Στοίχημα βόλεϊ – Αναλυτικός οδηγός για το στοίχημα βόλεϊ

Βόλεϊ στοιχημα βολει volleyΤο στοίχημα βόλεϊ απολαμβάνει το τεράστιο πλεονέκτημα πως οι πιθανότητες κέρδους είναι 50%-50% λόγω της απουσίας της ισοπαλίας. Εκτός αυτού, ένας βασικός λόγος που έρχεται στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των παικτών είναι οι συνεχόμενοι πόντοι και οι πολλές εναλλαγές στο προβάδισμα. Τα στοιχεία αυτά ευνοούν το ποντάρισμα στο live betting, καθώς είναι αρκετά πιθανό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες σε κάποιον αγώνα βόλλεϋ.

Οι βασικοί κανόνες του βόλεϊ

Το βόλεϊ επινοήθηκε το 1895 από τον Αμερικανό καθηγητή, Γουίλιαμ Μόργκαν. Στην Ελλάδα εισήχθη το 1922 από τις ομάδες του Πανιωνίου και τις ΧΑΝΘ. Είναι άθλημα που συναντάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παίζεται τόσο από άνδρες, όσο κι από γυναίκες, με την κάθε ομάδα να έχει από 6 παίκτες εντός του αγωνιστικού χώρου. Οι αγώνες διεξάγονται σε κλειστά γυμναστήρια και τους δύο αντιπάλους τους χωρίζει ένα δίχτυ, το οποίο οι παίκτες δεν επιτρέπεται να ακουμπήσουν ή να περάσουν και να βρεθούν στην άλλη μεριά. Φυσικά, δεν επιτρέπεται ούτε το πέρασμα της μπάλας κάτω από το φιλέ. Το παιχνίδι ξεκινάει με σερβίς και στόχος της κάθε ομάδας είναι να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους. Για να γίνει αυτό, πρέπει η μπάλα να ακουμπήσει στο έδαφος της αντίπαλη ομάδα, ή οι αντίπαλοι να τη στείλουν άουτ. Ο κάθε πόντος ξεκινάει με σερβίς από την ομάδα που κατέκτησε τον προηγούμενο.

Όταν μία ομάδα φτάσει τους 25 πόντους κι έχει διαφορά τουλάχιστον 2 πόντων (σ.σ. 25-23), τότε φτάνει στην κατάκτηση του σετ. Αν φτάσουμε σε σημείο 24-24, 25-25 και πάει λέγοντας, το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι κάποιος από τους δύο αντιπάλους να εξασφαλίσει διαφορά δύο πόντων. Όταν μία ομάδα κατακτήσει 3 σετ, τότε αναδεικνύεται νικήτρια. Εφόσον υπάρξει ισοπαλία 2-2 στα σετ, ο νικητής κρίνεται στο τάι-μπρέικ, δηλαδή το 5ο και τελευταίο σετ, το οποίο έχει τη διαφορά πως κρίνεται στους 15 πόντους.

Στην πετοσφαίριση έχουμε τις εξής θέσεις: A) Ο ακραίος, Β) Ο διαγώνιος, Γ) Ο κεντρικός, Δ) Ο λίμπερο και Ε) Ο πασαδόρος. Κρατήστε στις σημειώσεις σας ότι η χρήση ποδιού (όπως και κάθε άλλου σημείου του σώματος) επιτρέπεται κανονικά, επίσης ότι ο παίκτης ΔΕΝ μπορεί να χτυπήσει τη μπάλα δύο φορές και -τέλος- ότι κάθε ομάδα πρέπει να κάνει μέχρι τρεις πάσες (σ.σ. το μπλοκ δεν υπολογίζεται στις τρεις επαφές) κι έπειτα να περάσει τη μπάλα. Στην 4η, χρεώνεται με σφάλμα και ο πόντος καταλήγει στους αντιπάλους.

Οι διαθέσιμες αγορές στο στοίχημα βόλεϊ

volleyballΤο στοίχημα βόλεϊ είναι αρκετά δημοφιλές στις νόμιμες online εταιρίες. Οι παίκτες έχουν αρκετές επιλογές pre game, με βασικότερη όλων την πρόβλεψη του τελικού νικητή. Από εκεί και πέρα, υπάρχει η δυνατότητα πονταρίσματος over ή under στο σύνολο των πόντων, αλλά και στο χάντικαπ, με τις ομάδες που είναι αουτσάιντερ να έχουν υπέρ τους μερικούς πόντους ή κάποιο σετ (πχ. +1.5 σετ).

Όσοι αποφασίσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε κάποιο αγώνα volleyball μπορείτε ταυτόχρονα να εξασφαλίσετε κέρδη εφόσον βρείτε σωστά τον MVP της αναμέτρησης ή τον παίκτη που θα έχει τους περισσότερους πόντους. Εκτός όλων των άλλων υπάρχει η δυνατότητα πρόβλεψης του καλύτερου μπλοκέρ του παιχνιδιού, με τα παραπάνω στοιχήματα να θυμίζουν έντονα τις επιλογές σας σε κάποιο αγώνα μπάσκετ. Επομένως, ακόμα κι αν είστε αρχάριοι στο άθλημα του βόλεϋ, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε την επιλογή που θέλετε.

στοίχημα βόλεϊ

Επιπρόσθετα, εκτός από τους συνολικούς πόντους, υπάρχει η επιλογή over ή under στο σύνολο των σετ, ενώ ιδιαίτερα δημοφιλή ποντάρισμα είναι η έκβαση του πρώτου σετ, τόσο σε νικητή, όσο και σε συνολικούς πόντους. Φυσικά, δεν απουσιάζουν αγορές όπως το σωστό σκορ σετ (λόγου χάρη 3-1 σετ), αλλά και τα ειδικά στοιχήματα, με κορυφαίο όλων να κερδίσει μία ομάδα το πρώτο σετ και στη συνέχεια είτε να χάσει είτε να κερδίσει το ματς. Πολλοί ψάχνουν την ομάδα που θα πάρει το πρώτο σετ κι έπειτα θα χάσει, διότι εκεί οι αποδόσεις είναι σαφέστατα πιο υψηλές.

Μένοντας στα ειδικά στοιχήματα, μία αρκετά σημαντική μερίδα των παικτών ποντάρει στους συνολικούς πόντους ομάδας και στο ακριβές σκορ μετά από 2 σετ (πχ. 1-1 σετ) ή 3 σετ (πχ. 2-1). Ακόμα, υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν το ενδεχόμενο να έχει το σετ έξτρα πόντους, δηλαδή να πάει πάνω από τους 25.

Live Betting και Live Streaming στο στοίχημα βόλεϊ

Παραπάνω διαβάσατε για την πλειοψηφία των στοιχηματικών αγορών που θα βρείτε σε μία εταιρία online στοιχήματος, όταν αποφασίσετε να ποντάρετε σε αγώνα βόλεϊ. Οι περισσότερες από τις αγορές αυτές είναι διαθέσιμες κι όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, δηλαδή στο Live Betting.

βόλεϊ live betting

Χάντικαπ, τελικός νικητής, συνολικά πόντων, είναι στοιχήματα που θα βρείτε και στο ζωντανό στοίχημα βόλλεϋ. Παράλληλα, την ώρα που εξελίσσεται ο αγώνας, έχετε τη δυνατότητα να ποντάρετε στον νικητή, το χάντικαπ ή το σύνολο των πόντων του συγκεκριμένου σετ, ή παράλληλα να προβλέψετε ποια εκ των δύο αντιπάλων θα φτάσει πρώτη στους 15 και τους 20 πόντους. Επίσης, διαθέσιμες είναι αγορές όπως η διαφορά νίκης στο σετ, μονά ή ζυγά, αλλά και το ακριβές σκορ του σετ που «τρέχει» για όσους θέλουν να ρισκάρουν παραπάνω. Όλα αυτά, προσφέρονται μαζί με αγορές όπως το σωστό σκορ σετ, οι συνολικοί πόντοι ομάδας, και τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα, που ήταν ανοιχτά και πριν από το πρώτο σερβίς. Μάλιστα, σε ορισμένες εταιρίες υπάρχει το στοίχημα για το ποια ομάδα θα είναι μπροστά στο σκορ στα τεχνητά time out, τα οποία είναι προγραμματισμένα στους 8 και τους 16 πόντους.

Τώρα, όσοι έχετε απορίες σχετικά με το cash out και το live streaming στο στοίχημα βόλεϊ, τα πράγματα είναι απλά, αφού οι εταιρίες παρέχουν κανονικά τη δυνατότητα κλείσιμο στοιχήματος, ενώ μεταδίδουν ζωντανά πολλούς από τους αγώνες που προσφέρουν για στοιχηματισμό.

Μακροχρόνια στοιχήματα βόλεϊ

Ψάχνοντας λίγο τις αγορές στις νόμιμες εταιρίες του διαδικτύου, είναι δεδομένο πως θα βρείτε αρκετές ακόμα ενδιαφέρουσες αγορές, όπως τα μακροχρόνια στοιχήματα. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στα υπόλοιπα αθλήματα, έτσι και στο βόλεϊ, μπορείτε να ποντάρετε στην ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα ή το κύπελλο, με τις αποδόσεις να διαφοροποιούνται ανάλογα με τη δυναμική του εκάστοτε συλλόγου.

βόλευ στοίχημα

Παίξτε νόμιμα στοίχημα βόλεϊ στις παρακάτω εταιρίες

ΕταιρίαInfo 
Stoiximan

Ο Stoiximan είναι αναμφίβολα η Νο1 εταιρία της αγοράς. Διαθέτει φιλική πλατφόρμα, μεγάλη γκάμα αγορών pre-game αλλά και στο live, όπως και κορυφαίο mobile. Συναλλαγές απευθείας με ελληνικές κάρτες, άμεσες αναλήψεις και πολλές προσφορές είναι μερικά ακόμα ατού του.

Εγγραφή
Sportingbet

Η Sportingbet είναι ένα παγκόσμιο Brand και από τις πιο «έμπειρες» του χώρου. Προσφέρει πολλές αγορές και ειδικά, πλούσιο Live Betting και ευελιξία στις συναλλαγές. Live Streaming* στα μεγαλύτερα γεγονότα, Cash Out*, υψηλά όρια πονταρίσματος και εύχρηστα mobile και app ολοκληρώνουν ένα «ποιοτικό» προϊόν.

Εγγραφή
Goalbet

Η Goalbet είναι από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές εταιρίες, με ασιατικά και μεγάλη γκάμα ειδικών, ενώ παίζει με τη χαμηλότερη προμήθεια της αγοράς. Διαθέτει πολύ καλό live, εμπλουτισμένο με Live Streaming και Cash-out, ενώ προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις συναλλαγές και αρκετά καλή mobile έκδοση.

Εγγραφή
Interwetten

Η Αυστριακή εταιρία είναι από τις παλαιότερες στον χώρο, προσφέρει μεγάλη ποικιλία αγορών στο ποδόσφαιρο με ασιατικά χάντικαπ και καλές αποδόσεις στα φαβορί. Η Interwetten διαθέτει εξαιρετικό mobile, πλούσιο Live και υποστηρίζει όλες τις συναλλαγές.

Εγγραφή
Vistabet

Η Vistabet βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των παικτών, προσφέροντας αξιοπιστία, ασφάλεια και ένα πλούσιο σε αγορές και στοιχήματα προϊόν. Στα συν της το Live Streaming* και το Cash-Out* αλλά και το ότι αποδέχεται τα υψηλά πονταρίσματα. Άξιο αναφοράς το 24/7 support και το γρήγορο mobile της. 

Εγγραφή
Betrebels

Η Betrebels ανανεώθηκε, η νέα σελίδα της είναι μοντέρνα ενώ διατηρήθηκε η εύκολη πλοήγηση. Το προϊόν εμπλουτίστηκε με ασιατικά χάντικαπ, πολλά ειδικά στο μπάσκετ, Cash Out και ένα πλούσιο σε επιλογές Live Betting. Υπάρχει ευκολία στις καταθέσεις, έξτρα κέρδη στα παρολί αλλά και Loyalty επιβράβευση κάθε μήνα για τα μέλη.

Εγγραφή

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας


Περισσότερα

Comments

Πάντα δίπλα στον παίκτη
Από το ξεκίνημα του site, το μότο μου είναι  ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο αναλύσεις και προγνωστικά.  Ο σκοπός που δημιουργήθηκε ξεχωριστή ενότητα για τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι για να ενημερώνουμε σωστά και να υποστηρίζουμε τους παίκτες που “ψάχνονται” περισσότερο για τους μπουκ, τη σοβαρή στοιχηματική θεωρία και την ειδησεογραφία. Στα reviews θα βρείτε την κριτική μου για κάθε εταιρία και μέσα από την προσωπική μου στήλη θα μαθαίνετε πρώτοι inside info για τις εταιρίες και τα δρώμενα του χώρου.
Στοιχηματικές εταιρίες με αξιολόγηση
Η έμπειρη ομάδα του Foxbet αξιολογεί και βαθμολογεί τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιριών σε 8 διαφορετικές κατηγορίες. Δείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες για κάθε εταιρία συγκεντρωμένες σε ένα πίνακα.
Υποστήριξη παικτών και επικοινωνία
Το Foxbet team βρίσκεται καθημερινά δίπλα στους παίκτες. Επικοινωνήστε μαζί μας 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω live chat, email ή social media για τυχόν απορίες ή αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με τις στοιχηματικές εταιρίες.
Betting Guide
Οδηγοί για το στοίχημα
Έχετε απορίες για το πώς παίζετε στοίχημα στο ίντερνετ, για το σύστημα Fibonacci ή δεν ξέρετε τι είναι η γκανιότα; Το Betting School θα λύσει όλες τις απορίες σας και θα εμπλουτίσει τις στοιχηματικές γνώσεις σας.
Αποκλειστικές ειδήσεις και νέα
Ποιά εταιρία έρχεται στην Ελλάδα και τι αλλάζει στις στοιχηματικές εταιρίες; Μάθετε τα πάντα πρώτοι για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πολλές αποκλειστικές ειδήσεις.
Σύγκριση εταιριών και εργαλεία
Βρείτε εύκολα την εταιρία που σας ταιριάζει με το Bookie Finder, συγκρίνετε τις υπηρεσίες των στοιχηματικών εταιρίων με τη H2H σύγκριση ή δείτε όλους τους τρόπους συναλλαγών κάθε εταιρίας με ένα κλικ.
Bonus και προσφορές
Όλα τα προγράμματα των στοιχηματικών εταιρειών συγκεντρωμένα στη σελίδα Bet Bonus. Ποιές εταιρίες δίνουν πριμ εγγραφής με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και ποιές διαθέτουν Loyalty πρόγραμμα, 0% γκανιότα ή προσφορές moneyback.