Τουρνουά σκληρής επιφάνειας σε indoors στην Ανζέ και μπροστά στους συμπατριώτες της η Γαλλίδα, Αμαντίν Μονό συνεχίζει στον δεύτερο γύρο και θα αντιμετωπίσει τη Ζεϊνέπ Σονμέζ. Δύο 23χρονες παίκτριες, η Μονό βρίσκεται στο Νο. 433 του κόσμου και η Σονμέζ στο Νο. 115. Η Γαλλίδα συμμετείχε στα προκριματικά, αποκλείστηκε, όμως παρέμεινε στη διοργάνωση ως lucky loser, καθώς προέκυψαν αποχωρήσεις λόγω τραυματισμών.
Κατάφερε να νικήσει τη Λίλι Μιγιαζάκι με 6/2, 6/3, αλλά το επόμενο ματς αναμένεται να είναι αρκετά πιο δύσκολο. Η Σονμέζ είναι ότι καλύτερο έχουμε δει από το τουρκικό τένις, μια παίκτρια που δεν απέχει από το υψηλό επίπεδο και φέτος το απέδειξε νικώντας μεταξύ άλλων τις Σάκκαρη, Τάουσον και Σάσνοβιτς. Έκανε διακοπές 15 ημερών το Νοέμβριο και ουσιαστικά από την Ανζέ ξεκινά τη νέα σεζόν.
Απόλυτη Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 250 Δώρα*
Στην πρεμιέρα έπαιξε τρία σετ με τη Βικτόρια Κασίντσεβα. Ξεκίνησε με λάθη, αλλά στη συνέχεια βρήκε λύσεις κι έφτασε στην ανατροπή. Λογικά θα είναι βελτιωμένη μετά από κάθε αγώνα. Είναι ποιοτικότερη από τη Μονό, αμύνεται καλύτερα και μπορεί να προκριθεί καλύπτοντας το χάντικαπ.