Κρκα Νόβο Μέστο
Κρκα Νόβο Μέστο

ΚΡΚΑ ΝΟΒΟ ΜΕΣΤΟ - ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ

Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας
87 - 91
Live
Τέλος Αγώνα
03/05/2025 (20:00)
Top αποδόσεις
field
ŠD Leona Štuklja Novo Mesto (1.950)
distance
58 χλμ (απόσταση)

Κρκα Νόβο Μέστο - Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας Προγνωστικά

Χαλαρό παιχνίδι για την Κρκα εντός έδρας που σίγουρα δεν κυνηγά τίποτα, ενώ η Τσεντεβίτα λογικά θα καταλήξει 6η, είτε κερδίσει είτε χάσει από την Κρκα. Περιμένουμε και τις δύο ομάδες να κοιτάξουν λίγο περισσότερο το θέαμα και έτσι το σκορ να ξεπεράσει το line της αναμέτρησης. 
Over 169.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρκα Νόβο Μέστο

Κατάταξη: 14η

Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας

Κατάταξη: 6η

84.2 Μ.Ο. Επίθεσης 89.8
87.8 Μ.Ο. Άμυνας 83.4
-3.6 Μ.Ο. Διαφοράς πόντων 6.4

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
3.75
2
1.27

Αναλύσεις Ομάδων

Κρκα Νόβο Μέστο
Κατάταξη: 14η
?
Η
Η
Η
Ν
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

3η σερί ήττες στην Αδριατική για την Κρκα που στο δύσκολο πρόγραμμα που είχε στο τελείωμα της σεζόν, μετά τις ήττες από Ιγκοκέα και Μπούντουτσνοστ, έχασε και από τον Ερυθρό Αστέρα με 81-69. Ο Τσερκβένικ είχε 12 πόντους και 5 ριμπάουντ, οι Μπάτσβιτς, Ρόμπινσον και Σπαν είχαν από 10 πόντους έκαστος, με τον Αμερικανό να έχει και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Πέρσονς που έμεινε χαμηλά με 2 πόντους, είχε 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ (κορυφαία επίδοση στην αγωνιστική). Θα τελειώσει τη σεζόν στην 14η θέση της βαθμολογίας και θα παραμείνει στην κατηγορία με κάθε επισημότητα και με ρεκόρ 5-24, παρόμοιο ρεκόρ που είχε και πέρσι, όταν θα είχε υποβιβαστεί, εάν δεν γινόταν αναδιάρθρωση της Αδριατικής Λίγκας, λόγω Ντουμπάι. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, έκλεισε στην πρώτη θέση, μιας και πήρε το ντέρμπι με την Ντομζάλε και με 88-79, με τον Πέρσονς να έχει 33 πόντους, ενώ ο Σκινς είχε 10 και 13 ριμπάουντ. Παραμένει εκτός ο Ρόμπινσον. Έχει κερδίσει την Τσεντεβίτα, μόνο πέρσι εντός έδρας για την Αδριατική Λίγκα.
Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας
Κατάταξη: 6η
?
Η
Ν
Ν
Ι
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Περίμενε την Παρτίζαν για μία μίνι εκδίκηση, αλλά ηττήθηκε όσο εύκολα δείχνει το τελικό 71-81. Ο Λεμάρ είχε 17 πόντους, ο Στιούαρτ είχε 13 πόντους, ενώ ο Μπερινγκέρ είχε 10 πόντους και 5 ριμπάουντ. Πλέον η ομάδα του Μίτροβιτς, έχει σίγουρη την 6η θέση και τη διασταύρωση με την Ντουμπάι, αλλά μπορεί εάν κερδίσει και χάσει η Ιγκοκέα (εξαιρετικά δύσκολο), να πάει στην 5η θέση και να πέσει κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, που ίσως είναι χειρότερο. Φέτος έχει 3-0 κόντρα στην Κρκα, σε δύο τελικούς (κύπελλο και σούπερ καπ), ενώ επικράτησε με δυσκολία στην παράταση στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Στα 10 τελευταία παιχνίδια έχει ρεκόρ 7-3 και στην Αδριατική 7-1. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πέραν των Πρέπελιτς και Ντάνεου που δεν αγωνίζονται και πολύ με την ομάδα, εκτός θα μείνει και πάλι ο Στιπάνοβιτς που ετοιμάζεται για τα play-off, αλλά και ο αρχηγός Μπλάζιτς. 
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ