Ανάλυση: Στο χειρότερο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστική, ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της Μονπελιέ. Είχε ανούσια κατοχή στο πρώτο μέρος, όπου δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει, με την αντίπαλο της να είναι περισσότερο απειλητική, στο τέλος του πρώτου μέρους άλλαξαν οι ισορροπίες, καθώς έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπουαντί. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, δεν κινδύνευσε στο δεύτερο ημίχρονο, την ίδια ώρα είχε τις στιγμές της, με το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος. Είχε προηγηθεί η νίκη με 0-1 επί της Ρασίνγκ CFF, ομάδα τέταρτης κατηγορίας και προκρίθηκε στην φάση των «16» του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (07/02) την Λυών εκτός έδρας για τη πρόκριση στα προημιτελικά. Από τις πιο δυνατές έδρες του Σαμπιονά, έχει συγκεντρώσει τους 20 από τους 32 συνολικά βαθμούς της. Ιδιαίτερα δραστήρια στο κομμάτι των μεταγραφών, απέκτησε τους επιθετικούς Μοράις (Μποαβίστα) και Ίλιτς (Βαλερένγκα) και τον αμυντικό Φερνάντεζ (Αρούκα).
Αγωνιστικά νέα: Με 21 ποδοσφαιριστές η αποστολή του Πάουλο Φονσέκα για το παιχνίδι. Τραυματίες είναι οι Ντιακιτέ (Α), Ιβάν Καβαλέιρο (ΜΕ) και Ουμτιτί (Α), όλοι χρήσιμοι, τιμωρημένος ο νεαρός Μπουαντί (Μ), αποβλήθηκε στο προηγούμενο. Τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Φερνάντες, Μοράις και Ίλιτς μπήκαν στο γκρουπ. Επιστρέφει ο Ρεμί Καμπελά (Μ), όπως και οι διεθνείς Μπενταλέμπ (Μ) και Ουνάς (ΜΕ).
3/4 2-3 G στη L1
Αήττητο 6 αγώνων εντός στη L1 (4-2-0)
Αήττητο 4 αγώνων σε επίσημα (3-1-0)
Ανάλυση: Στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κόντρα στο Στρασβούργο, αυτήν την φορά για το πρωτάθλημα, ήρθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει και τη νίκη. Ελάχιστα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 0-1 στο 34’. Στην επανάληψη, η Κλερμόν ανέβασε την απόδοση της, ισοφάρισε στο 52’ με τον Νίκολσον, στη συνέχεια δημιούργησε ευκαιρίες, ενώ στο 85’ σκόραρε με τον Κοφρό, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Τελικό σκορ 1-1, με την Κλερμόν να αντιδρά μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο (1-3) από την αντίπαλο της. Παραμένει χαμηλά, στη προτελευταία θέση με 15 β., στο -1 από την σωτηρία. Καλύτερη εκτός παρά εντός έδρας, έχει μαζέψει 9 β. (2-3-3). Στο τελευταίο εκτός είχε κερδίσει την Ναντ με 1-2. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών απέκτησε τον αμυντικό Ματσιμά, ως δανεικό, από την Μονακό. Αποχώρησε ο βασικός στόπερ Σεϊντού για την Ρεν.
Αγωνιστικά νέα: Με 20 ποδοσφαιριστές η αποστολή του Πασκάλ Γκαστιάν για το παιχνίδι. Επιστρέφει ο βασικός κίπερ Ντιό. Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ματσιμά και Ζασκέ είναι στο γκρουπ. Τραυματίες οι Κονατέ και Βιρτζίνιους (ΜΕ), ο πρώτος βασικός. Ο νεαρός Μπελά, επέστρεψε από το Copa Africa, όμως δεν είναι διαθέσιμος.
6 σερί G/G σε επίσημα
3 σερί Over 2,5 εκτός
1 νίκη στα 7 τελευταία στη L1 (1-3-4)