Καλημέρα σε όλη την παρέα του Foxbet! Σήμερα έχουμε τη σέντρα της πρώτης αγωνιστικής στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ. Δύσκολα ματς εκεί, απ’ όπου θα αντλήσουμε μία ιδιαίτερη επιλογή, ενώ θα κρατήσουμε και ένα εξ αναβολής ματς από Πρωτάθλημα.
Ξεκίνημα από εκεί και την ελβετική Λίγκα, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της τέταρτης αγωνιστικής, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Λουγκάνο με τη Σεν Γκάλεν. Εδώ ή κάτι ξέρουν οι μπουκ, που δεν γνωρίζουμε εμείς, είτε έχουν κάνει λάθος. Δεν γίνεται η πρωτοπόρος που είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αήττητη ακόμα στο Πρωτάθλημα (6-1-0), να υπερβαίνει την τιμή του διπλασιασμού ο άσος της. Κόντρα μάλιστα σε μία Σεν Γκάλεν, που βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, με τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία και μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα. Χωρίς πολλά – πολλά, από την στιγμή που ο άσος προσφέρεται σε αυτά τα επίπεδα, θα τον τιμήσουμε.
Τέλος, πάμε και στο πιο hot ματς της πρώτης αγωνιστικής στο Γιουρόπα Λιγκ, που δεν είναι άλλο, από το Μίλαν – Μπενφίκα. Αήττητοι οι γηπεδούχοι σε τέσσερα ματς στη σεζόν (2-2-0), προερχόμενοι από δύο σερί ισοπαλίες, σε δύσκολα εκτός έδρας ντέρμπι με Γιουβέντους και Λάτσιο. Από την άλλη, η Μπενφίκα σε σύνολο 12 αγώνων, μετράει μόλις μία ήττα, στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, στην έδρα της Σεν Γκάλεν για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Από εκεί και πέρα, προέρχεται από εφτά σερί νίκες, όπου σε όλες πέτυχε 2+ γκολ. Από την άλλη, η Μίλαν σκόραρε και στα τέσσερα παιχνίδια της. Συνεπώς βρίσκουμε ενδιαφέρον στη Super* ενισχυμένη της Novibet, που αναφέρει από ένα σουτ στην εστία για τους φορ της κάθε ομάδας, Ράμος και Παυλίδη, σε συνδυασμό με το αμφίσκορο φυσικά.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις