ΗΠΑ
ΗΠΑ

ΗΠΑ - ΚΟΥΒΑ

Κούβα
100 - 79
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
field
Silver Spurs Arena (8.000)
distance
2.037 χλμ. (απόσταση)

ΗΠΑ - Κούβα Προγνωστικά

Αν η Κούβα δεν είχε τόσο σημαντικές απουσίες της τελευταίας στιγμής, το χάντικαπ των 25.5 πόντων μπορεί να έμοιαζε και μεγάλο, καθώς οι ΗΠΑ συχνά δυσκολεύονται στα προκριματικά των διοργανώσεων της FIBA. Ίσως να έχει τύχη το Under στους 166.5 πόντους, αλλά δεν μπαίνει στις επιλογές μας.

Σχόλια αγώνα:

4ος όμιλος Προκριματικών Americup  (ΗΠΑ, Πουέρτο Ρίκο, Μπαχάμες, Κούβα) - Στην τελική φάση που θα διεξαχθεί το 2025 στη Νικαράγουα, προκρίνονται οι 3 πρώτοι

Κούβα

?
Η Η Η Ν Ν Η

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.01
2
9.95

Αναλύσεις Ομάδων

ΗΠΑ
?
Ι
Η
Ν
Η
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Όπως συνηθίζεται στη διαδικασία των "παραθύρων" για τις διοργανώσεις της FIBA, οι ΗΠΑ κατεβαίνουν με τελείως πειραματική σύνθεση. Στον πάγκο βρίσκεται για πρώτη φορά ο Τζερόμ Άλεν, ο οποίος είναι τα τελευταία χρόνια σε διάφορα τεχνικά επιτελεία ομάδων στο ΝΒΑ, ενώ ως παίκτης έχει περάσει και από την χώρα μας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όσον αφορά το ρόστερ, υπάρχουν γνωστά ονόματα, με αρκετά παιχνίδια στην καριέρα τους στο ΝΒΑ, ωστόσο αυτή την στιγμή όλοι είναι είτε χωρίς ομάδα είτε με συμβόλαιο στην G-League. Πιο γνωστοί από αυτούς είναι οι Τζόρνταν Μπελ, Έλφριντ Πέιτον, Στανλεϊ Τζόνσον και Τζάστιν Ράιτ-Φόρμαν. "Τα δώδεκα παιδιά που έχουν κληθεί δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ μαζί στην καριέρα τους. Δουλειά μας είναι να γίνουν ομάδα", δήλωσε ο Άλεν.
Κούβα
?
Η
Η
Η
Ν
Ν
Η
Φόρμα ομάδας

Ανάλυση

Έχοντας ως στόχο μια θέση στην πρώτη τριάδα του ομίλου, η Κούβα αρχίζει τις υποχρεώσεις της με το -θεωρητικά- δυσκολότερο δυνατό παιχνίδι, μιας παίζει εκτός έδρας με την TEAM USA. Υπάρχουν αρκετά γνωστά ονόματα στο ρόστερ της Κούβας, με πρώτο και καλύτερο αυτό του Χασιέλ Ριβέρο, σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ευρώπη. Στη 12άδα υπάρχουν ακόμα ο Γιοάνκι Μενσία, που παίζει στην ΑCB για τη Σαραγόσα και έχει βρει τον ρόλο του στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και ο γνωστός μας, Χάουαρντ Σαντ Ροος που παίζει στη Μούρθια, αλλά αμφότεροι δεν θα παίξουν στο πρώτο ματς των "παραθύρων" κόντρα στις ΗΠΑ. Παράλληλα, εκτός τέθηκαν λόγω προβλημάτων με την ταξιδιωτική τους visa, οι Πέντρο Μπομπίνο και Μάρκος Τσατσόν. Όλοι οι παραπάνω θα είναι διαθέσιμοι στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Αβάνα.