Βάλε ένα!.png

Βάλε ένα!

21:02 | 02 Απρ 2026 2 min read
21:02 | 02/04/2026 2 min read
Βάλε ένα!.png

Ωραίος Tatum χθες, έκανε αυτό που έπρεπε. Θέλαμε 22π., έβαλε 25π., μας πλήρωσε και πάμε παρακάτω. Πάλι καλά που οι Heat έπαιζαν σε μια ταχύτητα. Την έκτη. Και το ματς είχε "τρελό" ρυθμό και έτρωγαν σταθερά. Το αφήνουμε πίσω μας και σήμερα πάμε σε ένα ωραίο... ρίσκο.

Δεν είναι τόσο μπασκετικό το σημείο, όσο στατιστική και λογική. Και εξηγούμαι. Πάμε στο Josh Green Over 2.5π., μαζί φυσικά με την 🎉Σούπερ ERROR440 προσφορά* χωρίς κατάθεση!

Το όριο είναι μικρό. Είναι ένα όριο όπου θέλουμε ο παίχτης να σκοράρει 1 τρίποντο. Και ναι, είναι αρκετά εφικτό. Όσοι τον ξέρετε τον Josh Green, είναι ένας παίχτης που θα μπει, θα πάρει 2-3 τρίποντα και ότι βάλει. Αυτό ήταν το παιχνίδι του και στο Dallas, αυτό είναι το παιχνίδι του και στο Charlotte. Στα 16΄ που παίζει, μπαίνει, ρίχνει 2.5 τρίποντα/παιχνίδι και έχει 35/52 Over 0.5 εύστοχο 3π.

Κοινώς, έχει 35/52 Over 2.5π. στα παιχνίδια του φέτος. Στο τελευταίο με τους Nets έβαλε 1, σκόραρε 3π. 5/10 Over 2.5π. έχει εσχάτως. Δεν είναι και το πιο βολικό ματσάρισμα σε spot-up σουτέρ, η άμυνα των Suns, όμως αξίζει.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

👉 Το Twitter (X) μου

👉 Το Instagram μου

👉 Το Facebook μου

Πρόταση πονταρίσματος

Josh Green Over 2.5π.
Charlotte Horne.
Phoenix Suns
03/04
02:00
O
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ