ΑΕΚ
Stoiximan Super League
Κωδικός Κουπονιού: 105
ΑΕΚ

ΑΕΚ - ΟΦΗ

ΟΦΗ
3 - 0
Live
Τέλος Αγώνα
18/08/2024 (22:00)
Top αποδόσεις
referee
Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
field
OPAP Arena (32.500)
weather
Καιρός: Ζέστη
distance
348 χλμ. (απόσταση)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ - ΟΦΗ Προγνωστικά

Λ. Γκαραγκάνης
Εκτίμηση από Λ. Γκαραγκάνης
Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ (έχει τιμωρία από το περυσινό ματς playoffs με τη Λαμία), μετά από απίστευτο ευρωπαϊκό αποκλεισμό και με μπόλικη μουρμούρα... Αλλαγές θα γίνουν στην 11άδα από τον Αλμέιδα, ο οποίος δεν δείχνει να είναι πνευματικά διαυγής. Ο ΟΦΗ δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα, θα παίξει το παιχνίδι του και ό,τι γίνει. Ποντάρισμα στο G/G.
G/G
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Πρεμιέρα. Κεκλεισμένων των θυρών.

ΑΕΚ

Κατάταξη: 2η

ΟΦΗ

Κατάταξη: 6η

?
Ι Ν Η Η Η Ι
12 Goal/Goal 15
21 Over 1.5 28
13 Over 2.5 22

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.27
X
29.00
2
151.00

Αναλύσεις Ομάδων

ΑΕΚ
Κατάταξη: 2η
?
Ν
Η
Ν
Ν
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 7/10 τελευταία ματς vs ΟΦΗ είχαν 2+ γκολ
  • 8-1-2 vs ΟΦΗ από το 2020, μέσα - έξω
  • Δεν δέχτηκε γκολ στα 4/5 πρόσφατα SL εντός

Ανάλυση

Έχασε τον περυσινό τίτλο στο φινάλε από τον ΠΑΟΚ, αν και ήταν φαβορί, καταλήγοντας στη 2η θέση. Άλλαξε διοίκηση με τον ιστορικό παράγοντα Μελισσανίδη να αποχωρεί και τον Ηλιόπουλο να αναλαμβάνει. Έμεινε στον πάγκο ο Αλμέιδα, αλλά η χρονιά άρχισε με σοκαριστικό ευρωπαϊκό αποκλεισμό στον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς. Μετά την πρόκριση επί της Ίντερ Ντ' Εσκάλντες, έριξε την ΑΕΚ στο καναβάτσο η Νόα (Αρμενία). Στη ρεβάνς της εκτός έδρας ήττας με 3-1, επικράτησε με 1-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια (15/8). Η οριακή νίκη (το αυτογκόλ του Σίλβα στο 90'+2' τη διαμόρφωσε) δεν ήταν αρκετή, παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά ήταν ανώτερη. Άρα η πρώτη μεγάλη κρίση της σεζόν είναι εδώ. Έκανε σημαντικές προσθήκες (Λαμέλα, Μπρινιόλι, Κοϊτά, Στρακόσα, Οντουμπάτζο), ενώ παρέμεινε ο Κάλενς (Α). Πωλήθηκε ο Πόνσε (Ε), δεν συνεχίζει ο εμβληματικός Αραούχο (Ε), έφυγε, μεταξύ άλλων, ο Σιντιμπέ (Α). Ζήτημα ο παράγοντας της κακής ψυχολογίας, υπάρχουν ήδη ψίθυροι για τον Αλμέιδα... Στις 24/8 υποδέχεται τη Λαμία (SL).

Αγωνιστικά νέα

Κλασικά δεν ανακοινώνει αποστολή, επομένως δεν είναι σαφές το status των Τσιλούλη (ΜΕ), Ζίνι (Ε) που με τα τώρα δεδομένα ο Αλμέιδα δεν τους... βλέπει. Προπονήθηκε ο Λ. Γκαρσία (Ε) και, λογικά, επιστρέφει. Ο Οντουμπάτζο (Α), που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, πιθανώς να πάρει συμμετοχή ως αλλαγή. Δεδομένα θα γίνουν αλλαγές στην 11άδα, με τους Λαμέλα (ΜΕ), Πινέδα (Μ), Κοϊτά (ΜΕ) να ερίζουν για βασικοί.
ΟΦΗ
Κατάταξη: 6η
?
Ι
Ν
Η
Η
Η
Ι
Φόρμα ομάδας
  • Over 0,5 ημίχρονο βγήκαν τα 5 πρόσφατα
  • Προέρχεται από 4 σερί N/G στο ζευγάρι
  • 0-8-8 στα 16 τελευταία SL εκτός

Ανάλυση

Ολοκλήρωσε μία σούπερ δύσκολη χρονιά, όπου κινδύνεψε ακόμα και με υποβιβασμό αλλά ο Δέλλας, όταν ανέλαβε, γύρισε το... φύλλο και κράτησε τον ΟΦΗ στη SL (τερμάτισε 10ος). Είχε προηγηθεί η απίθανη απόφαση να απομακρυνθεί ο συγκροτημένος κόουτς Νταμπράουσκας, ενώ ακολούθησε η λαίλαπα Πέπε Μελ που παραλίγο να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στους Κρητικούς. Ολοκλήρωσαν σημαντικές προσθήκες: Καραχάλιος (Μ, ΠΑΣ Γιάννινα), Σενγκέλια (ΜΕ, Παναιτωλικός), Γκονζάλεθ (Α, Μπούργος), Γιουνγκ (Ε, Οστάνδη), Χατζηθεοδωρίδης (ΜΑ, Παναιτωλικός), Γ. Χριστόπουλος (Α, Αστέρας AKTOR), Νους (ΜΕ, δανεικός από Αρχεντίνος Τζούνιορς). Από το περυσινό ρόστερ αποχώρησαν οι Τοράλ (ΜΕ), Γκλέιζερ (Μ), Βούρος (Α), Μεγιάδο (Μ), Θοράρινσον (Α), Φελίπε (Ε), Μπάκου (ΜΕ), άπαντες με ρόλο στο rotation. Στα φιλικά ήταν μέτριος ο ΟΦΗ, τουλάχιστον αναφορικά με τα αποτελέσματα (2-1-2). Ιδιαίτερο ματς για τον Δέλλα, που έχει περάσει ως παίκτης από την ΑΕΚ όπου άρχισε την προπονητική του καριέρα. Στις 24/8 υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Αγωνιστικά νέα

Συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά σημαντικά, έχει να αντιμετωπίσει ο κόουτς Δέλλας. Ο νεοφερμένος Σενγκέλια (ΜΕ) είναι ανέτοιμος. Προέρχεται από τραυματισμό και δεν θα ληφθεί ρίσκο συμμετοχής του. Χτύπησε ο Νέιρα (ΜΕ) στο γαστροκνήμιο και έμεινε εκτός αποστολής. Θα έχει ενδιαφέρον η 11άδα του ΟΦΗ, ειδικά μεσοεπιθετικά, με τον Μπάκιτς (ΜΕ) πίσω από τον Ισέκα (Ε) και τον Νας (ΜΕ) να ντεμπουτάρει.

Πιθανές ενδεκάδες

Επιστροφές - Απουσίες

ΑΕΚ
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Τ
G. Athanasiadis
Άλλοι λόγοι
4
Τ
C. Stanković
Άλλοι λόγοι
4
Τ
A. Brignoli
Τραυματίας
4
4
Α
M. Odubajo
Επιστρέφει
2
4
Μ
R. Pizarro
Άλλοι λόγοι
4
Μ
S. Tsiloulis
Αμφίβολος
4
Μ
J. Jønsson
Τραυματίας
4
2
Ε
Zini
Αμφίβολος
3
Ε
L. Garcia
Επιστρέφει
5
1
3/1
ΟΦΗ
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Τ
V. Sifakis
Άλλοι λόγοι
0
Τ
D. Sotiriou
Άλλοι λόγοι
1
0
Τ
M. Kalafatis
Άλλοι λόγοι
0
Α
I. Simantirakis
Άλλοι λόγοι
0
Μ
A. Adamakis
Άλλοι λόγοι
0
Μ
F. Koutsoupias
Άλλοι λόγοι
0
Μ
L. Shengelia
Άλλοι λόγοι
5
0
33/5
Ε
J. Neira
Τραυματίας
4
0
Betting Facts
ΑΕΚ
Η ομάδα ΑΕΚ νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΑΕΚ, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΟΦΗ
Η ομάδα ΟΦΗ έχασε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΟΦΗ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΟΦΗ, έχει επαληθευτεί 9 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ