Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ - ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ

Σακραμέντο Κινγκς
109 - 106
Live
Τέλος Αγώνα
12/10/2024 (05:00)
Top αποδόσεις
(10/10) Kings - Warriors: 112-122
field
Chase Center (18.064)
distance
119 χλμ. (απόσταση)
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Σακραμέντο Κινγκς
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Σακραμέντο Κινγκς
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Σακραμέντο Κινγκς Προγνωστικά

Όπως αναμενόταν πήγε ψηλά το σκορ στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Και το όριο δεν ανέβηκε κι απόψε. Οι δύο ομάδες είχαν pace, μέτρησαν αθροιστικά 171 κατοχές. Καλό νούμερο για να μας οδηγήσει κι απόψε στο ποντάρισμα του over 221.5.
Over 221.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

?
Ν Ν Η Ν Ν Ν

Σακραμέντο Κινγκς

?
Η Ν Η Η Ν Η

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.10
2
1.85

Αναλύσεις Ομάδων

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
?
Ν
Ν
Η
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Τους είδαμε χθες τα ξημερώματα και τους δύο, στο πρώτο τους φιλικό για φέτος. Το πήραν οι Warriors με 122-112. Ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι "βασιλιάδες", οι "πολεμιστές" μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο. Άνοιξαν μια διαφορά 10π. στο τέλος της τρίτης περιόδου και ήταν όπως έπρεπε στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, για να το "καθαρίσουν". Λίγο αγωνίστηκε ο Curry, ξανά. Σε 15΄ μέτρησε 13π. Πρώτος σκόρερ ο Hield, με 22π. Από 16π. οι Melton και Kuminga. Η απόδοση των δύο προς το παρόν δείχνει ότι θα είναι σημαντικός ο ρόλος τους στο παιχνίδι των Warriors. Βασικός ο Podz, είχε 8π. και 8ασ. Έπαιξαν όλοι χθες, λογικά θα τους δούμε και σήμερα. Δεν υπάρχει κάτι στο ρεπορτάζ προς ώρας.
Σακραμέντο Κινγκς
?
Η
Ν
Η
Η
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Πάμε και στους Kings, οι οποίοι σίγουρα έχουν θετικά να κρατήσουν από την αναμέτρηση. Καταρχάς ήταν το ντεμπούτο του DeRozan. O forward των Kings μπήκε, έπαιξε 15΄, μέτρησε 15π. με 6/6 σουτ και βγήκε. Τι άλλο να έκανε; Σίγουρα θετικό πρόσημο στο ντεμπούτο του. Δεν ξεκίνησε βασικός ο Monk, με τον Brown να δείχνει σχήμα με τον Keon Elis στην αρχική πεντάδα. Προφανώς για να δώσει λίγο παραπάνω ενέργεια στην περιφερειακή άμυνα. Ο Monk ήρθε από τον πάγκο και μέτρησε 13π. Fox, Sabonis έμειναν στους 11π. Πολύ καλός ήταν κι ο Len, που μπήκε για 21΄. Ο Ουκρανός είχε 10π., 9ριμπ. και 5ασ. Το τελευταίο ήταν μια αρετή που δεν μας είχε δείξει τα προηγούμενα χρόνια. Και για τους "βασιλιάδες" δεν αναφέρονται απουσίες.
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 8.8
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 7.9
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ