cache
ecopayz 29-9-16

Η ecoPayz στο online στοίχημα

ecoPayz είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, το οποίο δεν διαφέρει σε τίποτα από τα κλασικά e-wallet (Skrill, Neteller) και σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνεται χρήματα αλλά και να το χρησιμοποιείτε σε αγορές μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η αρχική της ονομασία ήταν ecoCard και η ίδρυση της χρονολογείται το 2000, όμως το έτος «ορόσημο» θεωρείται το 2008, όταν η ιδιοκτήτρια πλατφόρμα της, PSI-Pay Ltd, έλαβε αδειοδότηση από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου (Financial Conduct Authority – FCA). Το γεγονός αυτό αποτελεί εγγύηση αξιοπιστίας και ασφάλειας των συναλλαγών μέσω της μεθόδου με τις στοιχηματικές πλατφόρμες και όχι μόνο, ενώ η συμφωνία με τη Mastercard το 2009 «εκτόξευσε» τη δημοφιλία της, καθώς έγινε πλέον αποδεκτή σε εκατομμύρια εμπόρους σε όλο τον κόσμο. Το 2013 η ecoCard μετονομάστηκε σε ecoPayz, γεγονός που επέτρεψε στον όμιλο της PSI-Pay Ltd να διαφοροποιήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Η ecoPayz προσφέρει υπηρεσίες online πληρωμών σε 159 χώρες και σε 45 συνολικά διαφορετικά νομίσματα.

Πως να δημιουργήσετε λογαριασμό ecoPayz

Η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού ecoPayz είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Για τη δημιουργία λογαριασμού πρέπει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ecopayz.com και στη συνέχεια να κλικάρετε την επιλογή «Sign up». Συμπληρώνοντας τα προσωπικά στοιχεία που απαιτούνται στην αντίστοιχη «φόρμα» ο λογαριασμός σας δημιουργείται άμεσα και είναι έτοιμος προς χρήση για online αγορές σε εκατομμύρια καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Καταθέσεις και αναλήψεις

Στο πεδίο αυτό μπορείτε να δείτε τις μεθόδους με τις οποίες μπορείτε να «φορτώσετε» με χρήματα τον ecoPayz λογαριασμό σας και αντίστοιχα να προχωρήσετε σε ανάληψη. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι οι εξής:

  • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Η χρέωση κυμαίνεται από 1,69-2,90% για την κατάθεση και εξαρτάται από την χώρα έκδοσης της κάρτας. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι επιτρεπτές οι αναλήψεις προς κάρτες, είτε πιστωτικές είτε χρεωστικές.
  • Με τραπεζικό έμβασμα: Η χρέωση κυμαίνεται από 0,00-7,00% για την κατάθεση ανάλογα τη χώρα και το τραπεζικό ίδρυμα, ενώ στις αναλήψεις υπάρχει χρέωση από 5,90€ έως 10,00€, η οποία ωστόσο μειώνεται στο VIP επίπεδο.
  • Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής χρημάτων σε άλλο λογαριασμό ecoPayz. Ανάλογα το επίπεδο που βρισκόσαστε, η χρέωση μπορεί να είναι 1,5% όπως πχ στο Silver, αλλά και να μην υπάρχει όπως στα ανώτερα επίπεδα.

Επίπεδα λογαριασμού και όρια συναλλαγών

Υπάρχουν πέντε διαφορετικά επίπεδα λογαριασμού στην ecoPayz. Δείτε τα πλεονεκτήματα του κάθε επιπέδου και πως μπορείτε να μεταβείτε σε κάθε επόμενη βαθμίδα.

Classic

Με την εγγραφή σας, είστε αυτόματα στο αρχικό επίπεδο, “Classic”, στο οποίο μπορείτε να «κινήσετε» στον λογαριασμό σας αθροιστικά έως 2,500€ (καταθέσεις, αναλήψεις, μεταφορές), όριο που όμως δεν μπορείτε να υπερβείτε. Στο επίπεδο αυτό επίσης, δεν είναι επιτρεπτές οι αναλήψεις προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό, ενώ δεν μπορείτε να στείλετε χρήματα σε άλλο λογαριασμό ecoAccount.

Silver

Για να μεταβείτε στην επόμενη βαθμίδα, “Silver”, θα πρέπει να αποστείλετε ηλεκτρονικά ένα έγγραφο που να αποδεικνύει το ονοματεπώνυμό σας (ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και ένα έγγραφο που να αποδεικνύει τη διεύθυνσή σας (λογαριασμός ΔΕΚΟ, εκκαθαριστικό τραπέζης ή πιστοποιητικό δήμου). Στο επίπεδο αυτό είναι επιτρεπτές οι αναλήψεις προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό, καταργείται το όριο συνολικών συναλλαγών (2,500€) που υπάρχει στην Classic βαθμίδα, ενώ μπορείτε να έχετε στον ecoPayz λογαριασμό σας έως 15,000€. Επιπλέον, είναι δυνατή η αποστολή χρημάτων σε άλλο λογαριασμό με χρέωση ωστόσο 1,5%.

Στο επίπεδο αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προπληρωμένη Virtual ecoCard αλλά και να παραγγείλετε έως και τρεις ecoCard Mastercard (σε GBP, EUR και USD). Σημειώνεται πως η διαδικασία ταυτοποίησης για να μεταβείτε σε επόμενο επίπεδο θα χρειαστεί δύο εργάσιμες μέρες.


Gold

ecopayz 1Αρχική προϋπόθεση για να προκριθείτε στο επίπεδο «Gold» είναι να έχετε παραμείνει επί ένα μήνα στο «Silver» και να έχετε ταυτοποιήσει την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει καταθέσει στον ecoPayz λογαριασμό σας 5,000€ συνολικά ή 2,500€ με πιστωτική κάρτα και να έχετε μεταφέρει προς εμπόρους/αγορές τουλάχιστον 25,000€ αθροιστικά. Στην τρίτη κατά σειρά βαθμίδα της ecoPayz απολαμβάνετε υψηλότερα όρια υπολοίπου στον λογαριασμό σας  (έως 50,000€ συνολικά), αλλά και δωρεάν διεθνή αποστολή χρημάτων, ενώ στις περιπτώσεις που χρειάζεται μετατροπή συναλλάγματος το ποσοστό χρέωσης μειώνεται στο 1,49%.

Platinum

Αντίστοιχα, για να αναβαθμίσετε τον λογαριασμό σας στο επίπεδο «Platinum», θα πρέπει να είστε στη βαθμίδα «Gold» επί ένα μήνα, να έχετε αιτηθεί –αν δεν το πράξατε νωρίτερα- για την ecoCard την οποία και θα πρέπει να ενεργοποιήσετε. Επιπλέον, ως αναγκαία προϋπόθεση για το «πέρασμά» σας στο επίπεδο αυτό είναι η αποστολή συνολικά τουλάχιστον 50,000€ σε εμπόρους/αγορές. Ως κάτοχοι «Platinum» ecoPayz λογαριασμού έχετε όλα τα προνόμια του «Gold» με ταυτόχρονα αυξημένο όριο υπολοίπου στις 75,000€, και αυξημένα ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία και ανά συναλλαγή όρια καταθέσεων με κάρτα (πχ το ημερήσιο όριο κατάθεσης στον λογαριασμό σας ανεβαίνει στις 6,000€ από τις 5,000€ στο Gold επίπεδο).

VIP

Το ανώτατο και τελευταίο επίπεδο του ecoAccount σας, είναι το «VIP», στο οποίο για να φτάσετε, χρειάζεται να είστε για ένα μήνα στο αμέσως προηγούμενο επίπεδο, «Platinum» και να μεταφέρετε τουλάχιστον 250,000€ σε εμπόρους. Ως «VIP» έχετε όλες τις παροχές των προηγούμενων βαθμίδων, απολαμβάνετε μέγιστο όριο υπολοίπου έως και 85,000€ αλλά και μειωμένο ποσοστό χρέωσης σε περίπτωση μετατροπής συναλλάγματος (1,25%).

Εκτός από τις ανωτέρω διαφοροποιήσεις, μεταξύ των πέντε βαθμίδων ισχύουν διαφορετικά όρια «φόρτωσης» του λογαριασμού σας, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα.

ecoPayz fees

EcoCard και EcoVirtualCard

Έχοντας πραγματοποιήσει εγγραφή στην ecoPayz μπορείτε να αιτηθείτε κάρτες EcoCard αλλά και EcoVirtualCard, αρκεί βεβαίως να έχετε προηγουμένως μεταβεί στη βαθμίδα “Silver”.

EcoCard

ecocardΗ ecoPayz Mastercard – Ecocard είναι μία πλαστική κάρτα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο online όσο και “επίγεια” στα καταστήματα και τους εμπόρους που δέχονται Mastercard. Η ecoPayz πρωτοπορεί δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ζητήσετε μέχρι και τρεις κάρτες (μία για κάθε νόμισμα: EUR, GBP, USD). Η απόκτηση της κάθε κάρτας είναι εντελώς δωρεάν, ενώ δεν υπάρχει ούτε κάποιο πάγιο μηνιαίο ή ετήσιο κόστος.

Μέσω της ecoPayz Mastercard μπορείτε να πραγματοποιείτε αναλήψεις από ATM ανά τον κόσμο που δέχονται Mastercard, όπου υπάρχει προμήθεια 2% (1,50€ η ελάχιστη). Το ετήσιο όριο αναλήψεων μέσω ATM είναι στα 750€ στο Classic επίπεδο, ενώ ανεβαίνει στα 1,500€ στα επόμενα τέσσερα επίπεδα. Αντίστοιχα, ανεβαίνει στα 2,500€ το ανώτατο όριο ανά συναλλαγή μέσω μηχανημάτων POS/ECOM, που στο πρώτο επίπεδο είναι στα 1,000€.

EcoVirtualCard

Η εικονική κάρτα EcoVirtual συνδέεται άμεσα με τον ecoAccount λογαριασμό σας και είναι μία μέθοδος πληρωμής “μίας χρήσης”. Ο όρος “εικονική” σημαίνει ότι δεν θα λάβετε στα χέρια σας την κάρτα, όμως μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για διαδικτυακές αγορές και αγορές μέσω τηλεφώνου.

Η έκδοσή της γίνεται στιγμιαία και είναι άμεσα διαθέσιμη για χρήση σε εμπόρους που δέχονται Mastercard. Μετά τη χρήση της, η virtual κάρτα λήγει οπότε ως κάρτα είναι 100% ασφαλής. Για κάθε κάρτα που εκδίδεται υπάρχει χρέωση 1,80€ και μπορείτε να εκδώσετε έως 4 κάρτες την ημέρα και 40 τον μήνα. Η κάθε κάρτα έχει ανώτατο όριο τα 700€.

ecoPayz και στοίχημα

Η ecoPayz αν και είναι μία από τις δημοφιλέστερες μεθόδους συναλλαγών με τους Bookmakers του εξωτερικού, ωστόσο, στη χώρα μας δεν είναι ευρέως γνωστή και δεν έχει την ίδια δημοφιλία. Παρ’όλα αυτά, η Betrebels την συμπεριλαμβάνει στους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγών με τα μέλη της, όπως και η Championsbet.

Σύνοψη για την ecoPayz

Η ecoPayz αποτελεί ένα από τους παλαιότερους τρόπους συναλλαγών στο internet, διαθέτει κορυφαία αξιοπιστία και ασφάλεια, ενώ δίνει τη δυνατότητα έκδοσης Virtual (εικονικών) καρτών, αλλά και “πλαστικών” Mastercard καρτών, οι οποίες δεν έχουν κάποιο πάγιο κόστος. Στα θετικά της μεθόδου επίσης συγκαταλέγεται ότι μπορείτε να έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στον λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής (app) και ότι μπορείτε να τον “φορτώνετε” απ’ευθείας μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού. Βασικό αρνητικό της ecoPayz είναι ότι δεν γίνεται αποδεκτή από τις περισσότερες πλατφόρμες στοιχήματος στη χώρα μας, όπως και το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται οι αναλήψεις προς κάρτες.

Στοιχηματικές πλατφόρμες που δέχονται ecoPayz

Στοιχηματικές πλατφόρμες που δέχονται ecoPayz
ΣτοιχηματικήRatingInfo
Betrebels
review
Championsbet
review

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments

Γιατί στο Foxbet;
To Foxbet βρίσκεται στον αέρα από το 2011 και συνεχίζει ελεύθερο και ανεξάρτητο χάρη στη δική σας καθημερινή υποστήριξη. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας τόσο για μένα όσο και για όλη τη Foxbet-ική ομάδα η σωστή και αξιόπιστη στοιχηματική σας ενημέρωση είναι απόλυτη προτεραιότητα. Στο νέο Foxbet δώσαμε βαρύτητα στην εύκολη πλοήγηση με λίγα κλικ, σε νέες υπηρεσίες όπως εμπλουτισμένα στατιστικά ή εργαλεία και στο mobile site μας. Σας εύχομαι καλή σεζόν με πολλά κέρδη!  
previews

Αξιολόγηση Στοιχηματικών

Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών ιστοσελίδων σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε στοιχηματική πλατφόρμα συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.

Live Στοίχημα Με Ήχο

Οι live tipsters του Foxbet δίνουν καθημερινά τις προτάσεις τους, τις οποίες βλέπετε σε πραγματικό χρόνο με αυτόματη ανανέωση στην κεντρική σελίδα. Στη σελίδα Live Betting υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση για νέα προγνωστικά.

Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος

Oι tipsters μας δίνουν τις προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν μέσα από την προσωπική τους στήλη. Με μία απλή καταχώρηση του email σας, μπορείτε να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Σύγκριση Στοιχηματικών

Βρείτε εύκολα την στοιχηματική που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών ιστοσελίδων με τη H2H σύγκριση. Στο Foxbet δεν προτείνουμε απλά bookmakers, αλλά σας δίνουμε όλα τα εργαλεία για να επιλέξετε την καλύτερη στοιχηματική για εσάς.

Θεωρία στοιχήματος

Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Στο Betting School θα βρείτε την πιο ψαγμένη στοιχηματική θεωρία και θα εμπλουτίσετε τις στοιχηματικές γνώσεις σας.
Licensed bookmakers

Στοιχηματικές με Προσφορά* Εγγραφής

Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών sites συγκεντρωμένα στη σελίδα προσφορών*. Ποιοι bookmakers δίνουν προσφορά* εγγραφής και ποιοι διαθέτουν Loyalty* πρόγραμμα, 0% ή προσφορές* επιστροφής χρημάτων;