ΑΕΚ - Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες
24/07 - 21:00
ΤΕΛΙΚΟ
4–3 (-)
Ν Η Η Ν Ι

ΑΕΚ - ΙΝΤΕΡ ΚΛΟΥΜΠ ΝΤ' ΕΣΚΑΛΝΤΕΣ

Ν Ι Ν Ι Ν
OPAP Arena (32.500) Ζέστη 1.946 χλμ. Λόταρ Ντ' Οντ (Βέλγιο) Κωδ. 373
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

Πρώτο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο, ακολουθεί ρεβάνς (1/8). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με τον νικητή του ζευγαριού Νόα - Σλιέμα. Χωρίς VAR.

ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
1 ημ. / 1 τελ. & Over 3,5 & Να σκοράρει: Λιβάι Γκαρσία 2.07
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

ΑΕΚ - Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες Προγνωστικά

Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας, κάτι που φαίνεται και από τις αποδόσεις της  Ίντερ Κλουμπ. Η ομάδα από την Ανδόρα είναι μακράν ασθενέστερη εκείνων που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στα φιλικά. Αναμένεται… πάρτι στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, δεν είναι παράλογη απαίτηση η νίκη του φαβορί από το ημίχρονο, με αρκετά γκολ και πρωταγωνιστή τον Γκαρσία.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ 1 ημ. / 1 τελ. & Over 3,5 & Να σκοράρει: Λιβάι Γκαρσία
Ποντάρισμα: 12.00 Κέρδος: +12.84
2.07
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ - Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες Ανάλυση

ΑΕΚ

  • ⊙ Σερί 10-3-0 εντός σε επίσημα (SL & Κύπελλο)
  • ⊙ 0-2-3 στην «OPAP Arena» στην Ευρώπη
  • ⊙ 4/5 G/G, Over 2,5 στα φιλικά

Ανάλυση

Δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τα κεκτημένα, έμεινε 2η στην περσινή SL, ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε στους «16». Άλλαξε ιδιοκτήτη, στον πάγκο παραμένει για 3η σεζόν ο Ματίας Αλμέιδα, ενώ στο ρόστερ έχουν γίνει σημαντικές προσθαφαιρέσεις, χωρίς να έχουν τελειώσει. Έκανε προετοιμασία στην Ολλανδία, όπου έδωσε δυνατά φιλικά, με απολογισμό 1-1-2. Στην πρόβα τζενεράλε αντιμετώπισε την Ομόνοια στην Κύπρο και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Άλλη η ομάδα των φιλικών, άλλη αυτή που θα δούμε στη σεζόν, καθώς έλειπαν αρκετοί (νέοι και παλιοί) παίχτες. Η πρόκριση στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ έχει τεθεί ως βασικός στόχος. Το ζευγάρι που θα προκύψει ο αντίπαλος στον επόμενο γύρο της επιτρέπει να σκέφτεται από τώρα τα πλέι οφ, όπου μπορεί να κοντραριστεί με μεγαθήριο (πχ Τσέλσι). Πάντως, εφιαλτική ήταν η προηγούμενη φορά της στη διοργάνωση, καθώς αποκλείστηκε στον ίδιο γύρο με τώρα από τη Βελέζ (ομάδα που απέκλεισε φέτος η Ίντερ Κλουμπ). Στις 18/8 (εντός με ΟΦΗ) η πρεμιέρα της SL.

Αγωνιστικά νέα

Από την ευρωπαϊκή λίστα απουσιάζουν οι νεοφερμένοι Οντουμπάτζο (Α), Περέιρα (Μ), Λαμέλα (ΜΕ – έχει και ίωση), Τσιλούλης (ΜΕ) και ο Τσούμπερ (ΜΕ - είχε έξτρα άδεια μετά το EURO). Αντίθετα, είναι εντός οι Στρακόσια (Τ), Μπρινιόλι (Τ), Κοϊτά (ΜΕ). Ένας από τους δύο πρώτους θα υπερασπιστεί την εστία, οι υπόλοιποι της 11άδας θα είναι «παλιοί». Ο Πινέδα διεκδικεί μια θέση στα χαφ. Σε σχέση με το τελευταίο φιλικό γυρίζει ο Μουκουντί (Α). Δεν υπολογίζονται οι Αθανασιάδης (Τ), Στάνκοβιτς (Τ), Πιζάρο (Μ).

Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες

Ν Ι Ν Ι Ν
  • ⊙ «Ταβάνι» της ο 2ος προκρ. γύρος στην Ευρώπη
  • ⊙ 1-2-2 εκτός έδρας στην Ευρώπη
  • ⊙ 2/2 G/G φέτος στο Κόνφερενς Λιγκ

Ανάλυση

Ξεπέρασε το εμπόδιο της Βελέζ Μόσταρ στον προηγούμενο γύρο και είναι παρούσα για 5η συνεχόμενη σεζόν σε αυτή τη φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ ποτέ δεν κατάφερε να την ξεπεράσει. Μετά το 1-1 που απέσπασε στη Βοσνία, σημείωσε ιστορική νίκη στον επαναληπτικό, καθώς το 5-1 είναι το μεγαλύτερο σκορ που έχει φέρει ομάδα της Ανδόρας στην Ευρώπη! Ξεγελάει η έκταση, καθώς πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα, στάθηκε τυχερή σε πέναλτι των Βόσνιων (σταμάτησε στο δοκάρι) στο 37’ και από το πουθενά πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη 2-0 με τέρματα του Λόπες (43’, 45+1’). Κομβικό το τρίτο γκολ, τέσσερα λεπτά μετά τη μείωση που δέθηκε (53’), έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο φινάλε με άλλα δύο τέρματα (84’, 90+2’). Ενθουσιασμένος ο τεχνικός Φελίπ Ορτίθ, αποθέωσε τους παίχτες του για την προσπάθεια, ενώ για το ζευγάρωμα με την ΑΕΚ δήλωσε χαρακτηριστικά «δεν πάω σε κανένα παιχνίδι για να χάσω, θα το παλέψουμε»… Στις 15 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη του εγχώριου πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά νέα

Με το… σταγονόμετρο βγαίνουν τα νέα για την ομάδα. Χτύπησε και αντικαταστάθηκε στο προηγούμενο ματς ο μεσοεπιθετικός Ασούμπρε, δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάστασή του, οπότε λογίζεται ως αμφίβολος. Επίσης, ο Κολομβιανός αριστερός μπακ Ζιλμάρ Τόρες έγινε πατέρας, δεν ταξίδεψε με την αποστολή, αλλά ούτε γι’ αυτόν έχει ξεκαθαριστεί αν θα ερχόταν μόνος του και αν είναι διαθέσιμος.

ΑΕΚ - Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες Ενδεκάδες

Απουσίες - Επιστροφές

ΑΕΚ ΑΕΚ
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Τ G. Athanasiadis Άλλοι λόγοι
1 0
Τ C. Stanković Άλλοι λόγοι
1 0
Α M. Odubajo Άλλοι λόγοι
3 0
Μ R. Pizarro Άλλοι λόγοι
1 0
Μ E. Lamela Άλλοι λόγοι
5 0 23/1
Μ R. Pereyra Άλλοι λόγοι
4 0 27/4
Μ S. Tsiloulis Άλλοι λόγοι
2 0
Μ S. Zuber Άλλοι λόγοι
3 0
Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Α J. Torres Αμφίβολος
4 0
Ε J. Assoubre Αμφίβολος
4 0

ΑΕΚ - Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.05
X
14.00
2
60.00

ΑΕΚ - Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες Στατιστικά

ΑΕΚ - Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες Προιστορία

Betting Facts
ΑΕΚ
Η ομάδα ΑΕΚ νίκησε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΑΕΚ, έχει επαληθευτεί 8 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες
Η ομάδα Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες έχασε 3 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ίντερ Κλουμπ Ντ' Εσκάλντες, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 41
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ