Τενερίφη
Liga ACB
Κωδικός Κουπονιού: 5132
Τενερίφη

ΤΕΝΕΡΙΦΗ - ΜΟΥΡΘΙΑ

Μούρθια
96 - 80
Live
Τέλος Αγώνα
18/10/2025 (21:00)
Top αποδόσεις
field
Pabellon Insular Santiago Martin (5.100)
distance
1759χλμ. (απόσταση)
Τενερίφη - Μούρθια
Τενερίφη - Μούρθια
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τενερίφη - Μούρθια Προγνωστικά

Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι αήττητες στην σεζόν. Η Τενερίφη βέβαια έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη αφού παίζει εντός, η Μούρθια δείχνει ικανή να το παλέψει. Θα πάμε με το διπλό και το χάντικαπ στους +6.5 πόντους. 
2 (+6.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τενερίφη

Κατάταξη: 8η

Μούρθια

Κατάταξη: 4η

?
Ν Ν Ν Ν Η Η
92.6 Μ.Ο. Επίθεσης 93.8
95.8 Μ.Ο. Άμυνας 83.2
-3.2 Μ.Ο. Διαφοράς πόντων 10.6

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.34
2
3.65

Αναλύσεις Ομάδων

Τενερίφη
Κατάταξη: 8η
?
Ν
Ν
Ν
Ν
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Εξαιρετικό ξεκίνημα για την Τενερίφη όπως και πέρυσι, αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, με 4-0 ρεκόρ. Στην Ισπανία συνέτριψε εκτός έδρας την Ανδόρα με 96-64 όπου σκόραραν και οι 12 παίκτες που αγωνίστηκαν. Πρώτος σκόρερ ο Φερνάντες με 19 πόντους, ο Σερμαντίνι είχε 18 πόντους με 9 ριμπάουντ, ο Ντόρνεκαμπ πέτυχε 11 πόντους, ο Φιτιπάλντο 9 πόντους, οι Γιεντράιτις και Σκραμπ από 8 πόντους. Στο Basketball Champions League δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα εντός έδρας, κερδίζοντας με 108-85 την Μπνέι Ερτζέλια. Ο Φερνάντες ήταν πρώτος σκόρερ με 25 πόντους, ο Γιεντράιτις είχε 15 πόντους, ο Σερμαντίνι πέτυχε 14 πόντους με 6 ριμπάουντ, ο Ουέρτας 11 πόντους με 5 ασίστ, ο Σκραμπ πέτυχε επίσης από 11 πόντους, ο Αμπρομάιτις πρόσθεσε 7 πόντους με 8 ριμπάουντ. Ο Βαν Μπεκ (5 πόντοι, 2 ασίστ) προπονήθηκε μεν και δείχνει μία καλύτερη εικόνα όμως είναι αμφίβολος. Όσον αφορά τον Γιεντράιτις (11 πόντοι, 3 ριμπάουντ), ταλαιπωρείται από ίωση και επίσης είναι αμφίβολος. Αμφότεροι λογικά θα παίξουν πάντως. 
Μούρθια
Κατάταξη: 4η
?
Ν
Ν
Ν
Ν
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Η Μούρθια έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στην χρονιά, με ρεκόρ 3-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Ισπανία πήρε εύκολα την νίκη εκτός έδρας επί της Χιρόνα με 93-71, με τον Φόρεστ να είναι πρώτος σκόρερ με 16 πόντους, ο Κάκοκ είχε 11 πόντους με 7 ριμπάουντ ενώ επίσης οι ΝτεΤζούλιους και Ένις πέτυχαν από 11 πόντους. Ο Ράντεμπο πρόσθεσε 10 πόντους με 5 ριμπάουντ, ο Νάκιτς επίσης είχε 10 πόντους. Ακολούθησε η νίκη επί της βουλγαρικής Ρίλσκι Σπόρτιστ με 77-63 για την πρεμιέρα του FIBA Europe Cup. Ο ΝτεΤζούλιους ήταν πρώτος σκόρερ με 12 πόντους και 5 ασίστ, ο Ένις πέτυχε 11 πόντους, ο Φαλκ άγγιξε το «double double» με 9 πόντους με 11 ριμπάουντ, ο Ντίνιε 9 πόντους με 6 ριμπάουντ, ο Φόρεστ πρόσθεσε 8 πόντους, ο Ραιέστε 7 πόντους και 7 ριμπάουντ. Ο Σίτο Αλόνσο δεν έχει προβλήματα όσον αφορά την αποστολή για τον αγώνα με την Τενερίφη, εκτός από τον μακροχρόνιο τραυματία Κάιζερ Γκέιτς που επιστρέψει σε 6-7 μήνες. Η παράδοση σε βάρος της, έχει 10 νίκες έναντι 17 της αντιπάλου της. 
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.6
Παίξε Νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ