Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
NBA
Κωδικός Κουπονιού: 5453
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ - ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ

Σάρλοτ Χόρνετς
123 - 114
Live
Τέλος Αγώνα
20/12/2024 (02:00)
Top αποδόσεις
field
Capital One Arena (20.600)
distance
530 χλμ. (απόσταση)
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς - Σάρλοτ Χόρνετς
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς - Σάρλοτ Χόρνετς
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς - Σάρλοτ Χόρνετς Προγνωστικά

Οι Hornets από τη στιγμή που βάζουν τον LaMelo στο παρκέ, είναι ομάδα που θέλει να κερδίσει. Συν ότι ανεβαίνει ένα επίπεδο πιο πάνω από αυτό που ήταν πριν. Ήδη από το πρώτο ματς έδειξε τις διαθέσεις του, σήμερα θα μείνει και παραπάνω στο παρκέ. Νομίζω ότι το όριο για τα 12.5ριμπ+ασ. είναι μικρό. Πάω με το Over.
Ball Over 12.5ριμπ+ασ.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς

Κατάταξη: 15η

Σάρλοτ Χόρνετς

Κατάταξη: 14η

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.50
2
1.62

Αναλύσεις Ομάδων

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς
Κατάταξη: 15η
?
Η
Η
Η
Ν
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Δεν προέβαλαν καμία αντίσταση απέναντι στους πρωταθλητές οι Wizards, ηττήθηκαν εντός έδρας με 112-98. Ακόμα μια ήττα στο "σακούλι" της χειρότερης ομάδας του ΝΒΑ για φέτος. Το ρεκόρ των "μάγων" διαμορφώνεται πλέον στο 3-20 και είναι "τρελό" το γεγονός ότι κατάφεραν να κερδίσουν δύο πολύ καλές ομάδες φέτος (Hawks, Nuggets). Ο Poole ήταν πρώτος σκόρερ με 21π. στο ματς, κορυφαίοι οι Coulibaly και Champagnie, που γέμισαν και τη στατιστική. Ο πρώτος με 19π., 5ριμπ. και 6ασ. ο δεύτερος με 13π., 14ριμπ. και 3ασ. Από τους ελάχιστους λόγους που έχουν να χαίρονται για φέτος οι Wizards, οι δύο τους, συν τον Sarr (μέτρησε 14π., 6ριμπ. κόντρα στους Celtics). Επιστρέφει απόψε ο Brogdon (G, ρολίστας). Εκτός ο Kuzma (F, βασικός).
Σάρλοτ Χόρνετς
Κατάταξη: 14η
?
Η
Η
Ν
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Κι οι Hornets χωρίς να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση, ηττήθηκαν από τους 76ers τη Δευτέρα τα ξημερώματα. Τελικό 121-108, στη δεύτερη διαδοχική ήττα των Hornets και ένατη στα τελευταία 10 ματς (ρεκόρ 1-9 έχουν κι οι Wizards στα 10 πιο πρόσφατα). Ο Ball επέστρεψε, είχε 15π., 5ριμπ. και 11ασ. Σε 25΄. Ο Bridges ήταν πρώτος σκόρερ με 24π. και είχε 6ριμπ. και 4ασ. Στους 19π. ο Richards. Αποχώρησε από το ματς ο Miller, δίνεται κανονικά διαθέσιμος για απόψε. Μόνο ο Mann (G, αναπληρωματικός) είναι εκτός για σήμερα. Έχει πέσει αρκετά το ρεκόρ τους, είναι στο 7-19 πλέον, 4 νίκες κάτω από τη δεκάδα.
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.8
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.9
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ