Μπρος στα κάλλη, είναι ο... Μπόνο.png

Μπρος στα κάλλη, είναι ο... Μπόνο

08:54 | 27 Νοε 2022 2 min read
08:54 | 27/11/2022 2 min read
Μπρος στα κάλλη, είναι ο... Μπόνο.png

Αντί για «τρία λιοντάρια» προχτές μπήκαν στο ματς «τρία γατάκια», σε αντίθεση με ότι έγινε στην πρεμιέρα για την Αγγλία, θέλω να πιστεύω πως ήταν απλά για να μη δυσαρεστήσουν τους φίλους και συμμάχους των ΗΠΑ, θα δείξει στη συνέχεια. Ρεπό χτες, πέρασαν όλα τα φαβορί (εκτός από την Τυνησία που... σίγα το φαβορί). Θα γίνει το ίδιο σήμερα;

Βέλγιο – Μαρόκο
Το Βέλγιο είχε προταθεί από τη στήλη κόντρα στον Καναδά και παρ' ότι επιβεβαιώθηκε το προγνωστικό, το μετανιώσαμε βάσει όσων είδαμε στον αγωνιστικό χώρο. Πολλά λάθη στην άμυνα από την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, με τον Καναδά να φτάνει για... πλάκα στην περιοχή των Βέλγων και απλά να μη διαθέτει τον παίκτη που θα μπορούσε να το αξιοποιήσει. Η δήλωση του Ντε Μπρούινε στο τέλος του αγώνα ήταν χαρακτηριστική, που είπε πως δεν άξιζε το βραβείο του MVP. Θα είναι πάλι τόσο κακό το Βέλγιο; Αυτή είναι η κρίσιμη ερώτηση για το αποψινό ματς. Πιστεύουμε πως θα βελτιωθεί, τουλάχιστον στο δημιουργικό-επιθετικό σκέλος, πίσω όμως δύσκολα, αφού οι ίδιοι θα παίξουν, στο ίδιο σύστημα.

Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.5
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.6
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.8
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μαρόκο έπαιξε με αυταπάρνηση κόντρα στην προηγούμενη φιναλίστ Μουντιάλ, Κροατία, ουσιαστικά πήρε αυτό που ήθελε (0-0) έστω κι αν η αντίπαλος ήταν λίγο καλύτερη. Στόχος η ισοπαλία και στο αποψινό, ώστε να τα δώσει όλα για όλα για την πρόκριση την 3η αγωνιστική με τον Καναδά. Δύο στοιχεία με κάνουν να πάω στην κόντρα του φαβορί, το πρώτο είναι πως υπάρχει ο τερματοφύλακας Μπόνο, που φέτος στην απογοητευτική Σεβίλλη έχει ανταπεξέλθει αρκετές φορές σε ρόλο «σωτήρα», δηλαδή στο να κάνει εξαιρετική εμφάνιση και να καλύπτει τις αδυναμίες της άμυνας και το δεύτερο πως μεσοεπιθετικά υπάρχει ποιότητα, με παίκτες όπως οι Ζιγές και Εν Νεσίρι, σε αντίθεση με τον Καναδά, που μπορούν να αξιοποιήσουν πιθανή αστάθεια και λάθη της βελγικής αμυντικής τριάδας.

Όλα αυτά βέβαια στη θεωρία, μένει να δούμε τι θα συμβεί και στην πράξη, σε λίγες ώρες. Πάμε προς Μαρόκο, με κάλυψη και συγκρατημένο ποντάρισμα.

Πρόταση πονταρίσματος

2 (+0,25 Α.Η.)
Βέλγιο
Μαρόκο
27/11
15:00
0 2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ