Ραπίντ Βιέννης
Α Αυστρίας
Κωδικός Κουπονιού: 1051
Ραπίντ Βιέννης

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Στουρμ Γκρατς
0 - 3
Τέλος Αγώνα
field
Allianz Stadion (28.000)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
193 χλμ. (απόσταση)

Ραπίντ Βιέννης - Στουρμ Γκρατς Προγνωστικά

Βρήκε το σθένος να ανακάμψει η Ραπίντ και κατάφερε να αποκλείσει την Αντμίρα στο κύπελλο. Από την άλλη, η Στουρμ συνεχίζει τις νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις. Κι οι δυό τους έχουν ευρωπαϊκό αγώνα την Πέμπτη, η Στουρμ έχει τη δυνατότητα να ρισκάρει περισσότερο διότι δεν έχει ταξίδι εκτός Αυστρίας. Μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από τη Βιέννη.

Σχόλια αγώνα:

Περιορισμένος αριθμός θεατών.

Ραπίντ Βιέννης

Κατάταξη: 5η

Στουρμ Γκρατς

Κατάταξη: 2η

1 Goal/Goal 1
1 Over 1.5 2
1 Over 2.5 0
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ραπίντ Βιέννης
Κατάταξη: 5η
?
Ι
Η
Η
Η
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Μετράει 14/16 «2-3 γκολ» συνολικά
  • 8/9 over 2.5 εντός έδρας φέτος
  • 10-8-3 στα πρόσφατα εντός με τη Στουρμ Γκρατς

Ανάλυση

Δεν τα κατάφερε και πάλι στο Σάλτσμπουργκ η Ραπίντ, ηττήθηκε για 9η σερί φορά στη «Red Bull Arena» αυτή τη φορά με 2-0. Ο Ντιέτμαρ Κιουμπάουερ είχε επικεντρωθεί στο αμυντικό κομμάτι κι η ομάδα του κρατούσε το 0-0 μέχρι το 75', σημείο που ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων για μαρκάρισμα του Κέβιν Βίμερ. Ο Αντεγέμι ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 79' και χάρισε ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του. Η Ραπίντ δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 90+4' από τον Αάρονσον. Με αυτή την ήττα παρέμεινε στους 8 βαθμούς έπειτα από 8 αγωνιστικές, το χειρότερο ξεκίνημά της από τη σεζόν 2006-2007 και μετά. Ξέσπασε ο Κιουμπάουερ μετά τη λήξη: «Είναι λες και είμαστε στο νηπιαγωγείο. Είμαι περίεργος να δω τι θα πει ο Χάμετερ (σ.σ. διαιτητής του αγώνα) γιατί πάλι κατάφερε να κρίνει ένα ματς υπέρ της Σάλτσμπουργκ». Πήρε το... αίμα της πίσω στους «32» του κυπέλλου, απέκλεισε την Αντμίρα με 2-1 στην παράταση παίρνοντας εκδίκηση για την εντός έδρας ήττα (1-2) στο πρωτάθλημα.
Στουρμ Γκρατς
Κατάταξη: 2η
?
Ν
Ν
Η
Ν
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Μία ήττα στα 12 πρόσφατα εκτός (8-3-1)
  • Κέλβιν Γιεμπόα: 8 γκολ & 3 ασίστ σε 12 ματς φέτος
  • Μία νίκη στα 9 τελευταία με τη Ραπίντ (1-3-5)

Ανάλυση

Άνετη επικράτηση με 5-0 για τους «Blackies» εντός έδρας κόντρα στην Τιρόλ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Στουρμ Γκρατς έκανε ό,τι ήθελε στο ματς με τους Γιάκομπ Γιάντσερ και Κέλβιν Γιεμπόα να σημειώνουν από δύο γκολ και μία ασίστ έκαστος! Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός άνοιξε τον «χορό» των γκολ στο 25', ύστερα από πάσα του Γιεμπόα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, διπλασίασε τα τέρματα της όμαδας του με εύστοχο τετ α τετ, μετά τη μακρινή μπαλιά του ήρωα της προηγούμενης αγωνιστικής, Γκρέγκορι Βούτριχ. Στην επανάληψη, ο Γιάντσερ έδωσε την σκυτάλη στον Γιεμπόα κι εκείνος σημείωσε το 3-0 από την άσπρη βούλα στο 48'. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Γιάντσερ «έφτιαξε» το γκολ για τον Ιταλό φορ, το οποίο ήταν το 6ο του στο φετινό πρωτάθλημα. Το τελικό 5-0 ήρθε στο 85' από τον 21χρονο Ιβοριανό Αντερσόν Νιανγκμπό και ήταν το πρώτο του, δανεικού από τη Γάνδη, φορ με τη φανέλα της Στουρμ. Αντιμετώπισε τη Χόχενεμς για τους «32» του κυπέλλου και πήρε την πρόκριση με σκορ 4-0.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ