Α΄ Γύρος:
Μπενφίκα - Γκραν Κανάρια 61 - 98 Σχόλια: 8ος όμιλος (Λε Μαν, Γκραν Κανάρια, Μπενφίκα, Σουμπότιτσα). Ο πρώτος κάθε ομίλου θα περάσει απευθείας στη φάση των 16, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα παίξουν με πλεονέκτημα και μειονέκτημα έδρας αντίστοιχα, στα play-in σε σειρά Best of 3.
Α΄ Γύρος:
Μπενφίκα - Γκραν Κανάρια 61 - 98 Σχόλια: 8ος όμιλος (Λε Μαν, Γκραν Κανάρια, Μπενφίκα, Σουμπότιτσα). Ο πρώτος κάθε ομίλου θα περάσει απευθείας στη φάση των 16, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα παίξουν με πλεονέκτημα και μειονέκτημα έδρας αντίστοιχα, στα play-in σε σειρά Best of 3.
Ανάλυση: Πριν από τη διακοπή, πήγε στη Γαλλία και με μία μεγάλη ανατροπή, πέρασε με 88-90 και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο. Κόντρα στη Λε Μαν, είχε 25 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Σάλβο είχε 19 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Πελός είχε 14 πόντους. Στο πρωτάθλημα, είναι σε κάκιστη κατάσταση με 3 σερί ήττες και έχασε τελευταία και από το Μπιλμπάο με 79-72. Εκεί ο Μπρουσίνο είχε 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ οι Λαμπιρί και Ουόνγκ είχαν από 10 πόντους έκαστος. Αγωνιστικά, εκτός αναμένονται να είναι και πάλι οι Χεϊνόνεν και Μιτέο, αλλά και πάλι το παιχνίδι είναι αδιάφορο βαθμολογικά και σίγουρα θα δώσει χρόνο και σε παίκτες που είναι εκτός βασικού ροτέισον.
Ανάλυση: Με μία νίκη σε πέντε παιχνίδια η Μπενφίκα ψάχνει ένα θαύμα για να μην αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων. Για να περάσει ως 3η, θέλει νίκη μέσα στα Κανάρια Νησιά και παράλληλα ήττα της Λε Μαν από την Σουμπότιτσα στη Γαλλία. Μέσα στη Σερβία, έχασε με 99-69 από τη Σουμπότιτσα, με τον Κράνταλ να έχει 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, τον Ντζιέβα να έχει 12 πόντους, ενώ οι Μπρουσάρντ και Σουέινγκ είχαν από 10 πόντους έκαστος. Βέβαια εντός συνόρων έχει ρεκόρ 7-0 στο πρωτάθλημα, αλλά στο κύπελλο Πορτογαλίας, αποκλείστηκε από την Μπράγκα με 81-82. Εκεί ο Ντζιέβα είχε 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο ΜακΚουέν είχε 13 πόντους, ενώ ο Μπεν Ρομντάνε είχε 11 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Αγωνιστικά μεγάλα προβλήματα δεν έχει ο Νολμπέρο Άλβες.