Λεβαδειακός
Stoiximan Super League
Κωδικός Κουπονιού: 748
Λεβαδειακός

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ

ΑΕΚ
0 - 1
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
referee
Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών)
weather
Καιρός: Ζέστη
distance
143 χλμ. (απόσταση)
Λεβαδειακός - ΑΕΚ
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεβαδειακός - ΑΕΚ Προγνωστικά

Λ. Γκαραγκάνης
Εκτίμηση από Λ. Γκαραγκάνης
Δυνατό τεστ για την ΑΕΚ, η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας μία σκληρή και επιθετική ομάδα. Ο Λεβαδειακός δεν τα φοβάται αυτά τα ματς και διεκδικεί τις πιθανότητές του. Ο Παναθηναϊκός, στη Λεωφόρο, πριν τη διακοπή το κατάλαβε... Οι Βοιωτοί θα κοιτάξουν να σκοράρουν, οι φιλοξενούμενοι δεδομένα θα χρειαστούν περισσότερα γκολ από ένα για να είναι σίγουροι για τους 3β. Το Over 2,5 παίζεται, δίχως πολλές σκέψεις.
Over 2,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεβαδειακός

Κατάταξη: 5η

?
Ι Ν Ν Η Ν Η

ΑΕΚ

Κατάταξη: 1η

18 Goal/Goal 12
28 Over 1.5 21
21 Over 2.5 13

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
6.00
X
4.25
2
1.70

Αναλύσεις Ομάδων

Λεβαδειακός
Κατάταξη: 5η
?
Ι
Ν
Ν
Η
Ν
Η
Φόρμα ομάδας
  • Μετράει 3 σερί G/G (SL)
  • 6-2-1 στα 9 τελευταία ματς SL
  • Προέρχεται από 4 σερί G/G & Over 2,5 εντός (SL)

Ανάλυση

Παρέμεινε αήττητος, τη 2η αγωνιστική, αποσπώντας σπουδαίο 1β. από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (ισοπαλία 1-1, 31/8). Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 1', στην πρώτη φάση των γηπεδούχων (σκόρερ ο Τζούριτσιτς, από σουτ - ασίστ του Καλάμπρια). Ισοφάρισε με τον πρώην παίκτη του αντιπάλου Βέρμπιτς (86', μπήκε ως αλλαγή στο 66'), με το πλάγιο σουτ που εξαπέλυσε να κοντράρει στον Καλάμπρια. Είχε καλές στιγμές για γκολ, με τους Όζμπολτ (19', 45'+1'), Παλάσιος (38'), Λαγιούς (45'+1'), Βέρμπιτς (71', 82') και Γκούμα (73', είχε την ασίστ στο γκολ ισοφάρισης). Απειλήθηκε, κυρίως, στο 1ο ημίχρονο, στα δοκάρια των Τσέριν (13'), Τουμπά (23') και στις ευκαιρίες των Τετέ (16', 35'), Μπακασέτα (16') και Τζούριτσιτς (30'). Επίσης, στο 90' από τον Μαντσίνι. Αποτέλεσε παρελθόν ο Γκαραβέλης (Τ). Σε φιλικό, στη διακοπή (6/9), έμεινε σε εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Πανιώνιο, έχοντας κορυφαίους τούς Παλάσιος, Βέρμπιτς. Στις 17/9 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (League Phase Κυπέλλου), στις 21/9 έχει τον ΟΦΗ, πάλι, εντός (SL).

Αγωνιστικά νέα

Για τον κόουτς Ν. Παπαδόπουλο δεν αναφέρονται αγωνιστικά ζητήματα. Γυρίζουν στην αποστολή, σε σχέση με το προηγούμενο, οι Κάτρης (Α) και Μπάλτσι (ΜΕ). Ομοίως ο Τσιμπόλα (Μ), ο οποίος εξέτισε τιμωρία. Μπήκε στην προεπιλογή ο Σουρδής (Τ), αντίθετα δεν χώρεσαν οι Μακάνιο (Τ), Κάσσος (ΜΕ), Πλέγας (Μ) και Γιοκέ (Ε).
ΑΕΚ
Κατάταξη: 1η
?
Ν
Ν
Ν
Ι
Ι
Ι
Φόρμα ομάδας
  • Έχει 5 σερί Under 2,5, ανεξαρτήτως θεσμού
  • Μετράει 3 σερί N/G
  • 2-1-4 στα 7 πρόσφατα SL εκτός

Ανάλυση

Ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη δυάδα αγώνων SL, με ισάριθμες νίκες εντός. Μετά το 2-0 επί του Πανσερραϊκού, ακολούθησε το 1-0 επί του Αστέρα AKTOR (31/8). Ματς που κρίθηκε με την ωραία κεφαλιά του, υπό αμφισβήτηση, Πιερό (38', ασίστ Μάνταλος). Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και δημιούργησε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, με τους Μουκουντί (7'), Μάνταλο (14' γκολ που δεν μέτρησε ως οφσάιντ, 49'), Κοϊτά (24'), Ελίασον (43'), Πιερό (58' δοκάρι) και Κουτέσα (77'). Συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τους στόπερ των Αρκάδων, Σίπτσιτς και Καστάνιο, αλλά και τον γκολκίπερ Ν. Παπαδόπουλο. Δέχτηκε απειλή μονάχα στη φάση του Μπαρτόλο (37', απόκρουση Στρακόσα). Πολύ καλό ματς έκανε ο Μαρίν (Μ). Ενισχύθηκε με τον Γκρούγιτς (Μ) και τον έμπειρο Ζοάο Μάριο (ΜΕ, δανεικός από την Μπεσίκτας), ο οποίος θα αγωνίζεται, έως το τέλος του 2025, μόνο στην Ελλάδα. Πωλήθηκε στη Μοντερέι ο Μαρσιάλ (Ε) αντί 3,85 εκατ. ευρώ. Στις 17/9 έχει Κύπελλο με το Αιγάλεω έξω. Στις 21/9 παίζει με την ΑΕΛ στη Λάρισα για τη SL.

Αγωνιστικά νέα

Στη διακοπή (8/9), η ΑΕΚ έδωσε φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο νίκησε με 2-0. Τα γκολ πέτυχαν ο αποχωρήσαντας Μαρσιάλ και ο Καλοσκάμης (ΜΕ), που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αρχίσει να μπαίνει στο rotation. Ο κόουτς Νίκολιτς δεν ανακοινώνει αποστολή. Μίλησε με καλά λόγια για την ετοιμότητα των νεοφερμένων Γκρούγιτς (Μ) και Ζοάο Μάριο (ΜΕ). Πριν τη διακοπή είχαν τραυματισμούς οι Περέιρα (Μ), Γκατσίνοβιτς (ΜΕ). Θα έχει κόσμο στη Λιβαδειά, αποθεώθηκε η αποστολή στην άφιξή της.

Επιστροφές - Απουσίες

Λεβαδειακός
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Τ
R. Macagno
Άλλοι λόγοι
1
3
0/0
Α
G. Katris
Επιστρέφει
4
1
13/0
Μ
K. Plegas
Άλλοι λόγοι
2
0
0/0
Μ
G. Balzi
Επιστρέφει
4
1
1/0
Ε
P. Kassos
Άλλοι λόγοι
2
3
17/4
ΑΕΚ
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
G. Mitoglou
Άλλοι λόγοι
7
0/0
Μ
R. Pereyra
Αμφίβολος
4
3
0/0
Μ
M. Gaćinović
Αμφίβολος
4
3
0/0
Betting Facts
Λεβαδειακός
Η ομάδα Λεβαδειακός έχασε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Λεβαδειακός
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Λεβαδειακός, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ
Η ομάδα ΑΕΚ νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΑΕΚ, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ