Πρέστον - Μπέρμιγχαμ
21/10 - 21:45
ΤΕΛΙΚΟ
0–1 (-)
#14 Ν Ι Ι Ν Η

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Ν Η Ι Ι Η #10
Deepdale (23,408) Αίθριος 180 χλμ. Κωδ. 862
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
1 DNB 2.05
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Πρέστον - Μπέρμιγχαμ Προγνωστικά

Το μάτι πέφτει αμέσως αριστερά. Υπερβολικός ο άσος στο 2,90-3,00, για μια Πρέστον που εντυπωσιάζει και μέσα στην έδρα της ειδικότερα τρέχει ρεκόρ 3-2-0. Σημειώνεται πως έχει κερδίσει Λέστερ και Ίπσουιτς μέσα στο «Ντίπντεϊλ». Η Μπέρμιγχαμ έχει ποιότητα και κάποια στιγμή θα ξυπνήσει, η Πρέστον όμως είναι ένας από τους... ενοχλητικούς αντιπάλους που δεν δίνουν εύκολα την ευκαιρία για αντίδραση. Στο 2,05 ο άσος χωρίς ισοπαλία (DNB).
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ 1 DNB
Ποντάρισμα: 10.00 Κέρδος: -10.00
2.05
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρέστον - Μπέρμιγχαμ Ανάλυση

Πρέστον

  • ⊙ Αήττητη εντός έδρας (3-2-0)
  • ⊙ Top-6 η άμυνά της (εννιά γκολ παθητικό)
  • ⊙ Δύο ήττες συνολικά στο πρωτάθλημα

Ανάλυση

Τέλος σε αήττητο σερί πέντε αγώνων για την Πρέστον, μετά την ήττα στην έδρα της Γουέστ Μπρομ με 2-1. Φουλ ανταγωνιστική πάντως, σε ματς γεμάτο φάσεις και στις δύο εστίες. Φωνάζει δικαίως πιθανότατα για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο πρώτο μέρος, δέχθηκε δύο γκολάρες (40’, 62’), όμως δεν πτοήθηκε. Μείωσε με τον έμπειρο φορ Σμιθ στο 78’ και είχε στη συνέχεια ευκαιρίες για την ισοφάριση. Έπεσε από την 8άδα, έχει βγάλει πάντως πολύ απαιτητικό πρόγραμμα και εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις εκπλήξεις της σεζόν, όχι μόνο λόγω βαθμολογικής συγκομιδής, αλλά και λόγω αγωνιστικής εικόνας. Χωρίς γκολ από τις 23/08 ο φορ Όσμαϊτς, που ξεκίνησε με τρία στις τρεις πρώτες αγωνιτικές.

Αγωνιστικά νέα

«Ήταν μία από τις μέρες όπου δεν μπορώ είμαι αύστηρος με τους παίκτες. Πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις, όμως ήρθαμε εδώ και ήμασταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικοί» τα λόγια του Πολ Χέκινγκμποτομ. Σταθερά στα πιτς ο μπακ/χαφ Βάλεντιν. Μακροχρόνιοι οι μπακ/χαφ Γκοτς, Μπρέιντι, ο χαφ Τόμπσον και ο φορ Κιν.

Μπέρμιγχαμ

  • ⊙ Σκοράρει στο Πρέστον για τέσσερα σερί ματς
  • ⊙ Τέσσερα σερί G/G ή Over 2,5
  • ⊙ Μία νίκη στα τελευταία εφτά

Ανάλυση

Αρχίζει να στραβώνει το κλίμα στην Μπέρμιγχαμ, μετά το 2-3 από τη Χαλ. Ήταν και οι προσδοκίες ανόδου με τις οποίες ξεκίνησε τη σεζόν, πλέον μετρά μονάχα μία νίκη στα τελευταία εφτά και υποχωρεί προς το δεύτερο μισό της βαθμολογίας. Στα του ματς, πίσω στο 11’ με το αυτογκόλ του στόπερ Ρόμπινσον, ισοφάρισε ο σταρ-επιθετικός Στάνσφιλντ στο 27’, σε κομβικό σημείο το 1-2 (45+4’). Θολωμένη στο β’ μέρος, ο Ρόμπινσον πήρε ανόητη κόκκινη κάρτα (δεύτερη φετινή) και έβαλε την ομάδα του σε μειονεκτική θέση. Με τύχη γλίτωνε το 1-3, ήρθε αυτό τελικά στο 90+3’ και την τελείωσε. Μείωσε τρία λεπτά μετά με πέναλτι ο Στάνσφιλντ. Άσφαιρος ξανά ο Φουρουχάσι, μεγάλο καλοκαιρινό απόκτημα. Υπήρξε και καταγγελία του αντίπαλου τεχνικού, Σεργκέι Γιακίροβιτς, πως ο Κρις Ντέιβις τον έβρισε, κάτι που ο ίδιος ο Ουαλός τεχνικός αρνήθηκε. Ο Γιακίροβιτς μάλιστα αρνήθηκε τη χειραψία με τον Ντέιβις.

Αγωνιστικά νέα

«Οι παλμοί ανεβαίνουν. Συμβαίνει κάθε εβδομάδα αυτό. Δυστυχώς, αυτό συνέβαλε στο να μην μου δώσει το χέρι, κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ από τότε που έγινα προπονητής. Λέει πολλά αυτό, είναι όμως αυτό που είναι» δήλωσε ο Ντέιβις αναφορικά με το συμβάν. Τιμωρημένος ο στόπερ Ρόμπινσον, σταθερά εκτός ο μπακ Λερντ, ο εξτρέμ Βίλουμσον και ο επιθετικός Ντουκς. Μακροχρόνιοι ο μπακ Μπιουκάναν και ο χαφ/εξτρέμ Ράιτ.

Πρέστον - Μπέρμιγχαμ Ενδεκάδες

Απουσίες - Επιστροφές

Πρέστον Πρέστον
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Α Pol Valentín Τραυματίας
4 3 5/0
Μ R. Brady Τραυματίας
3 11 0/0
Μ B. Potts Τραυματίας
3 11 0/0
Μ J. Thompson Τραυματίας
3 11 2/0
Ε W. Keane Τραυματίας
3 11 0/0
Μπέρμιγχαμ Μπέρμιγχαμ
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Α E. Laird Τραυματίας
3 3 5/0
Α J. Robinson Τιμωρημένος
3 0 4/0
Μ W. Willumsson Τραυματίας
3 5 0/0
Ε M. Ducksch Τραυματίας
3 4 3/0

Πρέστον - Μπέρμιγχαμ Αποδόσεις

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

**Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.90
X
3.15
2
2.65

Πρέστον - Μπέρμιγχαμ Στατιστικά

Πρέστον - Μπέρμιγχαμ Προιστορία

Betting Facts
Πρέστον
Η ομάδα Πρέστον έχασε 7 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πρέστον
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Πρέστον, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μπέρμιγχαμ
Η ομάδα Μπέρμιγχαμ νίκησε 7 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μπέρμιγχαμ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Μπέρμιγχαμ, έχει επαληθευτεί 8 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαθμολογία Τσάμπιονσιπ

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 229
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.3
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ