ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ (Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου) είναι μια ελληνική εταιρία διοργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών. Για πολλά χρόνια κατείχε το μονοπώλιο της διοργάνωσης τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα και εξακολουθεί να έχει μόνο αυτή το δικαίωμα όσον αφορά τη διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών στη χώρα μας, που δεν είναι διαδικτυακά.

Από το 2014 και έπειτα ξεκίνησε και η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του OPAP. Πλέον οι παίχτες μπορούν να βρουν το Κουπόνι ΟΠΑΠ και στο διαδίκτυο και να ποντάρουν online τα παιχνίδια του Πάμε Στοίχημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pamestoixima.gr. Επίσης, μπορούν να παίξουν στον OPAP live σε όλα τα γεγονότα που υπάρχουν στο kouponi OPAP.

Στο Foxbet.gr θα βρείτε ειδήσεις και νέα που αφορούν τον OPAP, την ηλεκτρονική πλατφόρμα (Pame Stoixima) και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον Οργανισμό.
.

Πάντα δίπλα στον παίκτη

Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.

Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία

Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide

Οδηγοί για το στοίχημα

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.

Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα

Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.

Σύγκριση εταιριών και εργαλεία

Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.

Bonus και προσφορές

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.
Netbet Skin left
Netbet 400x1000 R