Βασιλεία
Conference League
Κωδικός Κουπονιού: 731
Βασιλεία

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΤΟΜΠΟΛ

Τομπόλ
1 - 3
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
referee
Γκουστάβο Κορέια (Πορτογαλία)
field
St. Jakob - Park (38.512)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
4.662 χλμ. (απόσταση)
Βασιλεία - Τομπόλ
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βασιλεία - Τομπόλ Προγνωστικά

Η Βασιλεία «άγγιξε» την υπέρβαση την περσινή σεζόν, όταν έφτασε μία ανάσα από τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ. Αντιθέτως, δεν ανταποκρίθηκε στο πρωτάθλημα Ελβετίας. Νωθρά ξεκίνησε και φέτος στην εγχώρια λίγκα και θα ψάξει άμεση αντίδραση στην Ευρώπη. Με φουλ αμυντική τακτική η Τομπόλ, έχει τύχη το N/G.

Σχόλια αγώνα:

Πρώτο ματς για το 2o προκριματικό γύρο, ακολουθεί ρεβάνς (2/8). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο με το νικητή του ζευγαριού Ντέρι – Κουόπιο. Χωρίς VAR.

Βασιλεία

?
Η Ν Η Ν Η Η

Τομπόλ

?
Ν Ι Ν Ν Ν Ν
2 Goal/Goal 1
2 Over 1.5 1
2 Over 2.5 1

Σύγκριση αποδόσεων

Bookmaker 1 X 2 Γκανιοτα U O Γκανιοτα GG NG Γκανιοτα
1.45 4.50 6.50 6.17% 2.10 1.70 6.05% 1.83 1.90 6.78%
1.42 4.30 6.40 8.51% 2.07 1.65 8.19% 1.85 1.85 7.50%
1.45 4.20 5.25 10.57% 2.10 1.70 6.05% 1.83 1.83 8.50%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.45
X
4.50
2
6.50

Αναλύσεις Ομάδων

Βασιλεία
?
Η
Ν
Η
Ν
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • Πέρυσι έφτασε έως τα ημιτελικά του Κόνφερενς
  • Εχει 266 ματς στην Ευρώπη, με απολογισμό 109-57-100
  • Συμπλήρωσε 4 σερί Over 2,5 (μαζί με τα φιλικά)

Ανάλυση

Λίγο έλειψε να τα κάνει μαντάρα, αλλά τελικά τερμάτισε 5η στην Α' Ελβετίας κι απέφυγε να μείνει εκτός Ευρώπης για 1η φορά μετά από 23 χρόνια. Πάντως, μπορεί να προβλημάτισε στις εγχώριες διοργανώσεις, ωστόσο στο Κόνφερενς έφτασε μία ανάσα από το μεγάλο τελικό, όμως αποκλείστηκε από τη Φιορεντίνα στην παράταση. Έχει νέο προπονητή, τα ηνία ανέλαβε ο Γερμανός Τίμο Σουλτς, με θητεία δύο ετών στη Σαν Πάουλι. «Τρέχει» για να καλύψει τα κενά μετά την αποχώρηση κομβικών ποδοσφαιριστών, με σημαντικότερη τον φορ Αμντουνί (7 γκολ πέρυσι στη διοργάνωση). Το Σάββατο, με γκολ στο 87', ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της Σεν Γκάλεν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στο συγκεκριμένο ματς εμφάνισε αδυναμία στο κράτημα της μπάλας. Μέσα ο κομβικός χαφ Τσάκα, ο οποίος είναι τιμωρημένος στη Λίγκα. Αντιθέτως, τέθηκαν εκτός οι ταλαντούχοι χαφ Ατζέι και Αμπντουλάχου, όπως και ο βασικός Ντούμπασιν, όλοι λόγω τραυματισμών, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο νεοφερμένος Ιγκούα (Ε). Την Κυριακή υποδέχεται τη Βίντερτουρ.
Τομπόλ
?
Ν
Ι
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Σε 42 συνολικά ευρωπαϊκά ματς έχει 15-9-18
  • Εμφάνισε 7/9 Under 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις
  • Εκτός έχει 5 διαδοχικά No Goal στο Κόνφερενς

Ανάλυση

Με καλή αλληλοκάλυψη, κράτησε (0-0) στην έδρα της Χόνκα και σε συνδυασμό με τη νίκη 2-1 του πρώτου ματς πήρε την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο. Παρότι δεν ρίσκαρε στο παιχνίδι της, βάσει ευκαιριών μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Καζακστάν το 2022, έμεινε 3η πέρυσι. Στο πάγκο της από τον περασμένο Ιανουάριο βρίσκεται ο Σέρβος Μίλιτς Κούρτσιτς, «αστέρι» της ο επιθετικός Ντεμπλέ από την Ακτή Ελεφαντοστού. Σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό, το Σάββατο επιβλήθηκε δύσκολα 2-0 εντός της Οκζέτπες για το πρωτάθλημα Καζακστάν. Ωστόσο, διατηρείται στο -8 από την τριάδα και προσπαθεί να καλύψει τα κενά στο ρόστερ, με τελευταίες προσθήκες του Σάκχοφ (μέσος, έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ) και Ιγκάνοβιτς (εξτρέμ). Παρά τις αρχικές ανησυχίες, δεν υπήρξαν προβλήματα με τη βίζα παικτών-τεχνικού επιτελείου και η αποστολή ταξίδεψε στην ώρα της στην Ελβετία. Τραυματίας ο χαφ Κιρένκο. Την Κυριακή πηγαίνει στην έδρα της Μακτααράλ.

Επιστροφές - Απουσίες

Βασιλεία
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
J. Adjei
Τραυματίας
2
1
Μ
T. Xhaka
Επιστρέφει
4
5
Μ
L. Avdullahu
Τραυματίας
3
0
Ε
J. Dubasin
Τραυματίας
3
0
Τομπόλ
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Μ
P. Kireenko
Τραυματίας
3
1
10/3
Betting Facts
Βασιλεία
Η ομάδα Βασιλεία έχασε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βασιλεία
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Βασιλεία, έχει επαληθευτεί 9 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τομπόλ
Η ομάδα Τομπόλ έχασε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τομπόλ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Τομπόλ, έχει επαληθευτεί 5 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ