foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ακριβές Σκορ Προγνωστικά

akribes-skor-1200-x-600__VERSION__final.jpg

Ένα αρκετά δημοφιλές στοίχημα και παράλληλα με αρκετό ρίσκο είναι και το ποντάρισμα στο ακριβές σκορ ενός αγώνα!

Πρόκειται για την πρόβλεψη που κάνει ο παίκτης για το τελικό αποτέλεσμα (σκορ) ενός ποδοσφαιρικού αγώνα (τελικό, ημίχρονο κλπ). Όπως αντιλαμβάνεστε δεν μιλάμε για ένα απλό bet, διπλής (over/under) ή τριπλής (1Χ2) επιλογής, αλλά για πολλές περισσότερες επιλογές (τουλάχιστον 30-35). Έτσι, βρίσκουμε στο ακριβές σκορ αποδόσεις αρκετά ανεβασμένες σε σχέση με τα υπόλοιπα στοιχήματα.

Στη συνέχεια του οδηγού θα διαβάσετε:

  • «Ψαγμένες» στρατηγικές για το στοίχημα στο ακριβές σκορ,
  • Πόσο σημασία παίζουν τα ποσοστά επαλήθευσης αυτών σε κάθε πρωτάθλημα
  • Ποιες είναι οι top στοιχηματικές για ποντάρισμα σε ακριβές σκορ.

Ακριβές Σκορ Προγνωστικά

Ωστόσο, θα ξεκινήσουμε με το σημερινό προγνωστικό στο ακριβές σκορ.

Αγώνας Επιλογή Απόδοση
Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι 1-3 9.50

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ακριβές σκορ στο στοίχημα

Ποια είναι όμως τα είδη του ΑΣ που βρίσκουμε στις στοιχηματικές; Πάμε να δούμε παρακάτω κάποιες βασικές κατηγορίες στοιχημάτων με ακριβή σκορ.

Ακριβές σκορ τελικό

Πρόκειται για την πιο παλιά και κατανοητή μορφή ΑΣ. Μιλάμε για το σκορ στο τελικό αποτέλεσμα.

Ακριβές σκορ ημιχρόνου

Είναι μια αγορά που αναφέρεται στο ακριβές σκορ είτε του πρώτου, είτε του δευτέρου ημιχρόνου. Θέλει λίγο προσοχή όσον αφορά το δεύτερο και την πρόβλεψη που θέλουμε να κάνουμε, γιατί είναι το σκορ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο κι όχι όπως το σκορ έχει διαμορφωθεί από το πρώτο. Για παράδειγμα, αν πιστεύουμε ότι μια ομάδα θα κερδίσει εύκολα από το πρώτο μέρος (2-0, 3-0 κλπ) και στο δεύτερο ημίχρονο θεωρούμε ότι ο αγώνας θα «κάτσει» και δε θα έχουμε γκολ, δεν ποντάρουμε στο 2-0 ή 3-0 κλπ για το σκορ 2ου ημιχρόνου, αλλά στο 0-0 (αν αποφασίσουμε ότι θέλουμε να παίξουμε το συγκεκριμένο στοίχημα).

Ακριβές σκορ ημίχρονο τελικό

Επίσης μια αγορά που άνοιξε σχετικά πρόσφατα και σου δίνει τη δυνατότητα να ποντάρεις και στο ΑΣ του πρώτου ημιχρόνου και του τελικού αποτελέσματος. Εδώ δεν πάει στη λογική του παραπάνω στοιχήματος, αλλά λογίζεται κανονικά το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, όπως έχει διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκορ πολλαπλών επιλογών

Μια εναλλακτική της στρατηγικής που θα δούμε και παρακάτω, όσον αφορά το ποντάρισμα σε διαφορετικά ακριβή σκορ. Πρόκειται για μια αγορά που σου δίνει ποντάρισμα τριών ΑΣ ταυτόχρονα, που είναι στην ίδια λογική, αλλά με χαμηλότερη απόδοση προφανώς. Έστω ότι σε ένα ματς πιστεύεις ότι το φαβορί θα κερδίσει με 0 παθητικό, αλλά είναι ανάμεσα στο 1-0, 2-0 κλπ. Το ποντάρισμα στο σκορ πολλαπλών επιλογών (multiple akribes skor) σου λύνει τα χέρια.

Ακριβές σκορ και σκόρερ

Πρόκειται για ένα συνδυαστικό bet που αφορά το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ (ή και anytime σκόρερ) της αναμέτρησης. Αυτές οι αγορές είναι ξεκάθαρα για funbet, αφού σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να προβλέψεις σκόρερ και ακριβές σκορ ξεχωριστά, πόσο μάλλον όταν αυτά τα δύο τα συνδυάζεις.

Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι

Δεν υπάρχει προφανώς το 0-0 σε αυτή την αγορά κι είναι μια καλή εναλλακτική για το over0.5, σε ματς όπου υπάρχει καλό φαβορί. Όσο βέβαια μπορούμε να ισχυριστούμε ότι τα φαβορί «δεν σπάνε» και προηγούνται πάντα.

Ακριβές σκορ ποσοστά - Η σημασία τους

Ένα στοιχείο που πρέπει να μελετάμε όταν θέλουμε να παίξουμε ΑΣ, είναι να κοιτάμε λίγο τα ποσοστά για ακριβές σκορ που εμφανίζονται σε ένα πρωτάθλημα. Για παράδειγμα, μια έρευνα που έγινε στην Αγγλία για 180.000 αγώνες ποδοσφαίρου, αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα, η στατιστική έδειξε ότι το 1-0 είναι το αποτέλεσμα που έχει τη μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης, στο 16.6% (9.8% για τον γηπεδούχο και 6.3% για τον φιλοξενούμενο).

Δεύτερο στη λίστα ήταν το 2-1 (14.5% με 8.9% Γ – 5.6% Φ) και τρίτο το 1-1 στο 11.6% (και στο 11.5% είχαμε το 2-0). Αν υπάρχουν αγορές στις στοιχηματικές όπου αυτή η στατιστική κι οι πιθανότητες παίζουν ένα σημαντικό ρόλο, μια από αυτές είναι το ακριβές σκορ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς παίζω ακριβές σκορ στο στοίχημα και στρατηγική

Στην ερώτηση για το πώς παίζω ακριβές σκορ στο στοίχημα η απάντηση είναι απλή, αφού δεν έχει κάποια διαφορά στις στοιχηματικές εταιρίες σε σχέση και με τα υπόλοιπα bets που τοποθετούμε. Αποφασίζεις, κλικάρεις, ποντάρεις και τέλος! Όσον αφορά τώρα τη μεθοδολογία, ίσως υπάρχουν κάποια tips ✍️ τα οποία θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε.

Tip#1 → Όχι 0-0

Πέραν του ότι εμφανίζει χαμηλές πιθανότητες επιβεβαίωσης (στην παραπάνω έρευνα ήταν έκτο αποτέλεσμα με 7.2%), υπάρχει εναλλακτική επιλογή σε στοιχηματικές που σου επιστρέφεται το ποντάρισμα αν το γκολ (ή τα γκολ της αναμέτρησης είναι αυτογκόλ). Για παράδειγμα στον Stoiximan, αντί του 0-0 (αν πια έχεις αποφασίσει να ποντάρεις εκεί) μπορείς να παίξεις το «Κανένας Σκόρερ» στο στοίχημα των σκόρερ. Αγορά που είναι ίδιας απόδοσης με το 0-0 και σου επιστρέφει το ποντάρισμα αν το γκολ είναι αυτογκόλ. Κάτι που δε θα γίνει αν παίξεις στο 0-0 και το σκορ λήξει 1-0  (ή 0-1) με αυτογκόλ.

Tip#2 → Παίξε 1-0 το αουτσάιντερ

Είναι ένα σωστό σκεπτικό, που ανεβάζει πάρα πολύ την απόδοση όταν θες να ποντάρεις σε μια «μπόμπα». Όταν έχεις ματς ανάμεσα σε φαβορί και αουτσάιντερ, αν το αουτσάιντερ κερδίσει θα το κάνει με 0-1. Αφού σε αυτά τα ματς πάντα η λογική του αδυνάτου είναι να κρατήσει το 0 όσο μπορεί κι αν πετύχει ένα γκολ να διαφυλάξει το πολύτιμό 1-0. Όπερ σημαίνει! Στο Βραζιλία – Παραγουάη (Κόπα Αμέρικα 2019) το διπλό απόδοσης 20.00, αξίζει να πονταριστεί στο ΑΣ 0-1, που πληρώνει 31.00!!! Αν βέβαια αποφασίσουμε ότι αυτή είναι η «μπόμπα» που θέλουμε να παίξουμε.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύστημα ακριβές σκορ

Μια καλή λογική όταν ψάχνουμε να δούμε το ακριβές σκορ πως παίζεται, είναι να ακολουθήσουμε και τη «στρατηγική» του συστήματος. Αναφέραμε και πιο πριν ότι οι αποδόσεις για αυτές τις αγορές είναι πολύ μεγάλες. Για όσους ασχολούνται με το στοίχημα ξέρουν ότι οι μεγάλες αποδόσεις μπορούν να μπουν και σε σύστημα, γιατί μπορείς να μπεις στη διαδικασία να «κυνηγήσεις» αποδόσεις που… ξεφεύγουν (@300.00, @400.00 κλπ) χωρίς όμως να κινδυνέψεις να χάσεις το ποντάρισμά σου, αρκεί να «πιάσεις» έστω μια ή δύο επιλογές που μπήκαν στο «παιχνίδι» σου.

Σύστημα για ακριβές σκορ #1 → Πόνταρε σε πολλά σκορ

Όπως είδαμε και παραπάνω, σε αρκετές στοιχηματικές υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία όπου βρίσκουμε κάποια «σετ» με ακριβή σκορ για να ποντάρουμε. Μειώνοντας το ρίσκο κι αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας. Εναλλακτικά μπορούμε να το κάνουμε και μόνοι μας αυτό, ποντάροντας σε ξεχωριστά σκορ, οδηγούμενοι από κάποια λογική.

Τι εννοούμε; Έστω ότι έχουμε αποφασίσει σε ένα ματς αν ποντάρουμε 100 ευρώ (χάριν εύκολων υπολογισμών επιλέγονται ποσά όπως 10, 100, 1000 κλπ) στο under2.5 ενός αγώνα, απόδοσης 1.75 (επιστροφή κέρδους 75 ευρώ). Στον πίνακα παρακάτω βλέπουμε το πόσο πληρώνει το κάθε Α/Σ (akrives skor) από αυτά που αντιστοιχούν το under2.5.

Αν ποντάραμε στο καθένα από αυτά για να πάρουμε το ίδιο κέρδος (75 ευρώ) θα βλέπαμε ότι το ποσό πονταρίσματος θα ήταν στα 118 ευρώ (κατά προσέγγιση). Η διαφορά αυτή προφανώς οφείλεται στη μεγαλύτερη γκανιότα που βάζουν οι στοιχηματικές στα ακριβή σκορ, σε σχέση με ένα bet διπλής επιλογής (under/over). Κάτι που δε θα μας συνέφερε.

  • 14€ (1-0) - 21€ (0-0)  - 30€ (0-1)
  • 3€  (2-0) - 25€  (1-1)  - 25€ (0-2)

Από κει και πέρα, όμως, ξεκινάμε να αποκλείουμε κάποιες επιλογές, κάτι που πρακτικά ανεβάζει την απόδοση στο under2.5 που είχαμε σκοπό να ποντάρουμε. Θα «βγάζαμε» εκτός παιχνιδιού τη νίκη του αουτσάιντερ, (1-0, 2-0), οπότε τώρα, θα ζητούσαμε 75 ευρώ κέρδος, από τέσσερα bet. Το συνολικό μας ποντάρισμα θα ήταν στα 101. Οριακά και πάλι δε θα μας συνέφερε το ποντάρισμα στα σκορ.

  • 14€ (1-0) - 21€ (0-0)  - 30€ (0-1)
  • 3€   (2-0) - 25€  (1-1)  - 25€ (0-2)

Αν, όμως, τώρα πηγαίναμε ξεκάθαρα στη λογική των γκολ και τη νίκη του φαβορί, ή έστω την ισοπαλία, θα αποκλείαμε και το 0-0 ως πιθανό αποτέλεσμα, οπότε με ποντάρισμα στα 80 ευρώ, θα πηγαίναμε για κέρδος στα 75 ευρώ (175 επιστροφή σε καθεμιά από τις τρεις περιπτώσεις που θα ποντάραμε).

  • 0€ (1-0) - 0€ (0-0)     - 30€ (0-1)
  • 0€ (2-0) - 25€  (1-1)  - 25€ (0-2)

Εναλλακτικά, με βάση τα συγκεκριμένα νούμερα θα ήταν σα να παίζουμε under2.5 σε απόδοση 2.18.

Σύστημα για ακριβές σκορ #2 → Παίξε με βάση την προϊστορία

Αν μας ρωτούσατε για το πως να παίξω ακριβές σκορ στο στοίχημα, θα σας λέγαμε να κοιτάξετε πάρα πολύ και την προϊστορία. Μαζί με τις πιθανότητες και τα ποσοστά που αναφέραμε παραπάνω, η προϊστορία επίσης είναι κάτι το οποίο μετράει πάρα πολύ στο τελικό αποτέλεσμα. Κι όχι μόνο η προϊστορία ανάμεσα σε δύο ομάδες, αλλά και η προϊστορία που έχει να κάνει με τη «συμπεριφορά» μιας ομάδας σε συγκεκριμένες συνθήκες. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ότι πολλά φαβορί στα εγχώρια πρωταθλήματα, σε ματς με ομάδες αρκετά χαμηλότερης δυναμικής κερδίζουν με ένα σκορ της τάξεως του 2-0 ή 3-0.

Ακριβές σκορ ΟΠΑΠ

Ήταν από τις πλέον σταθερές ερωτήσεις, στο πάμε στοίχημα πως παίζεται το ακριβές σκορ, αφού υπήρχαν ειδικά δελτία και ξεχωριστοί κωδικοί. Πλέον στον ΟΠΑΠ όλα τα ειδικά στοιχήματα υπάρχουν στο δελτίο που θέλουμε να παίξουμε και είναι εύκολο και για το ΑΣ (ειδικά στοιχήματα ΟΠΑΠ ακριβές σκορ). Τικάρουμε τον κωδικό της αναμέτρησης (όπως κάναμε πάντα) και επιλέγουμε το σκορ (πάνω ο γηπεδούχος, κάτω ο φιλοξενούμενος).

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ