Ανάλυση: Η κακή στρατηγική και λανθασμένη οικονομική διαχείριση οδήγησαν την Γκαζ Μετάν στο τέλμα, με αποτέλεσμα να χάνει σωρηδόν τους βαθμούς στα δικαστήρια λόγω οφειλών προς ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να είναι στο -41, να έχει υποβιβαστεί και το μέλλον της ομάδας να είναι άγνωστο. Στο αμιγώς αγωνιστικό μετρά 0-1-14 από τις 23/1 και προέρχεται από την ήττα με 3-1 στο Σφάντου Γκεόργκε από τη φιλόδοξη Σέπσι. Βρέθηκε να χάνει μόλις στο 2'. Βρήκε απάντηση στο 16' με πέναλτι του Τζούνιορ και παρότι δέχθηκε το 2-1 στο 33' ήταν αρκετά ανταγωνιστική σχεδόν έως το τέλος του ματς. Ωστόσο τα πάντα τελείωσαν στο 83΄, όταν δέχθηκε σε εκείνο το χρονικό σημείο το 3ο γκολ. Δεν προκύπτει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στους γηπεδούχους που θα παίξουν και πάλι με πιτσιρίκια.
15 σερί χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα
6 σερί ήττες εντός
Έχει σκοράρει μόλις σε 1 από τα 5 τελευταία εντός
Ακαντέμικα Κλιντσένι
Ανάλυση: Μόνος του έμεινε, πλέον, στο τιμόνι της ομάδας ο Κονσταντίν Τζιουρέσκου, καθώς ο Τζο Ένε που φαινόταν λόγω διπλώματος αποχώρησε από την ομάδα μετά τη νέα βαριά ήττα με 5-1 από την Ντινάμο Βουκουρεστίου. «Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί παίζουμε, αλλά καταλαβαίνω πως θα πρέπει να αποφύγουμε τις ποινές», δήλωσε ο Ένε λίγο πριν παραιτηθεί εκφράζοντας ταυτόχρονα ερωτηματικό για το ποδοσφαιρικό μέλλον της Ακαντέμικα Κλιντσένι. «Δεν ξέρω πού θα είμαστε του χρόνου, από ποδοσφαιρική άποψη. Δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα», ανέφερε ακόμη ο έμπειρος τεχνικός που ήταν φανερά απογοητευμένος από όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, θα υπάρξουν αλλαγές στην 11άδα με παίκτες, βέβαια, από τις ακαδημίες. Τιμωρημένος ο αμυντικός, Ρουφάτι.
8 σερί ήττες στο πρωτάθλημα
4 σερί Over 2,5 εκτός
9 σερί ήττες εκτός στο πρωτάθλημα
Γκαζ Μετάν - Ακαντέμικα Κλιντσένι Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Τέο
10η
43.2%
73%
48.6%
9η
37.8%
78.4%
51.4%
Τι να παίξεις σ' αυτό το ματς; Και οι δύο είναι για τα... θηρία. Έχουν διαλυθεί. Παίζουν με παιδάκια. Ελλείψει ουσιαστικού κινήτρου, λέμε να πάμε με τα γκολ. Μας εξιτάρει η απόδοση στα 4-6 G και θα πάμε με ένα μικρό ποντάρισμα.
Τι να παίξεις σ' αυτό το ματς; Και οι δύο είναι για τα... θηρία. Έχουν διαλυθεί. Παίζουν με παιδάκια. Ελλείψει ουσιαστικού κινήτρου, λέμε να πάμε με τα γκολ. Μας εξιτάρει η απόδοση στα 4-6 G και θα πάμε με ένα μικρό ποντάρισμα.