Αυστρία - Πολωνία
03/07 - 19:00
ΤΕΛΙΚΟ
77–123 (-)
Q116-24 Q212-29 Q329-28 Q420-42
#4 Η Η Η Η

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ

Ν Η Η Ν Η #1
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα: 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου των European Qualifiers του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027 που αποτελείται από Πολωνία, Αυστρία, Ολλανδία και Λετονία – Οι τρεις πρώτοι του ομίλου συνεχίζουν στην επόμενη φάση 
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
2 (-15.5) 2.05
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Αυστρία - Πολωνία Προγνωστικά

Η Πολωνία θέλει να πάει με 6-0 στην επόμενη φάση, η διαφορά ποιότητας της από την Αυστρία είναι δεδομένη, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν και σημαντικές απουσίες. Νομίζω ότι οι φιλοξενούμενοι, όχι μόνο θα περάσουν από τη Βιέννη, αλλά θα το κάνουν και άνετα, πάμε με το -15.5 τους. 
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ 2 (-15.5)
Ποντάρισμα: 10.00 Κέρδος: +10.50
2.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυστρία - Πολωνία Ανάλυση

Αυστρία

Η Η Η Η

Ανάλυση

Στο τελευταίο της παιχνίδι (1/3) πήρε ένα σημαντικό διπλό στην έδρα της Ολλανδίας, με 87-88 (Σοτ 19π., Σλουχ, Έρσεκ και Βουγιόσεβιτς 15π.) για να μείνει ζωντανή όσον αφορά την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Το ρεκόρ της είναι στο 1-3, όσο και της Λετονίας στην έδρα της οποίας πηγαίνει την τελευταία αγωνιστική, έχοντας χάσει με 68-86 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Λιγοστές οι ελπίδες της, αλλά θα παλέψει αρχής γενομένης από σήμερα, κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει περισσότερη ποιότητα και εμπειρία, βέβαια. Πολύ σημαντική η απουσία του πρώτου σκόρερ Βουγιόσεβιτς (19.8π στα προκριματικά), ο οποίος δήλωσε μη διαθέσιμος για λόγους ξεκούρασης, σε αυτό το «παράθυρο». Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νάγκλιτς, δεν υπολογίζει επίσης στις υπηρεσίες των σημαντικών Σοτ και Έρσεκ. 

Πολωνία

Ν Η Η Ν Η

Ανάλυση

Δεν έχει αφήσει πολλά περιθώρια στους αντιπάλους της, με την εικόνα που έχει ως τώρα στα προκριματικά, ούσα στο 4-0, πρώτη στον όμιλο και με στόχο να πάει με 6-0 στην επόμενη φάση. Αφού πέρασε με 82-84 από την έδρα της Λετονίας στο προηγούμενο «παράθυρο», τη «διέλυσε» στη συνέχεια στο γήπεδο της με 92-72 (Λόιντ 21π., Σοκολόφσκι 20π.), καλείται να κάνει το καθήκον της απόψε και με την Ολλανδία την τελευταία αγωνιστική, για το 6/6. Ο «νατουραλιζέ» Λόιντ, δε θα είναι στη διάθεση του κόουτς Μίλισιτς για τα παιχνίδια, ο οποίος θα έχει μαζί του τους εξής 13 παίκτες για απόψε: Μπαλτσερόφσκι, Κολέντα, Λαζίνσκι, Μίχαλακ, Ολέζνιτσακ, Πίσλα, Πονίτκα, Πλούτα, Σοκολόφσκι, Σούμερ, Ουρμπάνιακ, Ζισκόφσκι και Ζολνιέρεβιτς. 

Αυστρία - Πολωνία Πεντάδες

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
16.00
2
1.02

Αυστρία - Πολωνία Προιστορία

Βαθμολογία Προκριματικά Μουντομπάσκετ

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 64