papi.JPG

Οι δυσκολίες των απουσιών

10:04 | 30 Δεκ 2021 1 min read
10:04 | 30/12/2021 1 min read
papi.JPG

Δεν επιβεβαίωσε την πρόταση της χθεσινής στήλης ο Βαγγέλης Μάντζαρης, καθώς ο ΠΑΟΚ έμεινε χαμηλά στο σκορ και κατά συνέπεια και ο Έλληνας γκαρντ χαμηλά στις ασίστ, ενώ δεν πήρε και τα ριμπάουντ που περίμενα κόντρα στους βραχύσωμους αντίπαλους γκαρντ.

Πάμε στα σημερινά, όπου θα ασχοληθώ με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις. Οι «πράσινοι» έχουν πολλές απουσίες, καθώς έχουν χτυπηθεί από κορονοϊό. Λείπουν οι Νέντοβιτς, Έβανς, Κασελάκης και Σαντ Ρος, ενώ στον πάγκο θα είναι ο Σίμτσακ και όχι ο ασθενής Πρίφτης. Έτσι, μαζί με τους νεαρούς Μαντζούκα και Αβδάλα, ο Παναθηναϊκός θα έχει στη σύνθεσή του εννιά παίκτες.

Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γενικά, δεν θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα πέσει αμαχητί, καθώς ακόμα και έτσι στο ΟΑΚΑ έχει τη δυναμική για να χτυπήσει ματς. Αυτό που πιστεύω είναι ότι παρά το γεγονός ότι η Ζαλγκίρις γενικά δυσκολεύεται επιθετικά, σήμερα θα βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τους 75 πόντους. Η λειψανδρία του Παναθηναϊκού θα τον αναγκάσει να μην είναι τόσο σκληρός στην άμυνα, ενώ η ζώνη που θα παίξει λογικά ο Σίμτσακ, θα δώσει αρκετά ελεύθερα σουτ στους Λιθουανούς. Πάμε λοιπόν με το Over 75.5 της Ζαλγκίρις σε απόδοση 1.83.

Πρόταση πονταρίσματος

Ζαλγκίρις Over 75.5
Παναθηναϊκός
Ζαλγκίρις
30/12
21:00
ΑΝΑΒΟΛΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ