Σχόλια: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «16». Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αναμετρηθεί στα προημιτελικά με τη νικήτρια του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους.
Σχόλια: Νοκ άουτ αναμέτρηση για τους «16». Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αναμετρηθεί στα προημιτελικά με τη νικήτρια του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους. 👉 Έχει ιδιαίτερη απήχηση τις τελευταίες ώρεςΕΓΓΡΑΦΗ
Ανάλυση: Χαμηλό το 1-0 με το οποίο νίκησε την Ουλσάν. Κατέβασε ρολά ο αντίπαλος γκολκίπερ Γιο, το γκολ του Σβένσον στο 36’ ήταν αρκετό για τη νίκη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Φλουμινένσε, κατέκτησε την 1η θέση του 6ου ομίλου. Στα δύο από τα τρία ματς δεν δέχτηκε γκολ, στο έτερο το έκανε ροντέο (4-3 τη Σάνταουνς). Στο 3.42 τα xGoals με τους Νοτιοκορεάτες. Ο Γκιρασί από μόνος του θα μπορούσε να είχε πετύχει χατ-τρικ. Και πάλι, βγήκε κερδισμένη από τα διασταυρώσεις. Άλλο να παίζεις με Ίντερ, άλλο με Μοντερέι. Αν και δεν είναι άκρως πειστική στο παιχνίδι της η ομάδα του Νίκο Κόβατς, συνεχίζει να διατηρεί ένα αήττητο σερί 10 αγωνιστικών, μαζί με το φινάλε της Bundesliga. Δείχνει κάπως κουρασμένη, έχει εμφανέστατα κενά στην άμυνα, ενώ και στο κομμάτι της δύναμης θα δοκιμαστεί από τους Μεξικανούς. Ένα γκολ και μία ασίστ στα δύο ματς που αγωνίστηκε ο μικρός Μπέλινγκχαμ.
Αγωνιστικά νέα: Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του βασικού εξτρέμ Γκίτενς στην Τσέλσι, ούτως ή άλλως δεν έπαιξε και στο προηγούμενο ματς. Αντιθέτως κάνει προσπάθεια να μείνει ο Τσουκβουεμέκα (λείπει λόγω ίωσης), αν βέβαια συνεχίσει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η ομάδα. Χωρίς μεγάλες αλλαγές η 11άδα, πάει με τους κλασικούς ο Κόβατς, άρα επανέρχονται οι Ζίλε, Ζάμπιτσερ και Μπραντ.
Ανάλυση: Γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση της (28/6/1945), καθώς συνέτριψε με 4-0 την Ουράβα και εκμεταλλευόμενη την ήττα της Ρίβερ Πλέιτ από την Ίντερ, προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μεγάλος πρωταγωνιστής της Μοντερέι ο Μπερτέραμε, που σκόραρε δυο φορές (34΄, 97΄), ενώ τα υπόλοιπα δυο τέρματα της σημείωσαν οι Ντεόσα (30΄) και Κορόνα (39΄). Έχει αλλάξει το κλίμα με την καλή δουλειά του ο προπονητής Τόρεντ, που είχε αμφισβητηθεί, όταν ανέλαβε τους «Ραγιάδος». Τέσσερις παίκτες της θα αποτελέσουν παρελθόν, μετά το τέλος του Μουντιάλ Συλλόγων. Συγκεκριμένα, οι χρήσιμοι Ντε Λα Ρόσα (Ε) και Ρόχας (ΜΕ), ολοκληρώνουν τους δανεισμούς και επιστρέφουν σε Πατσούκα και Νεκάξα, αντίστοιχα. Ακόμα, αναμένεται να αποχωρήσουν ο βασικός κίπερ Ανδράδα και ο έμπειρος στόπερ Μορένο. Ο τελευταίος, πάντως, κατάφερε να ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του και είναι πιθανόν να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά στην αποστολή.
Αγωνιστικά νέα: O ποιοτικός Κανάλες (ΜΕ) ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν στον πάγκο κόντρα στην Ουράβα και αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα. Ακόμα, εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του ο πολύτιμος Ροντρίγκες (Μ). «Ετοιμοπόλεμος» και ο χρήσιμος Ρόχας (ΜΕ). Αντίθετα, παραμένει εκτός, αν και ταξίδεψε στις ΗΠΑ, ο σημαντικός Σαλσέδο (Α), που κρίνεται ανέτοιμος. Δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό τεχνικό οι εφεδρικοί Άβιλα (Ε), Χ. Μαρτίνες (Μ), ενώ εκτός έμεινε και ο διεθνής Μπούστος (Α).
7-2-4 στη διοργάνωση
Over 2,5 τα 3/5 πιο πρόσφατα
Κέρδισε τα 3/6 τελευταία
Πιθανές Ενδεκάδες
Ντόρτμουντ
Μοντερέι
Επιστροφές - Απουσίες
Ντόρτμουντ
Παίχτης
Θέση
Συμ/Γκολ
Αξιολόγηση
N. Schlotterbeck
Α
23/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
10
A. Kabar
Α
14/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
E. Can
Μ
31/3
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
S. Özcan
Μ
11/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
K. Wätjen
Μ
2/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
C. Chukwuemeka
Μ
16/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
J. Gittens
Ε
32/8
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Μοντερέι
Παίχτης
Θέση
Συμ/Γκολ
Αξιολόγηση
C. Salcedo
Α
0/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
24
C. Bustos
Α
0/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
H. Moreno
Α
24/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
J. Rodríguez
Μ
39/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
TιμωρημένοιΤραυματίεςΆρρωστοιΑμφίβολοιΕπιστρέφουνΆλλοι λόγοι Αγώνες που απουσιάζουν
Ντόρτμουντ - Μοντερέι Προγνωστικά
Ομάδα
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Τσαβδαράς και Σελαλμαζίδης
33.3%
33.3%
33.3%
33.3%
66.7%
33.3%
Θα βάλει δύναμη η Μοντερέι για να σταθεί όρθια απέναντι στην ανώτερη Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια μπορεί να μην "πετάει", αλλά στην άμυνα κάτι κάνει, ενώ και δημιουργεί φάσεις. Μπορεί να ξεφύγει άνετα το σκορ, μπορεί και να κριθεί στο γκολ. Αλλά το προβάδισμα ανήκει στους Γερμανούς. 🛎 Προσφορά* με ιδιαίτερη απήχηση ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Θα βάλει δύναμη η Μοντερέι για να σταθεί όρθια απέναντι στην ανώτερη Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια μπορεί να μην "πετάει", αλλά στην άμυνα κάτι κάνει, ενώ και δημιουργεί φάσεις. Μπορεί να ξεφύγει άνετα το σκορ, μπορεί και να κριθεί στο γκολ. Αλλά το προβάδισμα ανήκει στους Γερμανούς. 🛎 Προσφορά* με ιδιαίτερη απήχηση ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ