή έπεσε πάνω στην Τσέλσι.

Ο μόνος… Τουρκοφάγος και ο παράγοντας «Αβτσί»

Καρέ επισκέψεων έχει κάνει επί τουρκικού εδάφους ο Ολυμπιακός, τρεις φορές ηττήθηκε και μια νίκησε. Η μόνη του επιτυχία ήταν το ’17 με το 3-0 στην Αγκυρα επί της Οσμάνλισπορ ωστόσο και οι τρεις παρουσίες του στην Κωνσταντινούπολη συνδυάστηκαν με ήττες: το ’03 και το ’08 με 1-0 από τη Γαλατασαράι και το ’17 με το «βαρύ» 4-1 από την Μπεσίκτας.

Συνολικά, δε, οι ελληνικές ομάδες έχουν 1-4-5 επί τουρκικού εδάφους (μαζί με αγώνες Παναθηναϊκού, Αστέρα, ΠΑΟΚ και… Αιγάλεω), η μόνη νίκη ήταν η προαναφερθείσα των «ερυθρόλευκων».

Από τα πιο επικά σκηνικά ήταν το 1-1 του ΠΑΟ στο «Σουκρού Σαράτσογλου» το ’02, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών τότε, Γιώργου Παπανδρέου, στο τερέν πριν τη σέντρα που… άναψε τα πνεύματα.


https://www.youtube.com/watch?v=uh9O_WVGs4g

Η Μπασάκσεχιρ μετέχει για δεύτερη φορά στα προκριματικά, προ διετίας απέκλεισε την Μπριζ (3-3 στο Βέλγιο, 2-0 στην Πόλη) για να μείνει εκτός από τη Σεβίλλη χάνοντας με 2-1 εντός και παίρνοντας 2-2 στην Ανδαλουσία και σε ματς που άξιζε τη νίκη. Κάτι έχει αλλάξει όμως: τεχνικός ανέλαβε από φέτος ο Οκάν Μπορούκ, παιχτούρα στα ντουζένια του και προπονητής εδώ και λίγα χρόνια, αρχικά ως βοηθός του Φατίχ Τερίμ και κατόπιν σε ομάδες τύπου Ελάζιγκσπορ, Σίβασπορ, Ακισάρ και, πέρυσι, Ρίζεσπορ. Το αναφέρω διότι ο… αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας και προπονητής της επί σχεδόν 13 χρόνια (2006-2019), Αμπντουλάχ Αβτσί, πήγε στην Μπεσίκτας. Δύο χρόνια είχε λείψει ο Αβτσί (2011-13), όντας εκλέκτορας της εθνικής Τουρκίας, και η Μπασάκ… υποβιβάστηκε: όχι τυχαίο! Ακόμη και στη διετία που έλειπε, από… μακριά αυτός συμβούλευε αλλά όχι με πλήρη εξουσία και ελευθερία κινήσεων.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Ερώτημα αν το 2.35 του άσου της Μπασάκ είναι fair ή όχι, πρώτο επίσημο ματς στη σεζόν δίνει, είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον… Ατρόμητο, και παραπάνω, της Τουρκίας, και ο Ολυμπιακός έδειξε δύο πρόσωπα στα ισάριθμα ματς με την Πλζεν, αλλά και επιθετική ευχέρεια. Το αμφίτερμα είναι στον διπλασιασμό, ιντριγκάρει, κράτησα πάντως το ασιατικό over 1,75 (με μισή πληρωμή σε δύο γκολ).

Ο γιος του Ζλάτκο και το ωραίο νορβηγικό ποδόσφαιρο

Περίεργο αντάμωμα το Μάριμπορ – Ρόζενμποργκ, πρώτη τους συνάντηση στην ιστορία και πρώτη φορά που η μια παίζει με ομάδα από την αντίπαλη χώρα, γενικώς όμως οι νορβηγικές ομάδες έχουν 3/3 προκρίσεις ενάντια στις σλοβένικες. Η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς απέκλεισε άνετα τη Βαλούρ και δύσκολα την ΑΪΚ, χάνοντας με 3-2 στην παράταση στη ρεβάνς της Στοκχόλμης και, δη, παίζοντας στην αρχή της σεζόν δίχως τον σταρ Λούκα Ζάχοβιτς (ναι, γιο του Ζλάτκο), με τον 23χρονο φορ να αναρρώνει και να είναι στο 50-50 για να μπει στην αποστολή αύριο. Στο ενσταντανέ ο ψυχάκιας Ζλάτκο, που κάποτε φόρεσε τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, με τον κανακάρη του και με τον μπαμπάκα να θυμίζει λίγο φατσικά, Χιου Γκραντ συν 30 κιλά.

Η Μάριμπορ έχει μπει με 0-3-1 στη νέα Prva liga, δείγμα του πόσο πολύ την ενδιαφέρει φέτος η Ευρώπη καθώς στο τελευταίο με τη Μούρα (1-1) παρατάχθηκε εκ νέου με ευρύ rotation: επτά βασικοί έλειπαν. Η Ρόζενμποργκ απέκλεισε την ΜΠΑΤΕ, ήταν καλή παρά την ήττα με 2-1 στο Μπόρισοφ, νίκησε 2-0 στο Τρόντχαϊμ δίκαια, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο φέτος.

Κυνικά, ψυχρά, το 2.15 της Μάριμπορ είναι αστείο, τώρα αν ο Γάλλος κόραξ ονόματι Φρανσουά Λετεσιέ παίξει… έδρα, δεν το ξέρεις εκ των προτέρων. Είπαμε, Σλοβένο πρόεδρο έχει η UEFA

 Ένα γκολ πάντως μπορούν να το βρουν οι Νορβηγοί στον… κήπο (σ.σ. «Λιούντσκι», το γήπεδο της Μάριμπορ, σημαίνει «ο κήπος του λαού»), γενικώς το goalbetting τιμάται υψηλώς και αξίζει σε ασιατικό: το over 2 στο 1.90 (με επιστροφή πονταρίσματος σε ακριβώς δύο γκολ), το over 1.75 στο 1.64 (με μισή πληρωμή σε δύο γκολ).

Ματιές στα... Γιουρόπια

⇒ Ενόψει Λέγκια – Ατρόμητου, ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων στην Πολωνία είναι 3-3-8. Φτωχός. Οι νίκες ήρθαν μάλιστα από της ομάδες της συμπρωτεύουσας: ΠΑΟΚ (’78 με Ζαγκλέμπιε), Ηρακλή (το ’07 με τη Βίσλα) και Αρη (το ’11 με τη Γιαγκελόνια)! Από τα πιο σπουδαία αποτελέσματα ήταν βέβαια το Λέγκια – Παναθηναϊκός 0-0 το 1996, προημιτελικός που διεξήχθη σε γήπεδο στρωμένο από πάγο και… κοπριά, έμπνευση των Πολωνών τότε για να αντιμετωπίσουν το δριμύ ψύχος και να μην αναβληθεί το ματς!


https://www.youtube.com/watch?v=Ds10f1Yv4EI

Η Λέγκια είναι πάντως σε κακή φόρμα, απέκλεισε τις Γιβραλτάρ και Ελσίνκι χωρίς νίκη ή να σκοράρει στα εκτός, στην Ekstraklasa κάνει μέτριες εμφανίσεις και οι αποδόσεις του Ατρόμητου… προκαλούν. ΟΚ, οι Περιστεριώτες δεν έγιναν δα και υπερομάδα επειδή απέκλεισαν την Ντουνάισκα αλλά έχουν ψυχολογία και έδειξαν καλοδουλεμένοι. Επιλογή το +0,75 με μισή μίζα χαμένη αν ο Ατρόμητος ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά…

⇒ Η ΑΕΚ έχει αγωνιστεί τρεις φορές επί ρουμάνικου εδάφους και υπέστη ισάριθμες ήττες: από Τάργκου Μούρες (1-0, 1977), από Αρτζες (3-0, 1979) κι από Βασλούι (2-1, 2009), εξ αυτών προκρίθηκε στις δύο.  Δεν είναι εύκολο το ματς στην Κραϊόβα, η Ουνιβερσιτάτεα είναι από τις καλές ομάδες της Liga I, γιατί το διπλό στο 2.30 – 2.35 δεν κατανοώ…

⇒ 3-2-5 είναι ο συνολικός απολογισμός των ελληνικών ομάδων επί νορβηγικού εδάφους, οι μόνες μας νίκες ήταν όλες με τον ΠΑΟΚ και, δη, στο Οσλο: δις τη Βαλερένγκα και μια τη Λιν. Παραδόξως ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε ο Ολυμπιακός έχουν φύγει με… διπλό από τη Νορβηγία.  Ο δε Αρης έχει μια ήττα, στο Τρόντχαϊμ από τη Ρόζενμποργκ, και του έλαχε η (σαφώς πιο έτοιμη αγωνιστικά) Μόλντε. Δεν είναι όμως για 1.80, μην τρελαθούμε…

⇒ Η ΤΣΣΚΑ, εκμεταλλευόμενη την… ισχύ της Σόφιας, απέκλεισε την Τίτογκραντ και, κατόπιν, την Οσιγεκ (στα πέναλτι της ρεβάνς) και εδώ και λίγο καιρό καθοδηγείται από τον 72χρονο, γνωστό μας, Λιούπκο Πέτροβιτς!


https://www.facebook.com/pounasaitora/posts/10157307734674361

Αγέραστος, συμπαθέστατος, προπονηταράς και, κάποτε, πρωταθλητής Ευρώπης (για να μην ξεχνιόμαστε). Δεν έπεισαν πάντως οι Βούλγαροι απόλυτα και υποδέχονται τη Ζόρια, με τους Ουκρανούς να αποκλείουν με δύο νίκες την Ποντγκόριτσα στον προηγούμενο γύρο. Ο (άλλοτε τεχνικός της Βέρντερ) Βίκτορ Σκρίπνικ είναι στον πάγκο, rotation έκανε στο 1-1 με την Ντνιέπρ-1 ρίχνοντας το βάρος στο μεθαυριανό. Εχει καλή ομάδα και αξίζει μια… ριξιά.

Ο Λουτσέσκου, ο Μουρίνιο, o άπειρος Τσάβι και οι αποδόσεις…

Champions League έχει όμως και στην Ασία, πρώτα ματς για τη φάση των «16» στην ανατολική περιφέρεια και, ελέω του γεωγραφικού διαχωρισμού, οι «εμφύλιοι» είναι αρκετοί.

Ο σαουδαραβικός είναι ανάμεσα στην Αλ Αχλι και την Αλ Χιλάλ, όπου το διπλό από το αρχικό 2.70 έπεσε πια στο 2.30. Στέκει; Η Αλ Αχλι έκανε μέτρια σεζόν στο πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 4η θέση, πήρε νέο προπονητή τον Κροάτη Μπράνκο Ιβάνκοβιτς που αποχώρησε μετά από μια τετραετία από την ιρανική Περσέπολη ενώ έχασε τον Χιλιανό μπακ Ντίαζ που πήγε στη Ρίβερ, αποκτώντας παράλληλα επτά παίκτες, ως επί το πλείστον μέσους. Η Αλ Χιλάλ είναι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στα επί ευρωπαϊκού εδάφους φιλικά εντυπωσίασε ενώ στους ομίλους το επιθετικό δίδυμο των Μπαφετιμπί Γκομίς και Σεμπάστιαν Τζοβίνκο έκανε… παπάδες.

 Sorry, καλέ μου Ραζβάν, αλλά οι αποδόσεις ορίζουν για κόντρα στο ματς της Τζέντα… Επιλογή το ασιατικό +0,25.

«Εμφύλιος» και στο Κατάρ, Αλ Ντουχαΐλ εναντίον Αλ Σαντ. Η Αλ Ντουχαΐλ συνεχίζει στον πάγκο με τον επί 17 συναπτά έτη βοηθό του Ζοσέ Μουρίνιο, Ρουί Φαρία, πέρυσι σταμάτησε στα προημιτελικά απέναντι στην Περσέπολη, απώλεσε τον εγχώριο αντίπαλο από τη σημερινή της αντίπαλο αλλά τη νίκησε στον τελικό του Κυπέλλου. Σταρ φυσικά ο Αλί Αλμόζ, ο φορ που οδήγησε το Κατάρ στην κατάκτηση του Asian Cup προ μερικών μηνών.



Η Αλ Ντουχαΐλ τιμάται αουτσάιντερ όμως ενάντια σε μια Αλ Σαντ που έκανε τρομερή σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα (με 100 γκολ ενεργητικό σε 22 αγωνιστικές!). Ο –επίσης γνωστός μας- Ζεσουάλδο Φερέιρα έθεσε τις βάσεις, ο Βραζιλιάνος Σεμπαστιάο Ρόσα δεν στέριωσε και, πλέον, προπονητής (και παίκτης, όποτε μπορεί, ως είπε χαριτολογώντας!) είναι ο Καταλανός σταρ Τσάβι. Απειρος, βεβαίως...

 Αουτσάιντερ η Αλ Ντουχαΐλ; Ε όχι δα. Αφήστε που και το ’15 αντάμωσαν στην ίδια φάση (σ.σ. τότε ονομαζόταν ακόμε Λέκβιγια) και την απέκλεισε την Αλ Σαντ. Επιλογή και εδώ το +0,25 αλλά ένα ρισκαδόρικο combo…

 Picks Τρίτης 6/8 

 

Δυάδα Ασίας (με max τιμή 3.293) 

 19:00 Αλ Ντουχαΐλ - Αλ Σαντ: 1 +025 ΑΗ (1.85, Netbet)
 19:40 Αλ Αχλι – Αλ Χιλάλ: 1 +025 ΑΗ (1.78, Netbet)

Combo 

 19:00 Αλ Ντουχαΐλ - Αλ Σαντ: 1 & over 1,5 (3.55, Stoiximan) 

Μονά και δυάδα (απόδοσης 7.28) 

 20:00 ΠΑΟΚ – Αγιαξ: 1 dnb (2.60, Netbet)
 21:30 Κλαμπ Μπριζ – Ντινάμο Κιέβου: 2 dnb (2.80, Netbet)

 Picks Τετάρτης 7/8 

 

Δυάδα (με max τιμή 2.558) 

 20:45 Μπασάκσεχιρ – Ολυμπιακός: Over 1,75 AH (1.56, Betshop)
 21:15 Μάριμπορ – Ρόζενμποργκ: Over 1,75 AH (1.64, Betshop)

Picks Πέμπτης 8/8 

 

Μονό 

 20:30 ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Ζόρια Λούχανσκ: 2 (3.03, Interwetten)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ