ΟΦΗ
Stoiximan Super League
Κωδικός Κουπονιού: 290
ΟΦΗ

ΟΦΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα
0 - 0
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
referee
Ευαγγέλου (Αθηνών)
field
Θεόδωρος Βαρδινογιάννης (7.315)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
742 χλμ. (απόσταση)
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα Προγνωστικά

Όταν σε ματς του ΠΑΣ το G/G προσφέρεται στον διπλασιασμό τότε αυτόματα μπαίνει ως επιλογή. Παρά τα προβληματικά αγωνιστικά νέα της ομάδας των Ιωαννίνων (σίγουρα μία, ίσως και δύο αλλαγές στα χαφ) επιθετικά είναι πολύ αποτελεσματική και της αρκούν λίγες ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ και ο ΟΦΗ βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα εσχάτως.
G/G
2
Προσφορές αγώνα *
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΦΗ

Κατάταξη: 9η

ΠΑΣ Γιάννινα

Κατάταξη: 11η

15 Goal/Goal 20
28 Over 1.5 27
22 Over 2.5 18

Σύγκριση αποδόσεων

Bookmaker 1 X 2 Γκανιοτα U O Γκανιοτα GG NG Γκανιοτα
2.25 3.43 3.77 0.12% 1.65 2.27 4.45% 1.93 1.80 6.86%
2.20 3.20 3.50 5.01% 1.60 2.30 5.64% 1.95 1.80 6.40%
2.25 2.15 6.80 5.36% 1.05 9.20 5.76% 6.80 1.09 6.06%
2.12 3.15 3.55 6.62% 1.59 2.25 6.84% 2.00 1.78 5.82%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.25
X
3.43
2
6.80

Αναλύσεις Ομάδων

ΟΦΗ
Κατάταξη: 9η
?
Η
Ν
Ι
Ν
Ι
Ι
Φόρμα ομάδας
  • Ηττήθηκε μετά από σερί 2-3-0
  • 5/6 N/G & Under 2,5 στα τελευταία εντός
  • Σερί 3-1-0 με ΠΑΣ εντός

Ανάλυση

Μπήκε τέλος στο αήττητο 5 αγωνιστικών, χάνοντας από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» με 2-1. Ο Μανδάς τον έσωσε από συντριβή, όμως στο φινάλε θα μπορούσε να «κλέψει» την ισοπαλία, αλλά οι Γκρόνινγκ (83’) και Μπάκιτς (90’) που έκαναν ντεμπούτο, νικήθηκαν σε τετ α τετ από τον πορτιέρε των γηπεδούχων. Προηγήθηκε με τον Ντίκο (19’), δέχθηκε την ισοφάριση στο 40’ από στατική φάση και την ανατροπή στο 76’. Εμφάνιση… καριέρας πραγματοποίησε ο κίπερ Μανδάς με σωρεία επεμβάσεων (29’, 45’, 49’, 53’ τετ α τετ, 67’ και δοκάρι στη συνέχεια, 73’ τετ α τετ, 74’). Αδύναμη η παρουσία του, κάτι που παραδέχθηκε και ο κόουτς Νταμπράουσκας, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του σε ερώτηση που του έγινε για το αν η ομάδα του κάνει καθυστερήσεις: «Ήταν δική μου εντολή, προπονούμαστε κάθε μέρα στις καθυστερήσεις και τις… βουτιές», η απάντησή του. Δεν άλλαξε κάτι γι’ αυτόν στη βαθμολογία, παραμένει σε απόσταση τόσο από την εξάδα, όσο και από την τελευταία δυάδα. Ακολουθεί το εκτός με Λαμία (13/2).

Αγωνιστικά νέα

Επέστρεψε με δανεισμό για 1,5 έτος ο φορ Λουίς Φελίπε (μπήκε αποστολή), που στο περσινό δεύτερο μισό της σεζόν είχε 8 γκολ σε 13 συμ. με τον ΟΦΗ. Τον αντίθετο δρόμο πήρε ο εφεδρικός κίπερ Στίβενς (δανεικός στην Ντεν Χάαγκ), τον αντικατέστησε με τον Χριστογεώργο (Παναθηναϊκός Β). Επίσης, δόθηκε δανεικός στη Μέλμπουρν Βίκτορι ο εξτρέμ Καμάου. Εξέτισε ο μέσος Μεγιάδο, ακόμα μία αγωνιστική χρωστάει ο Νέιρα. «Κόπηκαν» οι αμυντικοί Μαρινάκης, Γιόχου, ο εξτρέμ Ντζου και ο επιθετικός Θεοδοσουλάκης.
ΠΑΣ Γιάννινα
Κατάταξη: 11η
?
Ι
Ι
Η
Ν
Ν
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 4/7 «Χ» στα τελευταία ματς
  • 6/7 G/G στα τελευταία ματς
  • 3 σερί «Χ & G/G» με ΟΦΗ (ανεξ. έδρας)

Ανάλυση

Γλυκόπικρη γεύση του άφησε το 1-1 με τον Ατρόμητο, καθώς πρόσθεσε έναν ακόμα βαθμό που τον απομάκρυνε κι άλλο από την τελευταία δυάδα, όμως θα μπορούσε να πάρει ολόκληρο το τρίποντο αν ο Νίνης ευστοχούσε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, το γκολ του Σόρια (3’) ακυρώθηκε για οφσάιντ του ασίστμαν Μορέιρα, όμως αυτό του Μπάλαν (32’) τού έδωσε το προβάδισμα. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 77’ κι έπειτα το ματς έγινε… ροντέο, καθώς είχε ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ (80’, 86’, 89’, 90+2’ πέναλτι), αλλά και απειλήθηκε για να το δεχθεί (88’, 90+6’). Δεν έχει «καθαρίσει» ακόμα με την παραμονή, όμως η εικόνα του στον δεύτερο γύρο μαρτυρά πως δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Μάλιστα, αν βρει λύση στην ευκολία που δέχεται γκολ (η εστία του παραβιάστηκε σε όλες τις αγωνιστικές) θα μπορεί να ελπίζει και σε καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία. Ακολουθεί η υποδοχή του Ιωνικού (11/2).

Αγωνιστικά νέα

Εξέτισε ο ηγετικός στόπερ Εραμούσπε (1ος σκόρερ με 7 γκολ). Ο μέσος Τζίνο τραυματίστηκε κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ πρόβλημα αντιμετώπισε και ο έτερος χαφ, Καραχάλιος, το ξεπέρασε, όμως η συμμετοχή του θα κριθεί τελευταία στιγμή. Επιστρέφει έπειτα από 3 μήνες ο χαφ Μπιλμπάο, θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Εκτός οι Κιάκος (μεσοαμυντικός), Λέο (φορ), Ροσέρο (επιθετικός), Κόντε (φορ), ενώ ο νεοφερμένος Μπορταγκαράι (στόπερ) δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αποχώρησε ο κίπερ Πρίορ.

Πιθανές ενδεκάδες

Επιστροφές - Απουσίες

ΟΦΗ
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Τ
V. Sifakis
Άλλοι λόγοι
1
10
Α
S. Yohou
Άλλοι λόγοι
2
1
Α
N. Marinakis
Τραυματίας
2
0
Μ
M. Mellado
Επιστρέφει
5
1
Ε
G. Theodosoulakis
Άλλοι λόγοι
2
7
Ε
J. Neira
Τιμωρημένος
4
2
Ε
Mesaque Dju
Άλλοι λόγοι
2
0
ΠΑΣ Γιάννινα
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
R. Erramuspe
Επιστρέφει
5
1
26/4
Μ
Iker Bilbao
Επιστρέφει
3
7
37/2
Μ
K. Rosero
Τραυματίας
5
5
25/3
Μ
F. Gino
Τραυματίας
3
0
Ε
J. Leo
Άλλοι λόγοι
3
21
Ε
Pedro Conde
Τραυματίας
4
19
27/9
Ε
G. Kiakos
Τραυματίας
3
1
21/1
Betting Facts
ΟΦΗ
Η ομάδα ΟΦΗ έχασε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΟΦΗ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΟΦΗ, έχει επαληθευτεί 3 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΑΣ Γιάννινα
Η ομάδα ΠΑΣ Γιάννινα έχασε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΑΣ Γιάννινα
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΠΑΣ Γιάννινα, έχει επαληθευτεί 3 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ