Βιγιαρεάλ
Champions League
Κωδικός Κουπονιού: 102
Βιγιαρεάλ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Μπάγερν Μονάχου
1 - 0
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
referee
Άντονι Τέιλορ (Αγγλία)
field
Estadio de la Cerámica (24.500)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
1.302 χλμ (απόσταση)
Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου
Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βιγιαρεάλ - Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά

Έκανε το «μπαμ» με τον αποκλεισμό της Γιουβέντους η Βιγιαρεάλ, που δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως η Μπάγερν Μονάχου έρχεται «υποψιασμένη». Οι Γερμανοί  είναι σαφώς καλύτεροι, η επίθεση τους πετάει «φωτιές» και είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, την οποία θα συνδυάσουμε με γκολ, καθώς δυσκολεύονται να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. 
2 & Over 2,5
3
Προσφορές αγώνα *
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Πρώτο ματς για τους «8», ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου (12/4). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά τη λήξη του δεύτερου 90λέπτου ακολουθεί παράταση και (αν χρειαστεί) η διαδικασία των πέναλτι. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Μπενφίκα – Λίβερπουλ – Ανακοινώθηκε sold out

Βιγιαρεάλ

Μπάγερν Μονάχου

?
Ν Ν Ι Ν Ι Ν
3 Goal/Goal 12
6 Over 1.5 14
5 Over 2.5 12

Σύγκριση αποδόσεων

Bookmaker 1 X 2 Γκανιοτα U O Γκανιοτα GG NG Γκανιοτα
1.72 3.66 6.93 -0.11% 1.50 2.55 5.56% 1.69 2.10 6.36%
5.91 4.82 1.60 0.17% 2.62 1.50 4.61% 1.55 2.35 6.60%
5.40 4.55 1.58 3.65% 2.73 1.48 4.03% 1.54 2.49 4.85%
5.25 4.33 1.57 5.51% 2.62 1.50 4.61% 1.53 2.37 7.02%
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
5.91
X
4.82
2
6.93

Αναλύσεις Ομάδων

Βιγιαρεάλ
?
Η
Η
Ν
Ν
Η
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Ισόπαλα τα 2/4 τελευταία εντός στο UCL
  • Over 2,5 τα 2/3 πιο πρόσφατα στο UCL
  • (8-3-5) o Έμερι κόντρα σε γερμανικές ομάδες

Ανάλυση

Έκανε πάταγο ο τρόπος πρόκρισης της στα προημιτελικά του UCL κόντρα στη Γιουβέντους, καθώς μετά το «ρευστό» 1-1 του πρώτου αγώνα, πέρασε με 3-0 από το Τορίνο. Το «κίτρινο υποβρύχιο» βύθισε τη Γιούβε και ο προπονητής Έμερι συμμετέχει για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης. Αντίθετα, δεν τα πάει καλά στη LL το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς προέρχεται από 2 σερί ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή από την Λεβάντε (2-0). Ο Έμερι, μάλιστα, την «πάτησε», καθώς όχι μόνο έχασε από την ουραγό, αλλά δεν προφύλαξε και τους βασικούς παίκτες, ενόψει του πρώτου προημιτελικού με την Μπάγερν Μονάχου. Ξεχωριστό το παιχνίδι για τον έμπειρο τεχνικό, που συμπληρώνει 50 ματς στο UCL (21-10-18), ενώ είχε κερδίσει τους Βαυαρούς με την Παρί Σεν Ζερμέν. «Θα πρέπει να προσαρμόσουμε την τακτική μας στη δυναμικότητα του αντιπάλου. Άλλες φορές θα τους αφήνουμε την κατοχή και μετά θα παίρνουμε τον έλεγχο», τόνισε ο προπονητής της Βιγιαρεάλ. Ακολουθεί το παιχνίδι με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (9/4).

Αγωνιστικά νέα

Ο πολύτιμος στόπερ Τόρες είναι τιμωρημένος για το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όμως θα παίξει με τη Μπάγερν και ο Έμερι στηρίζει πολλά πάνω σ΄ αυτόν και τον έτερο κεντρικό αμυντικό Αλμπιόλ, για την αντιμετώπιση του Λεβαντόφσκι. Ο Τσουκουέζε (ΜΕ) πήρε μέρος στην προπόνηση, έχοντας ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού και ο προπονητής του θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του πριν το ματς. Αμφίβολος και ο χρήσιμος φορ Ντιά (Ε), εκτός ο τραυματίας βασικός αριστερός μπακ Α. Μορένο.
Μπάγερν Μονάχου
?
Ν
Ν
Ι
Ν
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 8 σερί επίσημα ματς χωρίς ήττα, 9/11
  • 2-2-5 στα 9 τελευταία επί ισπανικού εδάφους
  • 17-5-0 εκτός έδρας στο Champions League

Ανάλυση

«Καθάρισε» στη ρεβάνς με σκορ 7-1 τη Σάλτσμπουργκ και προκρίθηκε για 20ή φορά στα προημιτελικά του θεσμού. Ρεκόρ για επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Το 1-1 του πρώτου αγώνα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς. Αλλά στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν άφησε περιθώρια στους Αυστριακούς. Τα γκολ οι Λεβαντόφσκι (12’ πέν., 21’ πέν., 23’), Γκνάμπρι (31’), Μίλερ (54’, 83’), Σανέ (85’). Μείωσε ο αντίπαλος με θεαματικό γκολ στο 70’. Δέκατη πρόκριση σε προημιτελικά στις 11 τελευταίες σεζόν. Είναι ομάδα ορόσημο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η κληρωτίδα της χαμογέλασε, αλλά είδε τι έπαθε η Γιουβέντους και είναι θορυβημένη. Στην Bundesliga έπιασε δυνατή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο με τη Φράιμπουργκ και το 0-0 έγινε 4-1. Σκόρερ οι Γκορέτσκα (58’), Γκνάμπρι (73’), Κομάν (82’), Σάμπιτσερ (96’). Έκανε, όμως, γκάφα σε μία αλλαγή (85’) και για 15 δευτερόλεπτα έπαιζε με 12 παίκτες! Η Φράιμπουργκ κατέθεσε ένσταση και ίσως χάσει το ματς στα χαρτιά. Από πλευράς διοίκησης υπάρχει αισιοδοξία για την υπόθεση.  

Αγωνιστικά νέα

Επέστρεψε με γκολ μετά το Δεκέμβριο ο Γκορέτσκα και έδειξε να «δένει» περισσότερο το κέντρο. Τραυματίστηκε εκ νέου ο Τολισό (ΑΜ) και θα λείψει για τις επόμενες εβδομάδες. Ότι πρέπει λοιπόν η επιστροφή του Γκορέτσκα. Οι Λεβαντόφσκι, Γκνάμπρι, Ζίλε έπαιξαν κανονικά με τη Φράιμπουργκ. Νοκ-άουτ με Covid-19 ο αναπληρωματικός Τσούπο - Μοτίνγκ (Ε). Στην αποστολή μετά από καιρό ο Ντέιβις (Α). Τραυματίας ο αναπληρωματικός μπακ Σαρ.  

Πιθανές ενδεκάδες

Betting Facts
Βιγιαρεάλ
Η ομάδα Βιγιαρεάλ νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βιγιαρεάλ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Βιγιαρεάλ, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μπάγερν Μονάχου
Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νίκησε 7 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μπάγερν Μονάχου
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Μπάγερν Μονάχου, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ