foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο πελάτης Πεπ, οι τρεις τελικοί και το… 9.90

Μποζιονέλος | 03 Αυγ 2019 12:10
Screen-Shot-2017-10-04-at-8.01.27-pm-1-799x509.png

Ακόμη δεν ξεκίνησε η σεζόν, δύο κούπες διεκδικεί μια από τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη (οι άλλες, πάντα με δικά μου κριτήρια, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ιντερ): αύριο το αγγλικό FA Community Shield ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι και στις 14/8, στην Κωνσταντινούπολη, το UEFA Super Cup ενάντια στην Τσέλσι. Απόρροια της περσινής, αγγλικής υπεροχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Βεβαίως, για τη Λίβερπουλ όλες αυτές οι κούπες έχουν σημασία μεν, αλλά όχι τόση όσο το άτιμο το πρωτάθλημα. Εχω να το πάρω από το ’90, τότε που έβγαζα την 4η Δημοτικού και που στην επικαιρότητα ήταν τα ειδικά δικαστήρια μπας και ρίξουν τον Ανδρέα. Είναι πολλά τα 30 χρόνια για σύλλογο τέτοιου μεγέθους. Πέρυσι, και δεν σκέφτηκα καν το cash out (δεν έδινε και πολλά, άλλωστε) πόνταρα στη Λίβερπουλ και δεν με πρόδωσε, ρεκόρ βαθμών έκανε… και δεν το πήρε. Φέτος έπεσε ήδη το ποντάρισμα για πρωτάθλημα και το νιώθω πιο κοντά από ποτέ.

Τέσπα, αύριο έχουμε το σίχαμα ονόματι Σίτι στο Σούπερ Καπ, για να μπει θετικά και ερωτικά η χρονιά. Και, για μία ακόμη φορά βλέπω μπροστά μου ματς… χωρίς παράταση η οποία σταδιακά (και παγκοσμίως), αν δεν το έχετε πάρει πρέφα, καταργείται. Απευθείας πέναλτι ορίζει το βιβλιαράκι των κανονισμών.

Μεταγραφικά στο «Ανφιλντ» δεν κινείται φύλλο πλην των νεαρών Μπεργκ (Τσβόλε) και Ελιοτ (Φούλαμ), έφυγαν αρκετοί Μορένο και Στάριτζ προεξαρχόντων ενώ Κεϊτά, Σαλάχ και Μανέ, ελέω Copa Africa, άργησαν να ενσωματωθούν, όπως και οι Αλισον, Φιρμίνο ελέω Copa America.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πιο αχώνευτη ομάδα του πλανήτη, η οποία ξεπέρασε στο σιχαμενόμετρο και την Μπαρτσελόνα, πήρε όλους τους τίτλους στο Νησί αλλά στο «σεντόνι» έπεσε η κλασική φάπα που χαρακτηρίζει εκτός Βαρκελώνης τον Πεπ Γουαρδιόλα. Ο Ρόδρι της Ατλέτικο και ο Ανχελίνο της PSV Αϊντχόφεν ήταν οι μόνες σοβαρές προσθήκες της, αποχώρησαν κάμποσοι με κυριότερους τους Κομπανί, Ντελφ. Τόσο ο Μεντί όσο και οι Ζεσούς, Φερναντίνιο είναι ανέτοιμοι και λογικά δεν μπαίνουν καν στην αποστολή.

Επί των αριθμών, το έχω πάρει 15 φορές και καμία από το 2006, έξι φορές το έχασα με τελευταία ήττα το 2002 από την Αρσεναλ, με γκολ του Ζιλμπέρτο, περικαλώ και τότε είχα στην ενδεκάδα Ανσό, Τραορέ, Χέσκι, Αμπέλ Σαβιέ και τον υπναρά Ζεράρ Ουγιέ στον πάγκο, ο οποίος είχε θυμηθεί (σε ματς που μπορούσες να κάνεις ως επτά αλλαγές!) να αφήσει στον πάγκο Μίλαν Μπάρος και Βλάντιμιρ Σμίτσερ. Και έχω όσα τρόπαια και η Αρσεναλ (για τον Θεό δηλαδή…), πρώτη είναι η ακατανόμαστη με 21, η συντοπίτισσά της Σίτι έχει 5 κατακτήσεις σε 11 τελικούς.

 Μη το κουράζουμε, Αύγουστο μήνα και φαβοριτίζουν τη σιχαμένη τόσο χαμηλά, στο 1.94; Δε νομίζω Τάκη… Στο 2.91 το draw no bet μας, στο ωραιότατο 2.23 το ασιατικό +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία (αλλά θα τους το πάρω στα μπενάλτια, να βάλουν μυαλό).

Είπαμε, άλλοι παίζουν total football, άλλοι tiki taka, εμείς heavy metal football

Με τις περσινές συνταγές στη Βεστφαλία

Μπορούσια Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», έδρα των Βεστφαλών που ως δευτεραθλητές αντιμετωπίζουν τους νταμπλούχους Βαυαρούς για το DFL Supercup, σε ματς με απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Η Μπορούσια συνεχίζει με τον Λουσιέν Φαβρ στον πάγκο και έριξε πάνω από 100 εκατ. ευρώ στιες μεταγραφές για να πάρει Χούμελς (Μπάγερν), Τ. Αζάρ (Γκλάντμπαχ), Σουλτζ (Χοφενχάιμ), Μπραντ (Λεβερκούζεν) και να αγοράσει δανεικό από την Μπαρτσελόνα, Αλκάθερ, έφυγαν ο Ντιαλό για την Παρί και ο Πούλισιτς που γύρισε στην Τσέλσι. Η δε Μπάγερν, και που πήρε το νταμπλ, εκ νέου απογοήτευσε: δεν ήταν κυρίαρχη εντός συνόρων, ξενέρωσε εκ νέου τους οπαδούς της στην Ευρώπη (αφού τη γλέντησε η Λίβερπουλ), δεν έχει πλέον Ρόμπεν, Ριμπερί, Χάμες και Χούμελς αλλά επένδυσε 120 εκατ. ευρώ για τους Ερνάντες (Ατλέτικο), Παβάρ (Στουτγάρδη), Αρπ (Αμβούργο), ωστόσο ακόμη δεν έχει πάρει κάποιον άξιον αναφοράς, που θα κάνει τη διαφορά.

[][/]

Και, κοίτα να δεις τι ωραία… πάσα, την τελευταία φορά που Μπορούσια πήρε το DFL Supercup ενάντια στην Μπάγερν ήταν το 2014, ξανά στο Ντόρτμουντ και με τους Κλοπ και Γκουαρδιόλα στους πάγκους. Ρε πελατάκο, Πεπ…! For the record η Μπάγερν έχει 7/12 κατακτήσεις και η Ντόρτμουντ 5/9 με τελευταία… τότε.

 Από τους… νέους μόνοι οι Χούμελς και Σουλτζ ξεκινούν για τους Βεστφαλούς (δείτε το ρεπορτάζ), η περσινή ομάδα είναι βασικά, όπως και η Μπάγερν που είθισται αυγουστιάτικα να είναι πιο έτοιμη, το έδειξε και στα τελευταία δύο Σούπερ Καπ, που το πήρε. Ωστόσο η απόκλιση των αποδόσεων είναι μεγάλη για τέτοιο αγώνα, επιλογή το βεστφαλικό draw no bet.

Εχει 88,9% ποσοστό κατακτήσεων…

Supertaça Cândido de Oliveira το αποκαλούν οι Πορτογάλοι, ως το 2000 ήταν διπλά ματς. Μπενφίκα – Σπόρτινγκ στο ουδέτερο «Εστάδιο Αλγάρβε» του Φάρο, δεύτερη φορά συναντιούνται σε μονό ματς για τον θεσμό, το ’15 το είχαν πάρει τα «λιοντάρια» με 1-0. Με παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας το ματς, η Σπόρτινγκ έχει 8/9 κατακτήσεις στη διοργάνωση, η Μπενφίκα μόλις 7/19.

Ερώτημα η φετινή σεζόν για τους «αετούς» που με τον Μπρούνο Λάγκε έκαναν 18-1-0 και σε ένα εκπληκτικό… σπριντάρισμά τους πήραν τον πέμπτο τίτλο στις τελευταίες έξι σεζόν, πούλησαν βέβαια τον εκπληκτικό Ζοάο Φέλιξ στην Ατλέτικο, έφυγε και ο Σάλβιο (Μπόκα) αποσύρθηκε ο Ζόνας αλλά προσέθεσε Κάιο, Ραούλ ντε Τομάς και Βινίσιους, ενώ ανανέωσε ως το 2024 ο αρχισκόρερ Σεφέροβιτς. Η Σπόρτινγκ πήρε το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ στα πέναλτι ενάντια στην Πόρτο, προς ώρας κρατά τον περιζήτητο Μπρούνο Φερνάντες, καμία ανησυχία λέει ο Ολλανδός Μάρσελ Κάιζερ για την κακή εικόνα στα φιλικά, Λουίς Νέτο και Λουσιάνο Βιέτο προστέθηκαν στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 Παραείναι… μεγάλο το ποσοστό επιτυχίας της Σπόρτινγκ σε κατακτήσεις, Μπενφίκα βλέπω αλλά το 2.05 είναι χαμηλό. Μια ριξιά στον Σεφέροβιτς για anytime σκόρερ επέλεξα, έρχεται από τη σεζόν της καριέρας του…

Κατά τα λοιπά…


⇒ Στο 2.10 είχε ανοίξει στη Χιλή η Ικίκε (στο ντεμπούτο του Χάιμε Βέρα, μετά τον ΟΦΗ, στον πάγκο) και στο 3άρι η Κοκίμπο αλλά πλέον το διπλό έπεσε στο ασύμφορο 2.45.

⇒ Από τον Μάρτιο και το 2-0 στη Ζλιν έχει να κάνει… διπλό στη Fortuna Liga η Σίγκμα Ολομουτς, δεν ήταν κακή και είχε χαμένο πέναλτι στο 93’ στην ήττα με την 1-0 στην Πράγα από την νταμπλούχο Σλάβια. Και παίζει στο Λίμπερετς ενάντια σε μια Σλόβαν που έρχεται από δύο απανωτές ήττες και είναι ευπαθής αμυντικά. Η αξία προς τα δεξιά.

⇒ Η Σεντράλ Κόρδοβα πήρε το «ΟΚ» για να χρησιμοποιήσει το «Εστάδιο Αλφρέδο Τερέρα», 15.000 θέσεων, κλουβί είναι αλλά με τη Νιούελς η νεοφώτιστη δεν έδειξε πολλά. Υποδέχεται την Ατλέτικο Τουκουμάν που μπήκε στη σεζόν με ήττα 2-1 στην υποδοχή της Ροσάριο, σε γεμάτο γήπεδο, της έγινε μάθημα; Στο 2.70 πάντως, ήτοι σε υψηλές τιμές φαβοριτισμού, αγοράζεται...

⇒ Γειτονικό ντερμπάκι το Εμεν – Χρόνινχεν στην πρεμιέρα της Eredividie, με την Εμεν να έχει αλλάξει πολύ το ρόστερ της, αλλά έπεσε στο 2.55 το διπλό. Απλή αναφορά… Αντίθετα… αντέχει ψηλά το διπλό, αύριο, της Χέρενφεεν στο «Πόλμαν» επί μιας Χέρακλες που ναι μεν τερμάτισε 7η πέρυσι αλλά αποδυναμώθηκε παραχωρώντας τον εξτρέμ Κούβας και τον φορ Νταλμάου (29 γκολ μαζί) ενώ θέμα χρόνου θεωρείται και η παραχώρηση του εξτρέμ Πέτερσον (12 γκολ).

⇒ Η Κρακόβια παραμένει κακή, απορίας άξιον γιατί τιμάται στο 2.55 σήμερα με τη Ράκοφ καίτοι το ματς δεν διεξάγεται στη φυσική έδρα της νεοφώτιστης. Μόνη αξία από το πρόγραμμα της Ekstraklasa η Πογκόν, έχει ήδη 2/2 νίκες (Λέγκια και Αρκα, στο τελευταίο σκόραρε ο γνωστός μας Σπιριντόνοβιτς) και η Πιαστ ούτε που κατάλαβε πότε πήρε τον τίτλο και πότε απώλεσε το momentum της, με αποκλεισμό από την ΜΠΑΤΕ στο… σεντόνι κι από τη Ρίγα, την Πέμπτη, στη Λετονία ενώ πούλησε και τον αρχισκόρερ Βαλένσια στην Μπρέντφορντ.

⇒ Από τη ρώσικη Premier Liha ψιλοκοίταξα την Ούφα στο 3.40 αλλά ως πότε θα κάνει μόνο ήττες η Σότσι; Και ίσως η Γκάζοβικ, τη Δευτέρα στο Γκρόζνι, να έχει τύχη, στο 4άρι το διπλό είναι too much. Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω πάντως.

⇒ Η Αβαΐ δεν έχει νίκη επί 12 αγωνιστικές και, όμως, τιμάται στο 2.25 με την Μποταφόγκο: ανεξήγητο. Η Φλουμινένσε έπεσε χαμηλά (1.90) αφού η Ιντερνασιονάλ έχει μεσοβδόμαδα τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Κρουζέιρο, γενικώς το πρόγραμμα… κακό και ασύμφορο στο Brasileirao. Ισως Κορίνθιανς στο 3.10 στο clasico του Σάο Πάουλο υποδεχόμενη την Παλμέιρας αλλά είναι σε άνοδο η «βερδάο». Αν… λέει κάτι είναι πως με γηπεδούχο την «τιμάο» και στο πρωτάθλημα έληξε ισόπαλο μόνο ένα από τα τελευταία 13 τους.

Εν μέσω αδείας, μια στο… τόσο θα τα λέμε. Επόμενα… Virtubozo, πρώτα ο Θεός, την Τρίτη με ευρωπαϊκά και την Παρασκευή ή το Σάββατο… Ως τότε, και ως βλέπετε, Λούτσα πάλι, Λούτσα πάλι, οέ, οέ. 

 Picks Σαββάτου 3/8 


 

Δυάδα (max απόδοσης 3.42) 

 18:00 Σλόβαν Λίμπερετς - Σίγκμα Ολομουτς: Χ2 (1.90, Netbet)
 23:45 Σέντραλ Κόρδοβα – Ατλέτικο Τουκουμάν: 2 dnb (1.80, Netbet)

Μονό 

 21:30 Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου: 1 dnb (2.56, Betshop)

 Picks Κυριακής 4/8 


 

Μονά και δυάδα (απόδοσης 9.90) 

 13:15 Χέρακλες – Χέρενφεεν: 2 (3.30, Bwin)
 18:30 Πιάστ – Πογκόν: 2 (3.00, Bwin)

Ασιατικό 

 17:00 Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: 1 +0,25 ΑΗ (2.23, Betshop)

Σκόρερ 

 22:45 Μπενφίκα – Σπόρτινγκ: Γκολ Σεφέροβιτς (2.70, Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ