Ανάλυση: Ταξίδεψε στην Τοσκάνη για να αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα, ευρισκόμενη σε θέση φαβορί. Κάκιστο το ξεκίνημα, δέχθηκε το 1-0 μόλις στο 14’, αλλά απάντησε άμεσα και έφτασε στην ανατροπή με τους Σουλέ (22’) και Κριστάντε (30’). Από εκεί και πέρα είχε αγωνιστική κατεύθυνση κυρίως το να κρατήσει τους βαθμούς και τα κατάφερε (1-2 τελικό), ωστόσο η παρουσία της ήταν προβληματική, η τύχη ήταν εκείνη που τη βοήθησε, καθώς γλίτωσε δις από το δοκάρι (38’, 74’) και από ένα τετ α τετ (82’)! Τρίτη διαδοχική νίκη και «πέντε στα έξι» για τη Ρόμα του Τζαμπιέρο Γκασπερίνι (σύντομο, αποτυχημένο, πέρασμα από τον πάγκο της Ίντερ), παραμένει στην κορυφή και η όρεξη ανοίγει όλο και περισσότερο, αν και πρωταρχικός στόχος είναι η πρώτη τετράδα και η επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, μέχρι στιγμής, τα αποτελέσματα κολακεύουν τις εμφανίσεις της. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Βικτόρια Πλζεν για τη 3η αγωνιστική της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.
Αγωνιστικά νέα: Μία έκπληξη επεφύλασσε η ανακοίνωση της αποστολής, καθώς είναι διαθέσιμος για 1η φορά φέτος ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός Μπέιλι, ο οποίος, βέβαια, δεν ελπίζει σε κάτι περισσότερο από μία θέση στον πάγκο. Αντίθετα, απουσιάζει ο βασικός αριστερός μπακ-χαφ Ανχελίνιο λόγω τραυματισμού. Η λογική αντικατάσταση είναι ο Τσιμίκας, ο οποίος, όμως, δεν έχει πείσει απόλυτα τον Γκασπερίνι και έτσι ο Ρενς αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Με τον Ντόβμπικ λογικά στην κορυφή.
Με 10/12 νίκες στη Serie A
Εμφάνισε 9/12 Under 2,5 στην Α
Σκόραρε σε 27/28 στην κατηγορία
Ανάλυση: Το εντός έδρας ματς με την Κρεμονέζε τη βρήκε σε θέση ακλόνητου φαβορί και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να το επιβεβαιώσει. Έφτασε με… περίπατο στο 4-0 (6’ Μαρτίνες, 38’ Μπονί, 55’ Ντιμάρκο, 57’ Μπαρέλα) και μάλιστα αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια, το σκορ θα είχε πάρει αστρονομικές διαστάσεις. Στο 87’, μία στιγμιαία χαλάρωση στα μετόπισθεν, έφερε το τελικό 4-1 στο 87’. Τρίτη διαδοχική νίκη σε επίπεδο Serie A για την Ίντερ του Κρίστιαν Κίβου (φόρεσε τη φανέλα της Ρόμα για μία τετραετία), είναι προφανές ότι έχει αφήσει πίσω της το κάκιστο ξεκίνημα και βελτιώνεται όλο και περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου. Την Τρίτη φιλοξενείται από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για τη 3η αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αγωνιστικά νέα: Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής κρατάει εκτός δράσης τον χρήσιμο δεξιό μπακ-χαφ Νταρμιάν, ενώ παραμένει εκτός ο βασικότατος επιθετικός Τιράμ. Το απουσιολόγιο κλείνει ο 3ος πορτιέρε Ντι Τζενάρο. Ο Κίβου καταλήγει στον Μπονί ως επικρατέστερο παρτενέρ του Λαουτάρο Μαρτίνες στην επίθεση, αν και ο Εσπόζιτο ερίζει για το πόστο του άλλοτε παίκτη της Πάρμα. Δεν αλλάζει ο σχηματισμός με τα τρία στόπερ, δεν σκέφτεται έστω το παραμικρό «φρεσκάρισμα» ο Κίβου.
Πρόσφατο 7-1-2 στην Α
Έχει από 6/12 Under 2,5 & Over 2,5 στη Serie A
Σκοράρει σε 10 σερί στην Α