nikola-jokic.jpg

Παιχνίδι με τις ασίστ παικτών

13:54 | 03 Φεβ 2026 2 min read
13:54 | 03/02/2026 2 min read
nikola-jokic.jpg

Επαληθεύτηκε το ένα από τα δύο (με απόδοση 2.62) ποδοσφαιρικά ειδικά παικτών από τον τελικό του Σούπερ Καπ Βραζιλίας και έτσι βγήκε οριακό κέρδος. Απόψε επιστρέφουμε στην δράση του ΝΒΑ. Έχω ξεχωρίσει δύο καλές περιπτώσεις με ασίστ παικτών.

Οι Πίστονς διαπρέπουν φέτος και όχι τυχαία έχουν το 2ο καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ. Υποδειγματικά τα νούμερα τους στην άμυνα και παρότι είναι η ομάδα που επιτρέπει τις λιγότερες ασίστ στους αντιπάλους της θα στηρίξω τον μετρ του είδους, Νίκολα Γιόκιτς με το Over 7.5 ασίστ.

Ο Σέρβος έχει επιστρέψει από τραυματισμό εδώ και δύο αγώνες, μοιράζοντας 5 και 8 σε 25 και 29 λεπτά αντίστοιχα κόντρα σε Κλίπερς και Θάντερ. Απόψε περιμένω να παίξει πάνω από 30 λεπτά. Εντυπωσιακά τα νούμερα του και φέτος. Μιλάμε για τον κορυφαίο δημιουργό στο ΝΒΑ με 10.7 ασίστ μ.ο. έχοντας 17.5 potential μ.ο.

Ανεξαρτήτως χρόνου συμμετοχής μετράει 29/34 Over 7.5 ασίστ. Εκτός έδρας συγκεκριμένα έχει 15/17 Over 7.5 ενώ στα παιχνίδια που έλειψε ο Άαρον Γκόρντον (τραυματίας απόψε) φέτος ο Γιόκιτς μετράει 18/21 Over 7.5 (με 10.7 μ.ο.).

Άλλος ένας ευνοϊκός παράγοντας είναι η θετική προϊστορία, καθώς στα 9/10 τελευταία ματς εναντίον των Πίστονς ξεπέρασε το όριο, δίνοντας 15, 8, 16, 9, 8, 10, 9, 8, 11 και 11.

Καλή περίπτωση θεωρώ και το Over 7.5 ασίστ του Αζάια Κολιέρ. Μιλάμε για τον αναπληρωματικό Point Guard των Τζαζ, που απόψε θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στον τομέα της δημιουργίας (και παραπάνω χρόνο συμμετοχής) λόγω της απουσίας του βασικού PG, Keyonte George (6.6 ασίστ μ.ο.).

Επιπλέον, θα λείψε και ο βασικός Center, Jusuf Nurkic, που τυγχάνει να είναι εξαιρετικός πασέρ και τρίτος καλύτερος δημιουργός της ομάδας με 4.9 ασίστ μ.ο.

Ο Collier πρωτοστατεί στον τομέα της δημιουργίας με 6.7 ασίστ μ.ο. σε 12.4 potential μ.ο. Στα 3 προηγούμενα φετινά ματς που έλειψε ο George ο Collier είχε 7, 9 και 10 ασίστ με 12, 15 και 21 potential!

Στα δύο τελευταία (9 και 10 ασίστ) εκτός του George έλειψε και ο Nurkic. Το όριο των 7.5 το ξεπέρασε εύκολα στο προηγούμενο φετινό εναντίον των Πέισερς μοιράζοντας 11 τελικές πάσες σε ένα ματς που έπαιξε τόσο ο George όσο και ο Nurkic. Συνδυάζουμε και τις δύο επιλογές με 💪ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

👉 Το Facebook μου

👉 Το Twitter (X) μου

👉 Το Instagram μου

Πρόταση πονταρίσματος

Jokic Over 7.5 ασίστ
Detroit Pistons
Denver Nuggets
04/02
02:00
4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Collier Over 7.5 ασίστ
Indiana Pacers
Utah Jazz
04/02
02:00
22
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ