Σύγκριση Εταιριών

Το Head 2 Head στοιχηματικών εταιριών είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο που δημιούργησε η ομάδα του Foxbet, μέσω του οποίου μπορείτε να προσθέσετε μέχρι 3 εταιρίες και να συγκρίνετε τις υπηρεσίες τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε από το μενού τις εταιρίες που σας ενδιαφέρουν και αυτόματα θα εμφανιστεί ο πίνακας με όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα πριν γίνετε μέλος σε έναν bookmaker.

Οι 3 σημαντικότεροι παράγοντες στην επιλογή στοιχηματικής εταιρίας

Λαμβάνουμε πολλά μηνύματα από παίκτες που προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα “σε ποια στοιχηματική εταιρία να γραφτώ”. Το Head 2 Head δημιουργήθηκε για να λύσει αυτό το πρόβλημα, ωστόσο δεν έχει αξία αν δεν αναφέρουμε ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να προσέξετε κατά την σύγκριση 2 ή περισσότερων στοιχηματικών εταιριών. Ας δούμε τους 3 πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε.

Aποδόσεις

Πρόκειται για τον παράγοντα που πρέπει να έχει την μεγαλύτερη βαρύτητα στην λήψη απόφασης. Η υψηλή γκανιότα σημαίνει πως σε βάθος χρόνου επηρεάζεται αρνητικά το κεφάλαιο σας. Επιπλέον δεν παίρνετε την μέγιστη αξία από τα στοιχήματα και άρα δεν έχετε τα κέρδη που θα είχατε αν παίζατε σε εταιρία με υψηλότερες αποδόσεις. Από την άλλη πλευρά είναι πολύ μεγαλύτερες οι απώλειες σε περίπτωση που υπάρχει αρνητικό πρόσημο. Η συμβουλής μας είναι να έχετε λογαριασμό σε περισσότερες από μία εταιρίες καθώς άλλες έχουν υψηλότερες αποδόσεις στα over/under, άλλες στα ειδικά στοιχήματα, άλλες στην Σούπερ Λιγκ, άλλες στο ισπανικό πρωτάθλημα κοκ.

Bonus και προσφορές

Πάνω-κάτω, οι στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα έχουν το ίδιο μπόνους εγγραφής σε ότι αφορά το χρηματικό ποσό που προσφέρουν. Εκεί που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα είναι στην ελάχιστη απόδοση και στο rollover. Δυστυχώς, λόγω του Κανονισμού Εμπορικής Επικοινωνίας δεν μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τις προσφορές των στοιχηματικών, καθώς σύμφωνα με την νομοθεσία θα πρέπει πρώτα να γίνετε μέλος της εταιρίας.

Ταχύτητα πληρωμών

Αν μια εταιρία έχει ποικιλία από τρόπους συναλλαγών είναι μεν σημαντικό, αλλά δεν σημαίνει τίποτα αν η εταιρία καθυστερεί να πληρώσει τα κέρδη. Για να έχετε μια εικόνα για τους χρόνους αναλήψεων σας ενημερώνουμε πως πλέον ο χρόνος αποπληρωμής σε Skrill – Neteller είναι μέγιστο 24 ώρες, σε Paysafe μέγιστο 12 ώρες, σε τραπεζικές κάρτες 2 ημέρες και μέσω τραπεζικού εμβάσματος 3-4 ημέρες.

Οι υπόλοιποι παράγοντες

Εκτός από τα παραπάνω θα πρέπει να ελέγξετε και παράγοντες όπως ο αριθμός των προσφερόμενων στοιχηματικών αγορών, αν υπάρχουν όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες (cash-out, live streaming, κλπ), τα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η εκάστοτε στοιχηματική εταιρίας και την ποιότητα του τμήματος εξυπηρέτησης. Μπορεί να μην είναι η top παράγοντες, είναι όμως εξίσου σημαντικοί και θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν στην σύγκριση των στοιχηματικών εταιριών.