Loutseskou2.jpg

Πόσο πιο χάλια είναι η Λαμία;

10:35 | 10 Δεκ 2021 2 min read
10:35 | 10/12/2021 2 min read
Loutseskou2.jpg

Οριακά άντεξα χτες να δω το ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ με τους ερασιτέχνες της Λίνκολν. Άντεξα οριακά διότι βαρέθηκα με το «θέαμα» που έβλεπα, το οποίο επιβεβαίωσε την κακή κατάσταση του ΠΑΟΚ. Μία ομάδα βασικά σκασμένη, με πάσης φύσεως προβλήματα, τα οποία αποτυπώνονται συνεχώς στο γήπεδο. Βλέποντας το παιχνίδι μού δημιουργήθηκε μεταξύ άλλων και μία απορία. Για ποιο λόγο μπήκε αλλαγή ο Μπίσεσβαρ, σε ένα ματς το οποίο είχε κριθεί; Πολλά τα ερωτηματικά, αλλά για ποιο λόγο να εκτίθεται έτσι άκομψα ο παίκτης όταν αποδεδειγμένα δεν είναι καλά;

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ η Λαμία. Τα τελευταία χρόνια η Λαμία μέσα στην Τούμπα φεύγει με βαρύ σκορ εις βάρος της. Τέσσερα πέρυσι, τρία πρόπερσι και πάει λέγοντας. Το θέμα φέτος είναι πόσο πιο χάλια είναι αυτή η Λαμία σε σχέση με τους ερασιτέχνες βενζινοπώλες της Λίνκολν που είδαμε; Αλλά πόσο πιο χάλια είναι και σε σχέση με τον ΠΑΟΚ την παρούσα χρονική στιγμή; Δε νομίζω ότι είναι για 3-4 γκολ όπως τις προηγούμενες χρονιές.

Αν σφάλω σε αυτές τις συγκρίσεις που κάνω, θα δείξει σύντομα. Θα τις στηρίξω, πάντως, στοιχηματικά στο χάντικαπ υπέρ της Λαμίας. Για να χάσω θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να κερδίσει με 3 γκολ διαφορά, σε μία άδεια Τούμπα (που ίσως είναι και καλύτερα), έχοντας να διαχειριστεί μπόλικες απουσίες (αν και πόσο χειρότερα θα πάνε όσοι τους αντικαταστήσουν;) και την κακή του κατάσταση.

Πρόταση πονταρίσματος

2 (+2 Α.Η.)
Π.Α.Ο.Κ.
Λαμία
12/12
17:15
2 1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ