Παιχνίδι με λίγα γκολ στο Περιστέρι

12:36 | 30 Αυγ 2026 2 min read
ΠΑΟΚ.jpg ΠΑΟΚ.jpg

Η διαχείριση της χρονιάς γίνεται όλο και πιο δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Μπραν. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν εκτός League Phase Conference League, φωνάζοντας δικαιολογημένα για τη διαιτησία της ρεβάνς της Νορβηγίας, οπότε θα πρέπει να περιοριστούν για όλο το 2026/27 στις εγχώριες διοργανώσεις. Επόμενη αποστολή της ομάδας του κόουτς Λίσι είναι η έξοδος στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο. Πρέπει, σε αυτό το παιχνίδι, να βρει την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει μετά τη μεσοβδόμαδη, κακή, εξέλιξη και να κάνει το 2/2 στη Stoiximan Super League.

Στην πρεμιέρα της Τούμπας, πάντως, απέναντι στον Λεβαδειακό έβγαλε παραγωγικότητα και έφτασε σε εύκολη επικράτηση με 4-0. Ψυχολογικό πουσάρισμα αποτελεί η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην προπόνηση της ομάδας, με σκοπό να σηματοδοτήσει μία νέα αρχή για τους φιλοξενούμενους. Σημαντική είναι η μεταγραφική προσθήκη του Ούγκρετσιτς (ΜΕ), υπολογίζεται ξανά ο αρχηγικός Ζίβκοβιτς (ΜΕ), όμως η απουσία του Λουσέ (Μ) προστίθεται σε αυτές των Μεϊτέ (Μ) και Καμαρά (Μ). Για τον Ατρόμητο, η εμφάνιση στο Φάληρο, την 1η αγωνιστική, δεν ήταν κακή. Ο γκολκίπερ Χουτεσιώτης υπήρξε εξαιρετικός, έπιασε πέναλτι μεταξύ άλλων, ωστόσο η ήττα από τους Πειραιώτες ήρθε με 1-0.

Οι Μουντές (Α), Λύρατζης (Α) και Τσιγγάρας (Μ) δεν υπολογίζονται στο πλάνο του κόουτς Κέρκεζ. Δεν είναι απλά τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, που πρέπει να σκοράρει στο Περιστέρι για να πάρει αποτέλεσμα (τη νίκη δηλαδή). Ο Ατρόμητος έχει την έδρα και ως εφόδιο τη σωματική και ψυχολογική κόπωση του φαβορί από την εξέλιξη των πραγμάτων στη Νορβηγία. Πρόκειται για παιχνίδι που θα κριθεί στη λεπτομέρεια και ίσως στο γκολ. Έχει ρίσκο το Under 2,5, αλλά ποντάρεται ως αουτσάιντερ ενδεχόμενο στην αγορά του συνολικού αριθμού τερμάτων μαζί με μια 🌟Συγκλονιστική προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση στην Elabet!

Πρόταση πονταρίσματος

Under 2,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ