Ανάλυση: Η ΑΕΡ Αφάντου επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στο δημοτικό στάδιο Ρόδου, υποχρεώνοντας τον «γηραιό» στην πρώτη του εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα. Ανώτεροι και πιο παθιασμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι σε έναν «άχρωμο» και δίχως ίχνος φαντασίας στο παιχνίδι του «γηραιό», οποίος δεν έδειξε τίποτα το αξιόλογο στον αγωνιστικό χώρο. Στο 56' μετά από σουτ του Τρόκα και ασταθή επέμβαση του Μπλατσιώτη, η μπάλα στρώθηκε στον Λαθούρη, που με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Αφαντενούς, οι οποίοι κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε. Στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές μετράει δύο νίκες, αλλά η μία στα χαρτιά (3-0 ά.α με τη Ρόδο). Στο -3 από την ζώνη των πλέι οφ.
Ανάλυση: Υποδέχθηκε τον ΑΟ Καρύστου στο ευβοϊκό ντέρμπι, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 59’, όταν ο Κοροβέσης ευστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Η απάντηση του Αμαρυνθιακού ήρθε επτά λεπτά αργότερα, στο 66’, με τον Μαρούδα να ισοφαρίζει επίσης με πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, παρά τις χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στις τελευταίες έξι αγωνιστικές μετράει μόλις μία νίκη (1-2-3) και μολονότι δείχνει πιο ανταγωνιστικός, δυσκολεύεται να πάρει θετικά αποτελέσματα. Στο -11 από την ζώνη των πλέι οφ, εκτός έδρας έχει κάκιστη συγκομιδή βαθμών με απολογισμό 1-0-6 και 7-12 τέρματα.
Η ΑΕΡ Αφάντου δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της όσο θα ήθελε, παρουσιάζοντας προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι. Βελτιωμένος ο Αμαρυνθιακός, αλλά κι αυτός σκοράρει πολύ δύσκολα. Ισορροπημένο το ματς χωρίς φαβορί. Πιθανή η ισοπαλία.
Η ΑΕΡ Αφάντου δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την έδρα της όσο θα ήθελε, παρουσιάζοντας προβλήματα στο επιθετικό κομμάτι. Βελτιωμένος ο Αμαρυνθιακός, αλλά κι αυτός σκοράρει πολύ δύσκολα. Ισορροπημένο το ματς χωρίς φαβορί. Πιθανή η ισοπαλία.