PSV Αϊντχόφεν
Champions League
Κωδικός Κουπονιού: 657
PSV Αϊντχόφεν

PSV ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Μπενφίκα
0 - 0
Τέλος Αγώνα
referee
Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία)
field
PSV Philips Stadion (36.150)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
2.161 χλμ. (απόσταση)

PSV Αϊντχόφεν - Μπενφίκα Προγνωστικά

Η PSV του δευτέρου ημιχρόνου στο «Ντα Λουζ» έχει αυξημένες πιθανότητες για τη νίκη. Ωστόσο η Μπενφίκα είναι έμπειρο και ποιοτικό σύνολο και ο άσος έστω και οριακά κάτω από το 2.00 δεν αποτελεί ευκαιρία. Πιθανό το G/G, σε καλύτερη απόδοση το Over 2.5, το οποίο επιβεβαιώνει με μεγάλη συχνότητα η PSV ως γηπεδούχος και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Over 2.5
3
Προσφορές αγώνα *
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Ρεβάνς για τα play offs του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση νίκης της PSV με ένα γκολ διαφορά ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα συμμετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτή που θα αποκλειστεί, στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

PSV Αϊντχόφεν

Μπενφίκα

?
Ν Ν Ν Ν Ν Ν
7 Goal/Goal 3
8 Over 1.5 9
6 Over 2.5 4
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

PSV Αϊντχόφεν
?
Ν
Η
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 6/7 τελευταία παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν Over 2.5
  • 7 σερί Over 2.5 ως γηπεδούχος στο Τσάμπιονς Λιγκ
  • 10/12 τελευταία παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν G/G

Ανάλυση

Στο «Ντα Λουζ» σταμάτησε το νικηφόρο σερί των έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Η ομάδα του Σμιντ ηττήθηκε 2-1 από την Μπενφίκα και πλέον θα χρειαστεί νίκη με δύο γκολ διαφορά ώστε να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε παθητικό ρόλο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό και δέχθηκε δεύτερο στο 42' από κόρνερ. Άλλη ομάδα στο δεύτερο μέρος. Μείωσε στο 51' με σουτ εκτός περιοχής του Χάκπο και είχε καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, όμως ο Βλαχοδήμος δεν της το επέτρεψε. Το περασμένο Σάββατο ο σύλλογος από το Αϊντχόφεν επιβλήθηκε 4-1 εντός έδρας της Καμπούρ και έκανε το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Γερμανός τεχνικός προέβη σε μικρό ροτέισον και η ομάδα του πέτυχε μία άνετη νίκη με σκόρερ τους Πρέπερ (18'), Ζάχαβι (21'), Μαντουέκε (48') και Μποσκαλί (90+4'). Το Σάββατο θα υποδεχθεί τη Χρόνινχεν.

Αγωνιστικά νέα

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Ρομέρο και ο μεσοεπιθετικός Λεντέσμα. Ο εξτρέμ Μαντουέκε αποχώρησε τραυματίας στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος αλλά ο Σμιντ επιβεβαίωσε χθες ότι ο ποδοσφαιριστής ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του. Ο εξτρέμ Μπρούμα, δανεικός πέρυσι στον Ολυμπιακό, ήταν ουσιαστικά σε δοκιμαστική περίοδο όλο αυτό το διάστημα, έπεισε τον Γερμανό προπονητή ότι μπορεί να προσφέρει και εκτός απροόπτου θα παραμείνει στο ρόστερ.
Μπενφίκα
?
Ν
Ν
Ν
Ν
Ν
Ν
Φόρμα ομάδας
  • Προέρχεται από 6 σερί νίκες
  • 5 σερί 2-3 γκολ στο UCL
  • Σκόραρε στα 9 από τα 10 τελευταία εκτός στο UCL

Ανάλυση

Το πρώτο βήμα έγινε για την Μπενφίκα, η οποία δεν έπαιξε σούπερ ποδόσφαιρο με τους Ολλανδούς, ωστόσο αυτό που έμεινε ήταν η επικράτηση 2-1. Πήγε στο Αϊντχόφεν με σκοπό να μην κλειστεί στα καρέ της, όμως, αυτό ίσως αποδειχθεί και καταστροφικό, δεδομένου πως οι γηπεδούχοι παίζουν άριστα στο «σπίτι» τους. Πάντως, υπάρχει καλό κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας, με τις νίκες να έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο κέρδισε στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε (2-0), αν και τα... βρήκε μπαστούνια στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Χρειάστηκε να φτάσει στο τελευταίο 10λεπτο για να σκοράρει με τους αμυντικούς Λούκας Βερίσιμο (εξελίσσεται σε ποιοτική μονάδα) και Άλεξ Γκριμάλδο. Συμπλήρωσε έτσι 6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και ο τεχνικός Ζορζ Ζέσους ζήτησε ακόμη μία, καθώς θα είναι και η πιο σημαντική (αν και αρχή της σεζόν). Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, θα αγωνιστεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα

Συμφώνησε με τη Βόλφσμπουργκ το «μαμούνι» - φορ Βάλντσμιντ, μιας και δεν ήταν απόλυτα χαρούμενος στην ομάδα. Πάντως, βοήθησε κάπως την περσινή σεζόν. Πλέον, ο Ουκρανός Γιάρεμτσουκ έχει τον 1ο λόγο για τη φανέλα βασικού στην «αιχμή του δόρατος». Αποκτήθηκε ο Σέρβος εξτρέμ Ράντονιτς (από Μαρσέιγ), αλλά δεν υπολογίζεται ακόμη. Εκτός αποστολής ο στόπερ Φέρο, ο μέσος Γκάμπριελ, ο μπακ/χαφ Ντιόγκο Γκονσάλβες και οι φορ Σεφέροβιτς, Νούνιες.
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ