Κούβα
Κούβα

ΚΟΥΒΑ - ΗΠΑ

ΗΠΑ
81 - 67
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
field
Coliseo de Ciudad (15.000)
distance
2.037 (απόσταση)

Κούβα - ΗΠΑ Προγνωστικά

Η Κούβα θα είναι πιο ισχυρή σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, καθώς ενσωματώνονται τέσσερις ποιοτικοί παίκτες που δεν έπαιξαν στις ΗΠΑ. Προφανώς και τα πάντα εξαρτώνται από τη διάθεση των ΗΠΑ, αλλά η Κούβα μπορεί να ξεπεράσει το φράγμα των 72.5 πόντων. 
Κούβα Over 72.5 πόντοι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

4ος όμιλος Προκριματικών Americup  (ΗΠΑ, Πουέρτο Ρίκο, Μπαχάμες, Κούβα) - Στην τελική φάση που θα διεξαχθεί το 2025 στη Νικαράγουα, προκρίνονται οι 3 πρώτοι

Κούβα

?
Η Η Η Η Ν Ν

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
12.00
2
1.02

Αναλύσεις Ομάδων

Κούβα
?
Η
Η
Η
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, η Κούβα αναγκάστηκε να παραταχθεί με μόλις 7 παίκτες και όπως είναι λογικό γνώρισε την ήττα με 100-79 από τις ΗΠΑ. Πέρα από τους Χάουαρντ Σαντ-Ροος, Γιοάνκι Μένσια, Πέντρο Μπομπίνο και Μάρκος Τσακόν, οι οποίοι είχαν προβλήματα με την ταξιδιωτική τους VISA και δεν μπορούσαν να μπουν στις ΗΠΑ, λίγο πριν το τζάμπολ αποχώρησε από την ομάδα ο Σέρχιο Μασάδο για προσωπικούς λόγους. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ρεϊνάλντο Γκαρσία με 19 πόντους, ενώ ο Χάσειλ Ριβέρο είχε 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Εν όψει του σημερινού αγώνα, ο Όσελ Πλάνας μπορεί να υπολογίζει στους 4 παίκτες που είχαν θέμα με τη VISA και θεωρούνται από τους ποιοτικότερους του ρόστερ. Εκτός μόνο ο Μασάδο.
ΗΠΑ
?
Ν
Ι
Η
Ν
Η
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Όπως αναμενόταν, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στην Κούβα στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης του Americup. Με τον Τζερόμ Άλεν να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής, οι ΗΠΑ επικράτησαν με 100-79, έχοντας 14/30 τρίποντα και 30 ασίστ για μόλις 11 λάθη, ενώ εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι τέλειωσαν τον αγώνα με 54 ριμπάουντ, 18 εκ των οποίων επιθετικά. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζάχμιους Ράμσεϊ με 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, σημειώνοντας μάλιστα τους πρώτους 13 πόντους της ομάδας του, ενώ ο Τζέραλντ Χάναχς είχε 19 πόντους και ο Έλφριντ Πέιτον 2 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ. Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε η αποστολή στην Κούβα, όπου ο στόχος είναι προφανώς το 2/2 στον όμιλο.