Ανάλυση: Χάθηκε η ευκαιρία για τη Φράιμπουργκ, ώστε να βρεθεί στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας, μιας και με το 0-0 κόντρα στην Γκρόιτερ Φιρτ, δεν πήγε πουθενά. Είχε επιθετικό οίστρο η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ, όχι, όμως, και την τύχη με το μέρος της. Δύο δοκάρια από τους Σάλαϊ (13’) και Χάμπερερ (66’) δεν της έδωσε αυτό που ήθελε. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα χρειάστηκε να παρέμβει ο γκολκίπερ Φλέκεν, για να κρατήσει το... μηδέν στην άμυνα. Καλό παιχνίδι, αρνητικό αποτέλεσμα. Έδωσε φιλικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της διακοπής και έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Χάιντενχαϊμ (Β’ κατηγορία). Ιδιαίτερο χαρακτηρίζει το ματς ο κόουτς Στράιχ. Κατάμεστο το νέο γήπεδό της, για πρώτη φορά από τότε που άνοιξε. Ο αντίπαλος βέβαια της προσφέρει πάντα δύσκολες στιγμές. Είναι, όμως, σε καλό φεγγάρι και μπορεί να αποτελέσει σκληρό καρύδι. Μην ξεχνάμε πως είναι η 2η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία (29 γκολ), μετά από την Μπάγερν. Διανύει, πάντως, την κορυφαία σεζόν στην ιστορία της. Αν όχι τώρα, πότε...
Αγωνιστικά νέα: Προς τιμήν της είχε αρκετούς διεθνείς που έλειπαν μεσοβδόμαδα. Ο γκολκίπερ Φλέκεν έπαιξε δύο παιχνίδια ως βασικός με την Ολλανδία. Το ίδιο ο στόπερ Σλότερμπεκ με τη Γερμανία. Ανάρρωσαν από τον κορωνοϊό οι βασικοί Χέφλερ (ΑΜ), Λίνχαρτ (Α) και Γιέονγκ (ΜΕ). Απόντες οι Σάντε (ΜΕ) και Κάιτελ (ΑΜ).
3-3-0 στα 6 τελευταία ματς στην κατηγορία
4-2-0 εντός έδρας στα 6 τελευταία
1 εντός έδρας νίκη στα 18 τελευταία με την Μπάγερν
Ανάλυση: Αύξησε τη διαφορά της από την Ντόρτμουντ χάρη στο άνετο 4-0 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου και την γκέλα της Μπορούσια στην Κολωνία. Επιστροφή στις νίκες για τους Βαυαρούς, έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες. Δέχτηκε τρεις φάσεις στα πρώτα 20 λεπτά. Ήταν τυχερή, κατά κάποιον τρόπο, που προηγήθηκε με τον Κομάν (16’). Το 2-0 με τον Νιανζού (25’) τελείωσε από νωρίς τα πάντα. Πέναλτι Λεβαντόφσκι στο 45’+1’ και ο Πολωνός έγραψε το 4-0 στο 47’. Παραλίγο να παραχωρήσει πέναλτι (49’), ενώ έσωσε ο Νόιερ στο 53’ και στο 68’. Στα 31 γκολ ο Λεβαντόφσκι (τα 17 εκτός έδρας). Πέμπτη φορά που το καταφέρνει στην καριέρα του. Στα 81 γκολ σύνολο η Μπάγερν, το απόλυτο ρεκόρ μετά από 27 στροφές. Παράλληλα είναι η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα παίζει με τη Βιγιαρεάλ το πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε αρκετούς διεθνείς εκτός πλάνων και απομένει να δούμε πως θα επιστρέψουν αυτοί. Διατηρεί καλή παράδοση με τη Φράιμπουργκ.
Αγωνιστικά νέα: Αποχώρησε με τραυματισμό στα πλευρά στο Πολωνία - Σουηδία ο αρχισκόρερ Λεβαντόφσκι, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του. Ίσως να μην παίξει βασικός, όπως τόνισε ο Νάγκελσμαν. Ίσως προφυλαχθεί ο Γκνάμπρι (ΜΕ), που έχασε τα ματς της εθνικής Γερμανίας. Έτοιμοι οι Σανέ (ΜΕ), Κομάν (Μ), Μουσιάλα (Μ), Ζίλε (Α). Με Covid-19 επέστρεψε ο επίσης Μουντιαλικός Τσούπο - Μοτίνγκ (Ε). Ίσως βρεθεί στην αποστολή ο Ντέιβις (Α), αμφίβολος ο Γκορέτσκα (ΑΜ).
6-2-1 στα 9 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα
47 σερί εκτός έδρας ματς που σκοράρει
5 σερί Over 2,5&G/G με τη Φράιμπουργκ
Πιθανές Ενδεκάδες
Φράιμπουργκ
Μπάγερν Μονάχου
Επιστροφές - Απουσίες
Φράιμπουργκ
Παίχτης
Θέση
Συμ/Γκολ
Αξιολόγηση
P. Lienhart
Α
17/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
L. Kübler
Α
6/2
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Jeong Woo-Yeong
Μ
14/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
Y. Keitel
Μ
13/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
6
K. Schade
Ε
8/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
3
Μπάγερν Μονάχου
Παίχτης
Θέση
Συμ/Γκολ
Αξιολόγηση
B. Pavard
Α
15/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
N. Süle
Α
28/1
☆☆☆☆☆
★★★★★
1
L. Goretzka
Μ
13/3
☆☆☆☆☆
★★★★★
17
S. Gnabry
Ε
17/8
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
A. Davies
Ε
14/0
☆☆☆☆☆
★★★★★
12
E. Choupo-Moting
Ε
12/7
☆☆☆☆☆
★★★★★
0
TιμωρημένοιΤραυματίεςΆρρωστοιΑμφίβολοιΕπιστρέφουνΆλλοι λόγοι Αγώνες που απουσιάζουν
Φράιμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση από Τσαβδαράς
5η
59.3%
81.5%
55.6%
1η
66.7%
92.6%
81.5%
Δυνατή μάχη κορυφής. Η Μπάγερν είναι πάντα επιρρεπής στο να δέχεται γκολ. Ειδικά τώρα που παίζει σε μία σκληρή έδρα κι είχε αρκετό κόσμο εκτός, λόγω Εθνικών ομάδων. Αρκετό το χάντικαπ του ενός γκολ για τη Φράιμπουργκ.
Δυνατή μάχη κορυφής. Η Μπάγερν είναι πάντα επιρρεπής στο να δέχεται γκολ. Ειδικά τώρα που παίζει σε μία σκληρή έδρα κι είχε αρκετό κόσμο εκτός, λόγω Εθνικών ομάδων. Αρκετό το χάντικαπ του ενός γκολ για τη Φράιμπουργκ.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα