foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ279
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η ecoPayz στο online στοίχημα

foxbet-1000-x-500eco.jpg

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ecoPayz!

H ecoPayz είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, το οποίο δεν διαφέρει σε τίποτα από τα κλασικά e-wallet (Skrill, Neteller) και σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνεται χρήματα αλλά και να το χρησιμοποιείτε σε αγορές μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η αρχική της ονομασία ήταν ecoCard και η ίδρυση της χρονολογείται το 2000, όμως το έτος «ορόσημο» θεωρείται το 2008, όταν η ιδιοκτήτρια πλατφόρμα της, PSI-Pay Ltd, έλαβε αδειοδότηση από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου (Financial Conduct Authority – FCA). Το γεγονός αυτό αποτελεί εγγύηση αξιοπιστίας και ασφάλειας των συναλλαγών μέσω της μεθόδου με τις στοιχηματικές πλατφόρμες και όχι μόνο, ενώ η συμφωνία με τη Mastercard το 2009 «εκτόξευσε» τη δημοφιλία της, καθώς έγινε πλέον αποδεκτή σε εκατομμύρια εμπόρους σε όλο τον κόσμο. Το 2013 η ecoCard μετονομάστηκε σε ecoPayz, γεγονός που επέτρεψε στον όμιλο της PSI-Pay Ltd να διαφοροποιήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Η ecoPayz προσφέρει υπηρεσίες online πληρωμών σε 159 χώρες και σε 45 συνολικά διαφορετικά νομίσματα.

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πως να δημιουργήσετε λογαριασμό ecoPayz

Η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού ecoPayz είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Για τη δημιουργία λογαριασμού πρέπει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ecopayz.com και στη συνέχεια να κλικάρετε την επιλογή «Sign up». Συμπληρώνοντας τα προσωπικά στοιχεία που απαιτούνται στην αντίστοιχη «φόρμα» ο λογαριασμός σας δημιουργείται άμεσα και είναι έτοιμος προς χρήση για online αγορές σε εκατομμύρια καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Καταθέσεις και αναλήψεις

Στο πεδίο αυτό μπορείτε να δείτε τις μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να «φορτώσετε» με χρήματα τον ecoPayz λογαριασμό σας και αντίστοιχα να προχωρήσετε σε ανάληψη. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι οι εξής:

  • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Η χρέωση κυμαίνεται από 1,69-2,90% για την κατάθεση και εξαρτάται από την χώρα έκδοσης της κάρτας. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι επιτρεπτές οι αναλήψεις προς κάρτες, είτε πιστωτικές είτε χρεωστικές.
  • Με τραπεζικό έμβασμα: Η χρέωση κυμαίνεται από 0,00-7,00% για την κατάθεση ανάλογα τη χώρα και το τραπεζικό ίδρυμα, ενώ στις αναλήψεις υπάρχει χρέωση από 5,90€ έως 10,00€, η οποία ωστόσο μειώνεται στο VIP επίπεδο.
  • Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής χρημάτων σε άλλο λογαριασμό ecoPayz. Ανάλογα το επίπεδο που βρισκόσαστε, η χρέωση μπορεί να είναι 1,5% όπως πχ στο Silver, αλλά και να μην υπάρχει όπως στα ανώτερα επίπεδα.
cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίπεδα λογαριασμού και όρια συναλλαγών

Υπάρχουν πέντε διαφορετικά επίπεδα λογαριασμού στην ecoPayz. Δείτε τα πλεονεκτήματα του κάθε επιπέδου και πως μπορείτε να μεταβείτε σε κάθε επόμενη βαθμίδα.

Classic

Με την εγγραφή σας, είστε αυτόματα στο αρχικό επίπεδο, “Classic”, στο οποίο μπορείτε να «κινήσετε» στον λογαριασμό σας αθροιστικά έως 2,500€ (καταθέσεις, αναλήψεις, μεταφορές), όριο που όμως δεν μπορείτε να υπερβείτε. Στο επίπεδο αυτό επίσης, δεν είναι επιτρεπτές οι αναλήψεις προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό, ενώ δεν μπορείτε να στείλετε χρήματα σε άλλο λογαριασμό ecoAccount.

Silver

Για να μεταβείτε στην επόμενη βαθμίδα, “Silver”, θα πρέπει να αποστείλετε ηλεκτρονικά ένα έγγραφο που να αποδεικνύει το ονοματεπώνυμό σας (ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και ένα έγγραφο που να αποδεικνύει τη διεύθυνσή σας (λογαριασμός ΔΕΚΟ, εκκαθαριστικό τραπέζης ή πιστοποιητικό δήμου). Στο επίπεδο αυτό είναι επιτρεπτές οι αναλήψεις προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό, καταργείται το όριο συνολικών συναλλαγών (2,500€) που υπάρχει στην Classic βαθμίδα, ενώ μπορείτε να έχετε στον ecoPayz λογαριασμό σας έως 15,000€. Επιπλέον, είναι δυνατή η αποστολή χρημάτων σε άλλο λογαριασμό με χρέωση ωστόσο 1,5%.

Στο επίπεδο αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προπληρωμένη Virtual ecoCard αλλά και να παραγγείλετε έως και τρεις ecoCard Mastercard (σε GBP, EUR και USD). Σημειώνεται πως η διαδικασία ταυτοποίησης για να μεταβείτε σε επόμενο επίπεδο θα χρειαστεί δύο εργάσιμες μέρες.

Gold

Αρχική προϋπόθεση για να προκριθείτε στο επίπεδο «Gold» είναι να έχετε παραμείνει επί ένα μήνα στο «Silver» και να έχετε ταυτοποιήσει την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει καταθέσει στον ecoPayz λογαριασμό σας 5,000€ συνολικά ή 2,500€ με πιστωτική κάρτα και να έχετε μεταφέρει προς εμπόρους/αγορές τουλάχιστον 25,000€ αθροιστικά. Στην τρίτη κατά σειρά βαθμίδα της ecoPayz απολαμβάνετε υψηλότερα όρια υπολοίπου στον λογαριασμό σας (έως 50,000€ συνολικά), αλλά και δωρεάν διεθνή αποστολή χρημάτων, ενώ στις περιπτώσεις που χρειάζεται μετατροπή συναλλάγματος το ποσοστό χρέωσης μειώνεται στο 1,49%.

Platinum

Αντίστοιχα, για να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας στο επίπεδο «Platinum», θα πρέπει να είστε στη βαθμίδα «Gold» επί ένα μήνα, να έχετε αιτηθεί –αν δεν το πράξατε νωρίτερα- για την ecoCard την οποία και θα πρέπει να ενεργοποιήσετε. Επιπλέον, ως αναγκαία προϋπόθεση για το «πέρασμά» σας στο επίπεδο αυτό είναι η αποστολή συνολικά τουλάχιστον 50,000€ σε εμπόρους/αγορές. Ως κάτοχοι «Platinum» ecoPayz λογαριασμού έχετε όλα τα προνόμια του «Gold» με ταυτόχρονα αυξημένο όριο υπολοίπου στις 75,000€, και αυξημένα ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία και ανά συναλλαγή όρια καταθέσεων με κάρτα (πχ το ημερήσιο όριο κατάθεσης στον λογαριασμό σας ανεβαίνει στις 6,000€ από τις 5,000€ στο Gold επίπεδο).

VIP

Το ανώτατο και τελευταίο επίπεδο του ecoAccount σας, είναι το «VIP», στο οποίο για να φτάσετε, χρειάζεται να είστε για ένα μήνα στο αμέσως προηγούμενο επίπεδο, «Platinum» και να μεταφέρετε τουλάχιστον 250,000€ σε εμπόρους. Ως «VIP» έχετε όλες τις παροχές των προηγούμενων βαθμίδων, απολαμβάνετε μέγιστο όριο υπολοίπου έως και 85,000€ αλλά και μειωμένο ποσοστό χρέωσης σε περίπτωση μετατροπής συναλλάγματος (1,25%).

Εκτός από τις ανωτέρω διαφοροποιήσεις, μεταξύ των πέντε βαθμίδων ισχύουν διαφορετικά όρια «φόρτωσης» του λογαριασμού σας, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα.

ecoPayz fees

EcoCard και EcoVirtualCard

Έχοντας πραγματοποιήσει εγγραφή στην ecoPayz μπορείτε να αιτηθείτε κάρτες EcoCard αλλά και EcoVirtualCard, αρκεί βεβαίως να έχετε προηγουμένως μεταβεί στη βαθμίδα "Silver".

EcoCard

Η ecoPayz Mastercard - Ecocard είναι μία πλαστική κάρτα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο online όσο και "επίγεια" στα καταστήματα και τους εμπόρους που δέχονται Mastercard. Η ecoPayz πρωτοπορεί δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ζητήσετε μέχρι και τρεις κάρτες (μία για κάθε νόμισμα: EUR, GBP, USD). Η απόκτηση της κάθε κάρτας είναι εντελώς δωρεάν, ενώ δεν υπάρχει ούτε κάποιο πάγιο μηνιαίο ή ετήσιο κόστος.

Μέσω της ecoPayz Mastercard μπορείτε να πραγματοποιείτε αναλήψεις από ATM ανά τον κόσμο που δέχονται Mastercard, όπου υπάρχει προμήθεια 2% (1,50€ η ελάχιστη). Το ετήσιο όριο αναλήψεων μέσω ATM είναι στα 750€ στο Classic επίπεδο, ενώ ανεβαίνει στα 1,500€ στα επόμενα τέσσερα επίπεδα. Αντίστοιχα, ανεβαίνει στα 2,500€ το ανώτατο όριο ανά συναλλαγή μέσω μηχανημάτων POS/ECOM, που στο πρώτο επίπεδο είναι στα 1,000€.

cta_box_bg
Premium Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

EcoVirtualCard

Η εικονική κάρτα EcoVirtual συνδέεται άμεσα με τον ecoAccount λογαριασμό σας και είναι μία μέθοδος πληρωμής "μίας χρήσης". Ο όρος "εικονική" σημαίνει ότι δεν θα λάβετε στα χέρια σας την κάρτα, όμως μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διαδικτυακές αγορές και αγορές μέσω τηλεφώνου.

Η έκδοσή της γίνεται στιγμιαία και είναι άμεσα διαθέσιμη για χρήση σε εμπόρους που δέχονται Mastercard. Μετά τη χρήση της, η virtual κάρτα λήγει οπότε ως κάρτα είναι 100% ασφαλής. Για κάθε κάρτα που εκδίδεται υπάρχει χρέωση 1,80€ και μπορείτε να εκδώσετε έως 4 κάρτες την ημέρα και 40 τον μήνα. Η κάθε κάρτα έχει ανώτατο όριο τα 700€.

Σύνοψη για την ecoPayz

Η ecoPayz αποτελεί ένα από τους παλαιότερους τρόπους συναλλαγών στο internet, διαθέτει κορυφαία αξιοπιστία και ασφάλεια, ενώ δίνει τη δυνατότητα έκδοσης Virtual (εικονικών) καρτών, αλλά και "πλαστικών" Mastercard καρτών, οι οποίες δεν έχουν κάποιο πάγιο κόστος. Στα θετικά της μεθόδου επίσης συγκαταλέγεται ότι μπορείτε να έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στον λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής (app) και ότι μπορείτε να τον "φορτώνετε" απ'ευθείας μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού. Βασικό αρνητικό της ecoPayz είναι ότι δεν γίνεται αποδεκτή από τις περισσότερες πλατφόρμες στοιχήματος στη χώρα μας, όπως και το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται οι αναλήψεις προς κάρτες.

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ