Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας για την αναμέτρηση ανάμεσα στη Σεπαχάν από το Ιράν και την OKMK Ολμαλίκ από το Ουμπεκιστάν. Η ασιατική ομοσπονδία απαγόρεψε στη Σεπαχάν να αγωνιστεί στην έδρα της (λόγω των όσων έγινα στο ματς με την Ιτιχάντ), με συνέπεια η ομάδα του Ισφαχάν και μεταφέρει τον αγώνα της στο «Αζάδι» της Τεχεράνης. Σαφώς όμως θα είναι κατάμεστο και ζεστό, άρα δεν θα επηρεαστεί. Καμία τύχη πρόκρισης στον επόμενο γύρο δεν έχουν οι δύο ομάδες διότι οι Ουζμπέκοι είναι ακόμα άποντοι ενώ οι Ιρανοί με τους 4 πόντους ως τώρα (ισόβαθμοι με την Κουία Αλ Ζαουία από το Ιράκ), δεν θα προλάβουν σε καμία περίπτωση τη φημισμένη Ιτιχάντ που προπορεύεται στον όμιλο με 9 πόντους (μόνο η πρώτη προκρίνεται).
Στο ματς του πρώτου γύρου η Σεπαχάν επικράτησε εκτός έδρας με 3-1, δείγμα της ανωτερότητάς της ως ομάδα στο συγκεκριμένο αγώνα. Βαθμολογικό κίνητρο μπορεί να μην υπάρχει, αλλά κίνητρο νίκης οι Ιρανοί έχουν σε κάθε αγώνα διεθνούς επιπέδου. Στο πρωτάθλημα πάντως προέρχονται από την εντός έδρας σοκ από τη Μαλαβάν με 3-2 (πέρυσι η Μαλαβάν τής στέρησε το πρωτάθλημα), σε ένα ματς που θα μπορούσε να τελειώσει 6-4 ή και 4-6. Η Ολμαλίκ στο πρωτάθλημα της είναι 4η δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του, με τις ελπίδες να προλάβει τη 2η θέση που βγάζει στον θεσμό λιγοστές. Προέρχεται από 4 σερί νίκες αλλά απέναντι σε πολύ υποδεέστερες ομάδες.
Οι Ουζμπέκοι έφτασαν στην Τεχεράνη μέσω Ντουμπάι χωρίς αγωνιστικά προβλήματα (γυρίζει και ένας Ιρανός μέσος που έχουν). Η Σεπαχάν που έχει τρεις απόντες, ζήτησε αναβολή του αγώνα για 24 ώρες διότι λίγο πιο πριν στο «Αζάδι» θα παίξει αγώνα η Μαζανταράν για τον θεσμό και θα επιβαρυνθεί το χόρτο, αλλά η ασιατική ομοσπονδία αρνήθηκε. Οι αναλυτές στο Ιράν δεν είναι βέβαιοι για τη νίκη της Σεπαχάν. Γνωρίζοντας καλύτερα τους Ουζμπέκους υπολογίζουν τις καλές τους αντεπιθέσεις και την άριστη φυσική τους κατάσταση. Εγώ πάντως θα πάω με τη νίκη των Ιρανών ελπίζοντας το σκορ να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις.