Μπρέντφορντ
Κύπελλο Αγγλίας
Κωδικός Κουπονιού: 658
Μπρέντφορντ

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΟΛΝΤΑΜ

Όλνταμ
7 - 0
Τέλος Αγώνα
referee
Σάιμον Xούπερ
field
Brentford Community Stadium (17.250)
weather
Καιρός: Άστατος
distance
344 χλμ. (απόσταση)

Μπρέντφορντ - Όλνταμ Προγνωστικά

Χαώδης η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, Η Μπρέντφορντ αγωνίζεται στην Πρέμιερ και πραγματοποιεί μία αξιόλογη χρονιά, αν και είναι νεοφώτιστη, ενώ η Ολνταμ βρίσκεται στην τελευταία θέση στη League 2, έχοντας και την κόντρα οπαδών-διοίκησης! Λογικός «άσος», πιθανόν με γκολ (Over 2,5).

Σχόλια αγώνα:

League Cup, 3ος γύρος. Μονό παιχνίδι. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

1 Goal/Goal 2
2 Over 1.5 2
1 Over 2.5 2
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Μπρέντφορντ
?
Ν
Η
Ι
Ν
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Πρώτο «διπλό» στην Πρέμιερ μετά από 74 χρόνια
  • 5 Under σε 6 επίσημους αγώνες
  • «Τρέχει» 5-1-0 κόντρα στην Ολνταμ

Ανάλυση

Ιστορική στιγμή έζησε η Μπρέντφορντ το περασμένο Σάββατο. Νίκησε 2-0 τη Γουλβς στο «Μολινό» και πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στην Πρέμιερ μετά από 74 χρόνια! Η ομάδα του Φρανκ πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με δύο γκολ διαφορά, ενώ θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα. Στο 28' ο Τόνεϊ κέρδισε πέναλτι από τον Μαρσιάλ και λίγο μετά νίκησε τον Σα. Τρία λεπτά μετά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε (ορθώς) για χέρι. Στο 34’ ο Τόνεϊ σέρβιρε για τον Εμπεουμό που διπλασίασε για τους νικητές. Στο δεύτερο μέρος, η Γουλβς ανέβασε στροφές, πίεσε κατά διαστήματα την Μπρέντφορντ και κυρίως στην τελική ευθεία, εκμεταλλευόμενη και την κόκκινη (με δύο κίτρινες) του Μπαπτίστ στο 65’. Ο Εμπεουμό είχε δοκάρι στο 90' για τις «μέλισσες». Εκτός παραμένουν ο αμυντικός Σόρενσεν και ο επιθετικός Ντασίλβα. Τιμωρημένος ο μέσος Μπαπτίστ.
Όλνταμ
?
Ι
Η
Η
Ν
Ν
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 6 ήττες σε 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (1-1-6)
  • 6 N/G στα τελευταία 8 ματς
  • 3 αγωνιστικές χωρίς να σκοράρει

Ανάλυση

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε ο αγώνας της Ολνταμ με τη Χάρτπουλ για τη League 2. H «λευκή» ισοπαλία, απλά, έκανε ακόμα πιο οδυνηρή την κατάσταση. Η κόντρα του ιδιοκτήτη με τους φιλάθλους συνεχίστηκε, με τους τελευταίους πριν από την έναρξη του ματς, έξω από το γήπεδο να κουβαλούν... φέρετρο αποτυπώνοντας με τον τρόπο τους την κατάσταση της ομάδας και το γεγονός ότι ο Λέμσαγκαμς δεν πουλάει τις μετοχές του. Πριν από το ματς ανακοινώθηκε ότι τα εισιτήρια θα πουληθούν μόνο μέσω διαδικτύου, τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά και δεν θα δίνεται αλκοόλ από τα κυλικεία! Οι οπαδοί όπως και στα προηγούμενα εντός έδρας ματς εξέφρασαν την αγανάκτησή τους με το γνωστό... φλεγματικό χιούμορ των Βρετανών. Στο ματς η Ολνταμ, ήταν καλύτερη, όμως και πάλι δεν νίκησε. Με 6 ήττες σε 8 αγωνιστικές είναι ουραγός, έχοντας σκοράρει 4 φορές. Στο Λιγκ Καπ έχει αποκλείσει στα πέναλτι Τρανμίρ και Άκρινγκτον. Αμφίβολοι οι Τζέιμι Χόπκατ και Χαρτ. Τραυματίας ο γκολκίπερ Ρότζερς (3 συμμ.), εκτός και ο Νίκι Ανταμς.
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.3
Eγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ