Ναντέρ - Στρασβούργο
11/05 - 17:30
ΤΕΛΙΚΟ
76–75 (-)
#13 Ν Η Η Η Η

ΝΑΝΤΕΡ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Ν Η Η Ν Η #12
Palais des Sports Maurice Thorez (3.000) 408χλμ. Κωδ. 5172

Ναντέρ - Στρασβούργο Προγνωστικά

Η Ναντέρ απέτυχε σε σχέση με του στόχους που είχε θέσει στην αρχή της σεζόν, όπου ήθελε πλέι οφ και τελικά έμεινε και εκτός play in. Το Στρασβούργο έχει λίγες ελπίδες και θέλει να τις διεκδικήσει. Η Ναντέρ δεν πρόκειται να το... παρατήσει, ειδικά μπροστά στο κοινό της. Περιμένουμε ντέρμπι, ελαφρύ προβάδισμα στον άσο. 

Ναντέρ - Στρασβούργο Ανάλυση

Ναντέρ

Ανάλυση

Σε βαθιά κρίση η Ναντέρ η οποία μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, η τελευταία εκτός έδρας από την Νανσί με 96-81. Ο Σενέ ήταν πρώτος σκόρερ με 23 πόντους, ο Πρκάτσιν πρόσθεσε 14 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Τίλμαν πέτυχε 12 πόντους με 7 ριμπάουντ, ο Φίσερ 9 πόντους, ο Ντουσουλιέρ 7 πόντους με 5 ριμπάουντ. Η Ναντέρ έπεσε στο 10-18 και στην 13η θέση, στο -3 πλέον από την Σαν Κουέντιν και τα play in, τα οποία δεν προλαβαίνει πλέον αφού απομένουν μόνο δύο αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου. Μοναδικός στόχος για την Ναντέρ πλέον να βρεθεί στην 11η θέση, βρίσκεται στο -1 από Στρασβούργο και Γκραβελίν, μιας και μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό «εισιτήριο» αλλά ουσιαστικά είναι αδιάφορη. Ο Φιλίπ Ντα Σίλβα περιμένει να τελειώσει η σεζόν για να αποχωρήσει, πιθανότατα για την Σαν Κουέντιν ενώ στο αγωνιστικό δεν έχει τον Καβέρ με 12.9 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ, ενώ το νέο πρόβλημα είναι ο Ντουσουλιέρ που χάνει την σεζόν με 6.3 πόντους, 3.2 ριμπάουντ. 

Στρασβούργο

Ανάλυση

Το Στρασβούργο πάλεψε στην έδρα της Σαλόν για την νίκη που θα το έβαζε για τα... καλά στην «μάχη» των play in αλλά λύγισε στο τέλος και έχασε με 86-78. Ο Σο ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους και 6 ριμπάουντ, οι Ινβερνίτζι και Ρόμπερσον πέτυχαν αμφότεροι από 10 πόντους, ο Μαιλέ είχε 9 πόντους και 5 ριμπάουντ, ο Κρούσλιν 9 πόντους. Με την ήττα αυτή το Στρασβούργο βρέθηκε στο 11-17 και στην 11η θέση, στο -1 από την Γκραβελίν αλλά και με έναν αγώνα λιγότερο, στο -2 από την Σαν Κουέντιν. Ουσιαστικά το Στρασβούργο για να μπορέσει να μπει στα play in, πρέπει να κάνει το «2 στα 2» και ταυτόχρονα να χάσει την τελευταία αγωνιστική η Σαν Κουέντιν εκτός έδρας από την Λιμόζ. Γιατί έτσι θα υπάρχει ισοβαθμία όπου το Στρασβούργο έγινε το πλεονέκτημα και έτσι θα πάρει την 10η θέση. Με τη Γκραβελίν δεν μπορεί να υπάρξει ισοβαθμία μιας και το Στρασβούργο την υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική, οπότε αν κάνει δύο νίκες θα πάει στις 13. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. 

Ναντέρ - Στρασβούργο Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
4.15
2
2.20

Ναντέρ - Στρασβούργο Προιστορία

Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 28