Να φερθούν «ιπποτικά».png

Να φερθούν «ιπποτικά»

14:06 | 15 Ιουν 2023 2 min read
14:06 | 15/06/2023 2 min read
Να φερθούν «ιπποτικά».png

Φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Viola Park» της Βιέννης στην Αυστρία. Ωστόσο γνωρίζοντας για τον σερβικό πληθυσμό στην Αυστριακή πρωτεύουσα, μπορούμε να περιμένουμε ικανοποιητική υποστήριξη από την κερκίδα για τους τυπικά γηπεδούχους.

Οι Βαλκάνιοι (25οι στο ranking της  FIFA) ξεκίνησαν δυνατά στα προκριματικά του Euro 2024. Κέρδισαν το Μαυροβούνιο με 2-0 στο τελευταίο τους παιχνίδι, με τον επιθετικό της Γιουβέντους Ντούσαν Βλάχοβιτς να έρχεται από τον πάγκο για να πετύχει και τα δύο γκολ. Μετά από αυτό το φιλικό με την Ιορδανία η εθνική θα ταξιδέψει για Βουλγαρία που την περιμένει ματς για το Euro. Ο εθνικός προπονητής Ντράγκαν Στόικοβιτς  δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις από τους βασικούς επιθετικούς του καθώς οι Α.Μίτροβιτς, Λ.Γιόβιτς και Ντ.Βλάχοβιτς  είναι τραυματίες. Αυτό σημαίνει πως το βάρος στην επίθεση θα πέσει μάλλον στον «Αμερικάνο» (παίκτης της Γκάλαξι), Ντ.Γιόβελιτς που αναμένεται να κάνει την 5η του εμφάνιση με το εθνόσημο στο στήθος. 

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ιορδανοί (59οι στο ranking της  FIFA) από πλευρά τους προετοιμάζονται (ήταν στην Τουρκία) για το AFC Κύπελλο Ασίας τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, στο οποίο προκρίθηκαν άνετα καθώς επικράτησαν επί του Νεπάλ  2-0, της Ινδονησίας 1-0 και του Κουβέιτ 3-0. Σαφώς και αγωνίζονται με πολύ υποδεέστερους αντιπάλους, σε σχέση με τις Ευρωπαϊκές ομάδες, για αυτό και έχουν καλά αποτελέσματα. Η τελευταία τους «Ευρωπαϊκή» εμπειρία ήταν κόντρα στην Ισπανία πέρυσι το Νοέμβριο όπου έχασαν με 3-1. Οι «Ιππότες» συνέτριψαν το Μάρτιο σε φιλικό τις Φιλιππίνες με 4-0 στον πιο πρόσφατο αγώνα τους. Έχουν κερδίσει έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια τους και οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα  σε όλες τις διοργανώσεις.  Τα αγωνιστικά τους νέα αναφέρουν πως ο εθνικός κόουτς Αντνάν Χαμάντ έκοψε δύο παλιοσειρές που είχαν πάνω από 100 συμμετοχές, αλλά συμπεριέλαβε κανονικά στον αστέρα της ομάδας, επιθετικό Χαμζά Αλ Νταρντούρ της τοπικής Αλ Χουσείν, Χαρισματικός σκόρερ με 32 γκολ σε 106 συμμετοχές με τους «Ιππότες».

Η Σερβία λογικά έχει στο μυαλό της τον αγώνα με τη Βουλγαρία και όχι το ματς με την Ιορδανία, στο οποίο οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα παίξει με πειραματική ενδεκάδα. Σε κάθε περίπτωση λόγω του τεράστιου χάσματος ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων, περιμένω μεν να κερδίσουν οι Σέρβοι αλλά να φερθούν «ιπποτικά» απέναντι στους «Ιππότες» της Ιορδανίας. Το σκορ να μην ξεφύγει αλλά να κερδίσουν και περισσότερα κόρνερ (επιλογή για να βγει αξιοπρεπής απόδοση). 

Πρόταση πονταρίσματος

1 & Under 4,5 & περισσ. κόρνερ Σερβία (Bet Builder)
Σερβία
Ιορδανία
16/06
21:30
ΟΧΙ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ