Σπάει... καρδιές ο ΠΑΟΚ.jpg

Σπάει... καρδιές ο ΠΑΟΚ

10:27 | 24 Αυγ 2023 2 min read
10:27 | 24/08/2023 2 min read
Σπάει... καρδιές ο ΠΑΟΚ.jpg

Το ματς του Παναθηναϊκού είχε την εικόνα που περιμέναμε αναφορικά με τα γκολ, αλλά όχι όσα κόρνερ έπρεπε (6 έναντι 9), ενώ η Ουντερχάκινγκ ήρθε ισόπαλη, οπότε επιστράφηκε το ποντάρισμα. Στο ίδιο τέμπο και σήμερα, με διπλή επιλογή από το Κόνφερενς Λιγκ.

Χαρτς - ΠΑΟΚ (21:45)
Φαινομενικά η πρόκριση της Χαρτς επί της Ρόζενμποργκ ήταν θετικό νέο για το «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς οι Σκωτσέζοι έχουν δώσει πάνω-κάτω τα ίδια επίσημα ματς με αυτόν, σε αντίθεση με τους Νορβηγούς που είναι στο πικ της σεζόν τους. Βέβαια δεν πρέπει να υποτιμηθούν οι «καρδιές», που είναι αήττητες εντός μέχρι τώρα (2-1-0). Ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί αισθητά στο αμυντικό σκέλος και μετρά τρία διαδοχικά ματς, σε όλες τις διοργανώσεις, στα οποία δεν δέχτηκε γκολ. Διαθέτει σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ, από τη μέση και μπροστά, οπότε είναι το λογικό φαβορί. Ο λόγος της κάλυψης στο διπλό έχει να κάνει με τις απουσίες της ομάδας του Λουτσέσκου, των νεοφερμένων Μπαμπά, Οζντόεφ, Σαμάτα, αλλά και το ότι μια ισοπαλία ενδέχεται να βολέψει τον ΠΑΟΚ, ενόψει της ρεβάνς. Στο διπλό λοιπόν, με το παρακάτω ασιατικό.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 500 Δώρα* από τη Stoiximan!
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαρούλ - Ελσίνκι (20:00)
Σοβαρή η Φαρούλ, του «θρύλου» Γκεόργκι Χάτζι, στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο της Φλόρα Ταλίν, με δύο νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ (3-0 εντός και 2-0 στην Εστονία). Εσχάτως αδιαφορεί για το πρωτάθλημα Ρουμανίας, όπου μετρά τρεις διαδοχικές ήττες, τα δίνει όλα για την πρόκριση στους ομίλους. Σε χαμηλές πτήσεις η Ελσίνκι, πέρασε με τα χίλια ζόρια την αδύναμη Λαρν από το Βόρεια Ιρλανδία στον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Έκτοτε όμως μετρά δύο αποκλεισμούς, από τη Μόλντε και την Καραμπάγκ, γι' αυτό έχει «υποβιβαστεί» στο Κόνφερενς Λιγκ. Ηττήθηκε και στα τρία φετινά εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της. Θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα.

 

Πρόταση πονταρίσματος

2 (-0.25 Α.Η.)
Χαρτς
ΠΑΟΚ
24/08
21:45
1 2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
1 (-0.75 Α.Η.)
Φαρούλ
Ελσίνκι
24/08
20:00
2 1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ